arkadaşlar ehliyetsiz polise yakalanıp motorunu kaptırmayan varmı??

3 kere tamı tamına 3 kere polıs cevirdi 3undende abi ogrenciyim dedim nerde dedi spor akademisi dedim hadı ya dedi iyi hadı sen aradan yollla dedi :) öğrenciysen ve okulunda yuzme havuzu varsa :cat: olayda son nokta

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
waLLa dünki çevirme Gibi hiç çevirme Görmedim araba Kullanırken biLe :) Ruhsatımın Yaprağının değişmesi için Karakoladaki arkadaşıma Ruhsatımı vekalet falan içinde ehliyeti vermiştim. Geçen gün. ( kimliği Vermekten Daha Cazip Geldiği İçin ) Dün Bi Çevirme Vardı Asayiş - Trafik - Yunuslar - Bide Orda ne Ariosa Olay yeri inceleme Otosu. ile çevirme Yapiolar Önümden giden Honda Activa Yı Durdurdu o iki kişiydi ne kask vardı ne bişiy bende de Kask mont Her Şey mevcut :) banada işaret etti yanaş iskeleye Dercesine.. Seni Sadece Bunlara Göstermek İçin Durdurdum dedi YunusLardan birisi
Yunus--- Bak Adam Kask mask Tam takım yola çıkıyo Sen neden böyLesin ?
eleman--- Abey waLLah Ben CaddeLere çıkmıyorum Normalde Ondan aLmadım.
Yunus--- Aralardan KAçiosun biiiiiiip... demekki Senin Ehliyetinde Yoktur. Ver bakalım Ruhsatını!!!
Eleman--- bi dakka abi.. Dedi Sele altından Bi kağıt çıkardı 4 e Katlanmış :) Yunus Kağıdı açarken Eskilikten 4 e bölündü Kağıt :))
Yunus--- Ne Lan bu ?
Eleman--- Abey Faturası
Yunus--- Napiyim Lan bunu ben Ruhsat Ehliyet Ver ne varSa
Eleman--- Yok waLLa abi
Yunus--- Lan oLum Kask Yok Mont Dalga dümen Yok Ehliyet Yok Ruhsat Yok Ne Geziyosun Motorun Tepesinde iki kişi
Sonra bana Döndü Bak adama Utan Kendinden dedi :))
Yunus--- Bana Dio :) SEn ver Ehliyet ini
Ben--- Yok abi
Yunus--- yuh!!! Ruhsat Ver.
Ben--- Yok Abi
Yunus--- Kimlik Ver
Ben--- Oda Yok abi :)) oDa Evde KaLmış :)
Yunus--- Sen Ne Bok Yemeye Geziosun ?
Ben--- Abi Falanca Karakolundaki Arkadaşıma Verdim Bi muameleci Arkadaşı varmış o haLLedicekti Aradı Onun için acil çıkmak Zorunda kaldım kimliği unutmuşum... Şimdi Almaya Gidiorum Dönüşte istersen Uğrayıp Gösteriyim
Yunus--- Ara Bakalım Arkadaşını Karakoldan Bi Arasın Beni Numaramı Verde...
Ben--- Tabi abi :) Aradım Tam veriodum Kendi Cebi Çaldı biraz Bekledim Devam Et DeVam et dedi:)) arkamdan Bario Dönüşte bekliyorum... :)

Romeo güldürdün beni adamım :queen: Daha yakalanmadım ama cebimizde bir benzin parası var (malum öğrenci maaşı :() polis çevirirse nasıl anlaşıcaz bakalım

1-2 hafta sıkayım dişimi ehliyet geliyor. Ehliyet gelsin bütün çevirmelere girecem o kadar kasmışım kendimi sınavda göstermek hakkkım değil mi ? :queen:

Son düzenleme:
ilk motorum(keeway focus) cevahir avm nin arka yolundan gidioruz. ben kullanıorum kafamda kask arkamda arkadaşım onda kask yok. onda ehliyet war bende yok :) tam otopark girişinin orda yunusla karşı karsıya geldik siren caldı ben durumuyum bastım gaza aşşa dogru ilk sokaga girdim we atladım motordan arkadaşım gectı dıreksiyona kaskı cıkardım kafamdan ona taktım! butun bunlar 3 sn surdu belki artık yusuf mu dersiniz bilmem ne korkusu mu bilmem sokagı cıktık cewirdiler ama elleri boş döndüler çok komikti yunus abilerin yüzleri :)

