14 Yaşındayım 150 cc MondiaL aLdım

Ahh kardeşim benim hosgeldin aramıza, ama bilki bu motor heyecanını bastırman gerekiyor en azıdan 18ine gelene kadar. daha çok gençsin yapacagın en ufak bir hata cok pahalıya patlar hem sana hem ailene unutmaki sen hala reşit değilsin bir VELİye baglısın. mahallededki sessiz sakin sokalarda kullanırım demişsin evt kullanırsın ama en fazla 2-3 saat, fazla değil. sonra bi bakmıssın akan trafiğin içindesin, ürksende çekinsende içindeki motor aşkı seni o sessiz sakin sokakların dısındaki hareketli yollara sürükler. Benim sana tavsiyem bu işi kuralı kaidesi ile yapacak duruma gelinceye kadar motordan uzak dur ama motor dünyasında durma, sürekli burası ve benzeri siteleri takip et, hem motor bilgini taze tutmus olursun hemde içindeki sevgini. Kal sağlıcakla

Ne diym ya siz bu site olarak gerçekten çok ama çok büyüksünüz..
Söz veriyorum bu siteye bağlı kalarak motoruma gözüm gibi bakıcam ama gezmicem öle Abartılacak gibi... sözüm olsun..
Ve görüceksiniz ehliyetimi alana kadar da bu sitede olucam hatta ilk bu sitede yayın yapıcam ehliyet aldım diye :) o günlerde gelicek inşallah.. Bi hatam var ise düzeltin yoksada sizin gözünüzden bi tebrik beklerim : )

Ne diym ya siz bu site olarak gerçekten çok ama çok büyüksünüz..
Söz veriyorum bu siteye bağlı kalarak motoruma gözüm gibi bakıcam ama gezmicem öle Abartılacak gibi... sözüm olsun..
Ve görüceksiniz ehliyetimi alana kadar da bu sitede olucam hatta ilk bu sitede yayın yapıcam ehliyet aldım diye :) o günlerde gelicek inşallah.. Bi hatam var ise düzeltin yoksada sizin gözünüzden bi tebrik beklerim : )

:cat::cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xz10r kullandın oylemı :queen::queen::queen: helal ya sana ne dıyım bence senı deponun ustune oturtup oyle bıraz gezdırmıslerdır... etın nekı butun ne olsun zx10r tutamazsın bıle daha ıstersen 1.90 ol... saygılar

xz10r kullandın oylemı :queen::queen::queen: helal ya sana ne dıyım bence senı deponun ustune oturtup oyle bıraz gezdırmıslerdır... etın nekı butun ne olsun zx10r tutamazsın bıle daha ıstersen 1.90 ol... saygılar

gerçekten cevap wermicem abi ne düşünürsen düşün teşekkür ederim.Ama şunu sölim boyum 180 rahat var. Resim koyarım en yakın zamanda..

hayırlı olsun babası 150 rs almıs hayırlısı
benim zamanımda babam aldıgında bana 4 sene ewwel mobilet,50cc ramzey, 2 vitesli kanuni vardı bende kanuni 2 vites almıstım. sene 2004de halen duruyor.D: suan 15 yasındayım kardesim sansın varmıs:D

Son düzenleme:
hayırlı olsun babası 150 rs almıs hayırlısı
benim zamanımda babam aldıgında bana 4 sene ewwel mobilet,50cc ramzey, 2 vitesli kanuni vardı bende kanuni 2 vites almıstım. sene 2004de halen duruyor.D: suan 15 yasındayım kardesim sansın varmıs:D

Teşekkür ederim Allah sanada istediğin motorsikleti bağışlasın :)

Zx10-R bu gecenin reytingg toplayan topicini açmayı başardığın için ayrıca tebrik etme ihtiyacı duydum.. helalolsun kardeşim..

ama burada kimse senin kalbini kırmak istemez, sadece tecrübeler paylaşılır, motordan sakın soğuma.. elin oğlu(yurtdışındaki insanlarr) çocuklarına 6 yaşında motoralıyor.. sen bu yaşta almışsın; geç bile kalmışsın.. ama oradaki imkanlar, pistler malesef ülkemizde yok, sen ortak kullanım alanı olan yollarda yani trafik içinde kullanacaksın motorunu.. rossi kaç yaşında=???? herkes kaç yıldır gp de yarıştığını biliyor.. e ozmn nasıl bu basamağa bu gencecik yaşta çıkıyor =???????????/

keşke maddi imkanlar ve türkiye koşullarıda bizim motor kullanımımıza uygun olsa, trafik polisleri bile 2 tekerliye zengin p.ç gözüyle bakıyorsa varsın gerisini siz düşünün.... :pr:

Zx10-R bu gecenin reytingg toplayan topicini açmayı başardığın için ayrıca tebrik etme ihtiyacı duydum.. helalolsun kardeşim..

