Motor kuLLanımım ProfosyoneL Boyum uzun oLduqundan Benim Amcamın oglunda Kawaki zx10-R wardı o motora hayranım

o motoru bile kullanabiliyordum artık gerisini siz düşünün..
bu arada Kendimmi tanıtabilirim aßilerim..
Adım MehmeT
14 yaşındayım | 94 doumluym |
Lise 1 e geçtim Tekirdağ-Corludanım
Ya ßen motoru trafie cıkmak için almadım tabikide.. Gezmek eqLenmek Benim en büyük hobim motorsikleTTiR.. Merak etmeyin başıma gelen herşeyi bu sitede paylaşıcam.. Ama inşallah bişi gelmes bu arada HayırLı oLsun diceğinize korkutuosunuz len insanı
Öncelikle diline dikkat et, burası dandik forumlardan biri değil, ülkenin en önemli motosiklet sitelerinden biri.
ZX-10'u hareket ettirmek için vitesi 1'e takıp debriyajı bırakmak yeterli, 5 yaşında çocuğun bile yapabileceği bir iş. O motoru gerçekten kullanabilmen için 40 fırın ekmeğe ihtiyacın var, obeziten geçtiğinde dene.
14 yaşında trafiğe açık alanda motor kullanmak beceri değil, sorumsuzluktur. Aldığın motoru trafiğe kapalı bir arsada vb. kullanman gerek, trafikte önümde olsan hiç çekinmem seni ilk polise şikayet ederim. Kurallar bir amaç için var.
Altındaki araç bir bisiklet değil, 100km/sa üzeri hızlara çıkabilen, 100 kilodan ağır bir makine. O makineyle bir insana çarparsan ölümüne sebep olursun. Bunu asla unutma. Baban da motosikletin ne olduğu konusunda bilgiye sahip değil demek ki sana bu yaşta motosiklet almak gibi bir hatada bulunmuş.
19 yaşındaki kardeşime motosiklet kullanmayı toprak bir futbol sahasında öğretiyorum. Ehliyetini almadan önce asla motorumu ona vermeyeceğim. Ehliyetini aldıktan sonra kendi veya başkası zarar görmedikçe motoru parçalasa da umurumda olmaz, ama ehliyetsiz kullanamaz.