motoru il aldım kırmızı ışıkta bekliyorum ehliyet yok tabii arabanın biri geldi vurdu allahtan yavaş vurdu. indik arka tarafta az hazar yar belli dahi olmuyor. adam indi özür diledi. polis çağıralım tutanak tutalım dedi ben 'boş ver işim acele dedim' adam da ne namuslu çıktı ' kardeşim olurmu öyle şey suçlu benim tutanak tutalım kasko öder neden cebinden ödeyesin demez mi' 'yaa boşver işe geç kalacağım çizikler var ustaya götürdüm mü 50 ytl halleder dedim' adam bırakmıyor. en sonunda 'kardeşim ehliyet yok polis gelse 600 ytl ustaya gitsem 50 bilemedin 60 ytl sen yoluna ben yoluma dedim' adam bakarken ben gaza bastım gittim.

Ehliyetsizlikde zor abi . Haklıda olsan 600'ü takıyorlar. Kırmızı ışıklar tehlike gerçekten. Sen kırmızıda geçmeyim diyorsun adam ezicek seni arkadan gelen :pr:
Kornaya basan bile gördüm kırmızıda durdu diye . Sarıda herkes basıyor korna ben dahil :)

Araçların ortasında durmak lazım ama o zamanda iki araç basarsa ortada kalmakda var . Yeşilde köklemek lazım demekki.

birde pazar günü hanım arkada areneya giderken polis çevirdi.
ruhsat var dedik
ehliyet salı çıkıyor dedik
pols sustu
ee dedim
şimdi sen eve git salı trafiğe çık demezmi?

bende bir gün arkadaşla beraber kadıköye gidiyorum.eyliyet yok kask yok üstüne bide avazım çıkana kadar ismail türüt ün şarkısını söylüyorum.arkadaş dedi sivil polis var sus bende takmadım.baktım soluma adam camı indirmiş telsizin antenini gösterıyor..(seyir halindeyiz)..

polis:eyliyetın varmı_?
ben : var abii göstereyimmi_?(korkudan var diyorum)..
polis gülerek gittiii...başka da hiç rastlamadı ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Romeo güldürdün beni adamım :queen: Daha yakalanmadım ama cebimizde bir benzin parası var (malum öğrenci maaşı :() polis çevirirse nasıl anlaşıcaz bakalım

1-2 hafta sıkayım dişimi ehliyet geliyor. Ehliyet gelsin bütün çevirmelere girecem o kadar kasmışım kendimi sınavda göstereyimde şanımız yürüsün değil mi ? :queen:

aL aL Bizim varda Yoq :D Başımıza Gene Dert Gelio aL KurtuL bi aN önCe :) HeLe aLdıktan sonra En güzeL Duygu Yunus muş Asayiş miş Trafikmiş Hepsine Dik dik Baka Baka Yanlarından Geçmesi Çok ZevkLi oLuyo :D Çevirsin Ne oLur Giden 5 Dakikan oLuyo ama o haz Gerçekten Diğer yusuf Yusuf Konumundan Daha iyi oLuyo :)

eski işyerim alisamiyenin tam karşısındaydı ! yolun karsısına geçmem lazım mecbur kırmızı da yayalarla beraber gecıorum we ozamanlar ehliyetim yok 20 sun sonra alıcaktım ! her sabah aynı polis beni yakaliim die kösede bekliodu :) 20 gun yakalayamadı sonra ehliyeti aldım A3 çıkış aldırıp tshirtume bantladım geldim kırmısı ısıkta durdum o an polisin yüzü hiç aklımdan gitmio bide dedim geç kaldın be abi aldım ehliyetimi ama hatalı dönüş cezası kesebilirsin canın saolsun hiç bişe diemedi :)