ama burada kimse senin kalbini kırmak istemez, sadece tecrübeler paylaşılır, motordan sakın soğuma.. elin oğlu(yurtdışındaki insanlarr) çocuklarına 6 yaşında motoralıyor.. sen bu yaşta almışsın; geç bile kalmışsın.. ama oradaki imkanlar, pistler malesef ülkemizde yok, sen ortak kullanım alanı olan yollarda yani trafik içinde kullanacaksın motorunu.. rossi kaç yaşında=???? herkes kaç yıldır gp de yarıştığını biliyor.. e ozmn nasıl bu basamağa bu gencecik yaşta çıkıyor =???????????/

keşke maddi imkanlar ve türkiye koşullarıda bizim motor kullanımımıza uygun olsa, trafik polisleri bile 2 tekerliye zengin p.ç gözüyle bakıyorsa varsın gerisini siz düşünün.... :pr:

abi kesinlikle sözlerine katılıyorum..
Yurt dışında adı duyulan ülkelerde ( amerika-awustralya-ingiltere-fransa) vs..
çocuklarda bisiklet yerine daha da çok MotorßisikLeT kullandırtıyolarmış.Ama dediin gibi Türkiye'mizde öle bi imkan yok..Ama olmasınıda çok isterdim o zamanda başta ben olmak üzere kücük motor hayranları böle sorunlar yaşamıcaktı..Buna şükür diyelim :)
Teşekkürün beni sevindirdi bende sana teşekkür ederim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten cevap wermicem abi ne düşünürsen düşün teşekkür ederim.Ama şunu sölim boyum 180 rahat var. Resim koyarım en yakın zamanda..
guzel kardesım 1.80 boyunda 85kılo cıvarı bırısıyım yasımda 21 er 5ın koltuğuna oturdum o bıle ağır geldı sen kalkmışsın 14 yasında zx10r kullandım dıyosun pekı kullandın ama nasıl kullandın ? ne kadar kullandın ? 1. vıteste 100 metre gıtmekmı senın kullanma dedığın... ayrıca motorun hayırlı olsun dıkkatlı ol fazla hızlı gıtme trafığe fazla gırme ıns bı sorunla karsılasmazsın...

Aramıza hoşgeldin söylenecek bir şey kalmamış herşey gayet açık ve net bir şekilde anlatılmış kazasız ve cezasız sürüşler nasıp olur inş.

guzel kardesım 1.80 boyunda 85kılo cıvarı bırısıyım yasımda 21 er 5ın koltuğuna oturdum o bıle ağır geldı sen kalkmışsın 14 yasında zx10r kullandım dıyosun pekı kullandın ama nasıl kullandın ? ne kadar kullandın ? 1. vıteste 100 metre gıtmekmı senın kullanma dedığın... ayrıca motorun hayırlı olsun dıkkatlı ol fazla hızlı gıtme trafığe fazla gırme ıns bı sorunla karsılasmazsın...

evet abim 1 . viteste 1oo metre gitmekte bi mesele dimi ama :) sonucta beni zx in merağı sardı ya o yeter..:) öle kullandım diyerekten ne bilm yarım saat 1 saat fln deil herhaLde.. senin dediqn gibi 1oo metre gitmek te bi mesele :)

abi kesinlikle sözlerine katılıyorum..
Yurt dışında adı duyulan ülkelerde ( amerika-awustralya-ingiltere-fransa) vs..
çocuklarda bisiklet yerine daha da çok MotorßisikLeT kullandırtıyolarmış
.Ama dediin gibi Türkiye'mizde öle bi imkan yok..Ama olmasınıda çok isterdim o zamanda başta ben olmak üzere kücük motor hayranları böle sorunlar yaşamıcaktı..Buna şükür diyelim :)
Teşekkürün beni sevindirdi bende sana teşekkür ederim :)

Ben Avrupada yasayan biri olarak sana diyebilirim öyle degil
Iyi günler

Türkçemizi düzgün kullanabilirmiyiz. :bounce:

Son düzenleme:
Ben de bana dedin sandim :)
Ama ben de de yanlislar cika bilir.
Sadece 2 sene türkce ögrendim okulda:pale:

Motor kuLLanımım ProfosyoneL Boyum uzun oLduqundan Benim Amcamın oglunda Kawaki zx10-R wardı o motora hayranım :)o motoru bile kullanabiliyordum artık gerisini siz düşünün..
bu arada Kendimmi tanıtabilirim aßilerim..
Adım MehmeT
14 yaşındayım | 94 doumluym |
Lise 1 e geçtim Tekirdağ-Corludanım :)

Ya ßen motoru trafie cıkmak için almadım tabikide.. Gezmek eqLenmek Benim en büyük hobim motorsikleTTiR.. Merak etmeyin başıma gelen herşeyi bu sitede paylaşıcam.. Ama inşallah bişi gelmes bu arada HayırLı oLsun diceğinize korkutuosunuz len insanı :D

güldürdün beni çocuk:cherry:hay sen çok yaşa çocuk:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güldürdün beni çocuk:cherry:hay sen çok yaşa çocuk:cherry:

hayırlı olsun evlat ehlıyet alma emın oll 1 sene sonra sıkılıp 250cc 600 cc merakın sarıcak ve onlar ıcınde a2 lazım ondan sen bı kac sene bunla ıdare et ama sakın sakın e-5 cıkma senın için kötü olabılır :cat:

Ehliyetsizliğin cezası çok ağır..ayrıca her halukarda bir kaza sonunda sadece sen suçlu olursun...ve bedeli çok ağır olur...Kullanmayı tenha yerlerde bilen biri öğretsin fakat trafiğe çıkma derim..

:cyclopsan Bütün yazdıın motorlar senin mi yoksa motosiklet dükkanı mı var abi :cyclopsan :silent: :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar