biz bi arkadaşımla yunuslara yakalandık..ayvansarayda bunların bulunduğu yer var motorize ekibinin orayı temizlettiler 2 saat sürdü sora bıraktılar:![]()
hehehe:queen::queen::queen: süper anıymış valla, ucuz atlatmışsınız..biz bi arkadaşımla yunuslara yakalandık..ayvansarayda bunların bulunduğu yer var motorize ekibinin orayı temizlettiler 2 saat sürdü sora bıraktılar:![]()
Arkadaşalar ben hemen hemen 10 yıldır motorsiklet üzerindeyim,ehliyetimde olmamasına ramen daha 1 kere yakalanmadım.Allah'ta yakalatmasın.Gerçi 'B' sınıfı ehliyetim var ama en yakın süredede paayı bulunca 'A2' almayı düşünüyorum![]()
16 eylül 2006 günü düğünüme nikah memuru gelmeyince nikahım düğünden sonraya kaldı eşimle motorla gezerken aydınlıkevler ışıkların köşede ekip dur dur dedi. Önce durmak istemedim eşim ilerde ekip durdurursa daha kötü olur dedi bende 50 metre ilerde durdum polise doğru yürümeye başladım
polis: Neden durmadın bakayım kaçacakmıydın
ben: Yok amirim bayan ani frenden korkuyor yavaş yavaş durdum
polis: evrakların tamammı
ben: ruhsat var ama evde ne yalan söyleyeyim ehliyet yok
polis:hem ehliyet yok hemde kask eşin takıyor sen neden takmıyorsun
ben: amirim evden tek kask çıkmışım eşime verdim o dururken benmi taksaydım düğünüme nikah memuru gelmedi nikaha gidiyoruz aceleden unuttum diğer kaskı
polis: ( telefonu çalmaya başladı) Anam unuttuk almayı iyimi çenesine ediyim yengen arıyo de git hadi
ben: sağolun amirim yengeye selamlar
Şimdi ehliyet var ruhsat var kimse bişey sormuyor ama
ilk motorum derbi sendayla 2 hafta sonra ehliyetimi alacak olmanın verdiği gazla işe gidiyim dedim. ikinci köprüyü geçtim işime gittim. baktım çevirme falan yok ertesi gün yine gidiyim bari dedim. bu sefer çevirdiler yalvarmalarıma yakarmalarıma rağmen cezayı kitlediler 600 ytl...peşin ödendiği taktirde 450 ytl... çekici parası da cabası, 80 ytl... motorumun çizilmesini, aynasının kırılmasını da saymıyorum... otoparkta motorları abartmıyorum üst üste koymuşlar...neyse suçumu kabul ediyorum cezamı da ödedim ama motoruma verilen hasara ne demeli. ona ses çıkaramadık tabii. çünkü otoparktan çıkarırken de ehliyetsizdim![]()