bende ist. eyüp meydanında çevirlmiştim geçen sene polisle aramızdaki dialog

polis:düdüğünü öttürüyo ben ışıklardayım polisle aramda 50 metre
ben: duymamazlıktan geliorum bi daha çaldı gittim
polis:ehliyet ruhsat dedi
ben:ehliyetim yok kursa yazıldım ruhsatımda dükkanda tabelayı gösterdim
polis:dedi motoru bırak git ruhsatını al gel
ben:tamam abi hemen geliyorum
polis:ruhsat tamam eksik yok ama en büyük eksiklik sende ehliyet yok dedi
ben:doğrudur abicim dedim
polis:ver bakalım kimliğini dedi
ben:çıkardım verdim
polis:daha 15 yaşındasın kask yok mont yok napıyosun sen dedi
ben:abi motosiklet ruhasttada gördüğün gibi benim değil
polis:eeeeeeeee
ben:ee'si motosiklet teyzemin üstüne kayıtlı eniştem kullanıyor eniştem bakırköy de trafiğe takıldı dükkanıda kapatıyoruz ben hemen göbekten dönüp motoru dükkana sokacaktık dedim
(bunların hepside yalan insan yusuf olduğu zaman neler diyor ayrıca polis bana demedi 15 yaşındasın nasıl kursa gidiyorsun die:) )
polis:hmm dedi biraz düşündü inanıyımmı dedi
ben:abi benim kimseye yalan borcum yok dedim
polis:eek: zaman bi daha görmiyim hadi iyi akşamlar dedi
ben:abi dediğim gibi ben kullanmıyorum motoru dedim çıktım gittim :cherry:

cebimdeki parayıda allahtan polise bunun oluru nedir die vermedim :cherry: ama o korkuyla 1 hafta süremedim:p

Ehliyet harcım bile ödenmiş sadece kart parası veirlip basılacak 2 sene ehliyetsiz gezdim sırtımda dosya ülkemin gereksiz bürokrasisi yüzünden.Ehliyeti A2 ye çevirmek için dosya Beşiktaştan Sarıyere 2 ayda gelemedi bende sonunda isyan edip bırakıp askere gittim.Asker dönüşü 1600 kmlik gezinin son 200 km sinde İnegöl çıkışında çevirdiler.Araya 20 ytl sıkışmış :)

geçen sene iş yerimiz Alanya'da. altımda bws can hastanesine pizza götürüyorum yol çift yönlü kapalı trafik kontrol var sağda 15 kadar motor gençler başında bekliyo polis beni de durdurdu

polis: nereye genç
ben: ... pizza götürüyorum
polis: ehliyet ruhsat
ben: abi pizza soğuyor
polis: ne pizzası lan ısıtıcımı var motorda
ben: yok abi ondan diyorum ya soğuyacak diye
polis: diğer polislere döndü a.k hesaba almıyo bizi motordan bile inmiyor döndü bana in lan motordan
ben: hemen inip abi bak işim acele sonra diğer gençler duymasın diye kulağına eğilip sivil polis M. (tüm polisler tanır) manevi abimdir ve şu an evde uyuyor, uyandırmak istemezsiniz:farao:
polis: iyi git hadi:cherry:

bikaç hafta sonra
akşam saat 23 suları ekmek siparişi vermek için fırını aradım cevap yok atladım motora fırına 200 metre kala 100 mt. lerdeki polis otolarını farkettim ama geri dönmek imkansızdı gidip durdum polis ehliyet ruhsat dedi motorun bagajını açarken ruhsat burdada dedim polis ee dedi ya dedim ehliyetim yok. polis sen dedi temiz bi çocuğa benziyorsun ne iş yepıyorsun diye sordu restaurantımız var ekmek siparişi vermeye gidiyorum diye cevap verdim tamam dedi kaskını geri tak az ilerdeki amiri gösterdi ona hiç bakmadan yanından geç git dedi sağolsun iyi adama denk gelmişiz..

sonraki olaysivil polis arkadaşım arkasında İzmirden gelen misafirimiz yamaha cygnus bende arkamda abim yamaha bws uzun bir gezintiden sonra iskelede biraz içtik sonra aldık motorları trafiğe kapalı yoldan ana yola çıkacağız tam çıkışta bi kalabalık oldu polis arkadaş aradan geçti polisin biri benim morota elini vurup dur dedi ya dedim polis m. birlikteyiz dedim polis dur oğlum emöniyet amiri arkanda diye cevap verdi bu amirin dikkatini çekmiş olacak ki döndü ve polis m. abiyi gördü bağırdı m. oğlum ben size mesai saatlkeri dışında sizi burada görmiyeyim demedimmi tabi biz hemen topuk:queen::queen::queen:

1-2 hafta sıkayım dişimi ehliyet geliyor. Ehliyet gelsin bütün çevirmelere girecem o kadar kasmışım kendimi sınavda göstereyimde şanımız yürüsün değil mi ? :queen:

aynen daha motora bakamıyorum ehliyet gelsin haftasonu zaten kaskıda alıyorum bütün çevirmelere dur demese bile giricem :queen:

güzel başlık olmuş..

topik sahibi arkadasa teşkkürler..

Anılarınız cok guzel arkadaslar:D:queen:

Devamını beklıyoruz:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
umarım beğenirsiniz

Trafik polisinin müthiş anonsu
Dar ve tenha bir yolda trafikteyim. Arkamdan trafik polisi geliyor. Kırmızı ışıkta durdum. Bir süre sonra trafik polisinin müthiş anonsu geldi: ''Yol boş devam et. S..tir et kırmızı, ışığı devam et.' Acaba ehliyetimi henüz almadığımı bilse; 'Ehliyet ve ruhsat. Ruhsat tamam ehliyeti s..tir et.' der miydi?

Göstermelik
Birkaç gün önce trafiğin çok işlek olmadığı bir yerde normal olarak kırmızı ışıkta durdum. O an arkama yanaşan trafik polisinin anonsunu aynen aktarıyorum: '34 XXX... devam et, devam et. Sanki biz olmasak duracaksın.'

Türk polisi ve UFO
Eveeet, şimdi de o kocaman alkışları Antalya'da UFO gördüğü için polisi arayan vatandaşa 'havadayken yapabileceğimiz bir şey yok, inerse tutuklarız' diyen yurdum polisi için alabilir miyiz?

Ukala Şoför
Kendisini durduran trafik polisi 'kırmızı ışıkta geçtiniz' deyince 'uyuyordum görmemişim' diyen yurdum şoförü, evet bildiniz babam...

Dürüst polis
Trafik polisi tarafından çevrilinir. Ehliyet evde unutulmuştur. İki taraf da 'çorba parası' konusunda hemfikirdir ama ben miktarı konusunda karar verememekteyimdir. Cepten 2 adet 20'lik çıkarılıp ruhsatın arasına konur. Polis ruhsatı açar ve 'bu fazla' diyerek 20'liklerden birini geri verir. Benim de bu yurdum polisini alnından öpesim gelir. Dürüst adammış.

İnançlı polis
Yıllar önce sabahın erken bir saatinde nasılsa kimse görmez diye kırmızı ışıkta geçip sola döndüm ve 50 metre ilerdeki kırmızı ışıkta beklerken trafik polisine yakalandım. Kırmızı ışıkta geçtiğimi söyleyip ehliyet ve ruhsatı istediğinde 'Ama ışık sarıydı' itirazıma sert bir komutla 'Yemin et!' dedi. Resmen kalakaldım, insan yalan yere yemin edemiyormuş. Yemin edemediğimi gören sevgili polis kahkayı basarak 'Hadi yırttın, yalan yere yemin etseydin cezayı yazacaktım, bir daha dikkatli ol' dedi ve gitti. Bu olayın nerde olduğunu söylememe gerek yok değil mi? Memleketimin polisini bile özledim ben!

Kaç!
Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor 'Kaç oğlum kaç! G.tünde plakan mı var?!'

Polis megafonu
Bir teyzemiz yayalara kırmızı yanmasına rağmen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, 10 metre öteden megafon sesi gelir polisten, ''Abla, zaten şişmansın bir de pişman olma!''

Hayırlı Cezalar
Yer İstanbul, Yenibosna. Yenibosna'daki otobüs durağından çıktık Avcılar istikametine doğru gideceğiz. Otobüs kısa yoldan yola girebilmek için yasaklı yerden U dönüşü yapıyor. Yurdum polisi görev başında megafon açık ve o anlamlı anons geçiyor. 'Otobüsçü! Cezan hayırlara vesile olsun, devam et sen; ben plakana gönderirim nasıl olsa.'

Kendin dinle
Kocamın arabasını aldığım ve içine sigara kokusu sinmesin diye bütün camlarını açtığım anda en sevdiğim şarkının radyoda çalmaya başlaması üzerine radyonun sesini de sonuna kadar açıp dolaşırken yurdum polisinden gelen anons:' 34 XX, müziği kendin dinle! Kendin dinle ya da parçayı değiştir!'

biraz komedi ama okursanız makbüle geçer bi gün gidiyoruzz önümde honda cg 125 var tek teker gidiyo benim arkadaş bende arkasında neyse yolda çevirme vardı her zamanki gibi
polisler çevirdi
bilinen sorular soruldu
cevam abi yok yaşımız tutmuyo genç adamız hevesliyiz mahallenin çocuklarıyız bu işe hevesliyiz gibi cevaplar verdik
bi polis bagırdı gelin laan dedi buraya gittik ekip arabasının yanına yatın lan yere dedi yattık
5 şınav çeken gidicek dedi
şınavımızı çektik
sora yola dewamm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar