önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gürkan abi bu arada aklıma gelmişken söylemek istiyorum geçenki akşam yemeğinde olduğu gibi motorları görüp yanımıza doğru ağlayarak gelen kızları lütfen bizim gibi gençlere bırak abi naptın o akşam sen öle biz yetişmesek kızıda alıp ekecektin bizi valla :queen:

pazar günü milletin kafa dinleyeceği bi gün o kadar motordan çıkan ses yüzünden tahmin ediyorumki sopa şıkkını seçecekler :queen:

ben en arka gelicem dicem o zamanda en çok sopayı ben yerim :queen: yok yok alkış larlar bence deyimde kenmimi avutayım :queen::queen::queen:

gürkan abi bu arada aklıma gelmişken söylemek istiyorum geçenki akşam yemeğinde olduğu gibi motorları görüp yanımıza doğru ağlayarak gelen kızları lütfen bizim gibi gençlere bırak abi naptın o akşam sen öle biz yetişmesek kızıda alıp ekecektin bizi valla :queen:

ne yapayım allah kahretsin :bounce: karizma var :queen: test edildi duydunuz millet:cat::queen::queen:

Son düzenleme:
ben en arka gelicem dicem o zamanda en çok sopayı ben yerim :queen: yok yok alkış larlar bence deyimde kenmimi avutayım :queen::queen::queen:

abi merak etme çete gibi olucaz zaten bize hoşt dicek bi babayiğit çıkamaz kolay kolay :queen:

ne yapayım allah kahretsin :bounce: karizma var :queen: test edildi duydunuz millet:cat::queen::queen:

abi tamam karizma var ama sıradada birsürü genç var olmuyo ama böyle :p:queen:

İlk etkinliğim diyodun ama katılım bir hayli fazla cadı :)
Hadi allah arttırsın :p

1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19

2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade opette (kahve bulanımacagı endişesi ile değiştirildi) buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn cep:0534 955 07 74

3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten :p[/I][/QUOTE]

Görmedimki :( İstersen başlığa yaz benimgibi görmeyenler olabilir

tamam küçük bi değişiklikle güncelledim:)

sizde gelirseniz tam olucaz :wiinkk:

abi saat 12 ye yaklaşıyo benim yarım lazdır ona göre :queen::queen::queen:

sadece yarın mı? ben karadenizliyim de ayıptır sölemesi :cherry:
ama tedavisi mümkün diyolar :queen:

bende kacar gece vardiyesine bırakırım hadi iyi geceler hepinize :rendeer::rendeer:

msn açıkmı resmi al öle git

Son düzenleme:
günaydın millet :p

günaydın :p
Günaydın.

Şimdi tatilde olmak vardı. ::145:::p

kahvaltıdan sonra gidersin:cherry:
günaydın :cherry::cherry::cherry:

günaydın kemalcim :p
zamanda geçmek bilmiyor heee... :pale: eşi dostu görelim bi yaaaaa... :cherry:

onlarda seni görecekmi? :queen::queen:
millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye katılan taşralı hizmetçi gibi olmayalım....:)

dostum saçmalama cc, model,marka önemli değil :rendeer:
eee şimdi saat 9 damı 9:30 damı buluşuyoruz ve nerde:silent: biraz sonra keşif için yola çıkıcam kafam karıştı:pr:

koco sen kaybolmadan gel valla çay ısmarlayacam:p:p
yazıyorum özelden :cat:

arkadaşlar kahvaltıya gelecek olanları netleştirelim ona göre yer ayarlanıcak :rendeer:

bende geliyom :p
bende gelmeyi çok istiyorm ama sizdeki makinalar sALam benim makina 150T1 :mrgreen: birazda kırık dökük ama kabul ederseniz gelirim :p

eeeee yav saçmalamayın benim makinada kırık dökük gel sen gel:cat:
pazar beni uyandırmayı unutmayın :p

olur annem kahvaltını yatağına istermisin :cherry::cherry:
Aparat abi seni bol bol rahatsız edicez şimdiden kusura bakma abi ben parpiLiNe isimli arkadaşı alıp gelicem onun yol problemi çözüldü sahilden gidicez eğer başka gelmek isteyen varsa bizle avrupa yakasından özel mesaj atsın mrsago sen nerden gelcen ya bi ses soluk ver.

yav birader kusura bakacak olsak tlf vermeyiz canımsın aşkolsun :)
yarama dokundun gene :salut::salut: biz bu seferlik kahvaltı ile yetinecez , ona da şükür..........:wiinkk:

geçmiş olsun sovan doğrarken elinimi kestin :queen::queen:
yok gelmedim adapazarı karasudayım klas otelde ama sizi böle cümbürcemat görünce kanıma giriyonuz şeytan dürtüyo günübirlik gidip gelmek istiyorum başarabilirsem.

sende şeytanı dürt :p:p
ya abi hız dedinde aklıma geldi benim motor rodajda 60 ı geçemiyorum:salut: bi sorun yaratırmı bize pazar günü:silent::silent:

sen yolu doğrult gel sorun olmaz:wiinkk:
aslında ben yolunu biliyorum da... şimdi ortalık yer de sölemim... çoluğu var çocuğu var .... :cherry::queen::queen:

mekanın yolunumu söyle söyle yolu bilmeyenler vardır :p:p
topic baya coştuuu
walla helal olsun sizlere
eski topraklar evirip çeviriyosunuz topiği bakalım buluşma günü neler olcak umarım müsait olurum ve yanınızda olurum

motorunu seviyosan gelme sağ aynan sağlamdı dimi :cherry:
heyo millet babamın +1 ini silin ekleniyorum listeye :p

sıpaya bak adam olmuş :bounce::bounce:
bana edilen en kötü beddua olsa gerek :D
kayış demeyin bana çıldırıyorum:queen:

kemer'mi diyelim:p
aparattan haberi olan varmı :queen:nerde abi bu adam amma çalışıyor he:bounce::bounce:

ben burdayım da sen nirelerdesin yazıyon ve kaçıyon :bounce:
düşer birazdan (Allah düşürmesin) :queen:

amin :)
şindi gelir bu kadar mej cevap yazar :queen:tek eliyle :bounce:yazsında yazsın bakalım :bounce: nasıl olsa pazar günü balıklar ondan bu sefer :queen::queen: öyle her zaman kaza yaptım ayakları yemez :queen::queen::cat:

yazarım arkadaş ölmedik daha :bounce: beni kazaya teşvik etme :cherry:

acemi şansı :p
bende kacar gece vardiyesine bırakırım hadi iyi geceler hepinize :rendeer::rendeer:

sanada :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hey maaşallah bu nedir..
mt üyeleri toptan gidiyo galiba bu ne :)
bi toplaşın da görsek artık fotoları

bizim ekipten gitcek olan var mı bu arada :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi zilyon tane insan geliyo şimdi baktım da :) tanıdık 3-5 kişi olcak.. kaybederiz birbirimizi:)
otobüsle arkanızadan gelirim artık :) 125 kg artçı alcak babayiğit yok daha mt de :)

pazar günü çalışıyorum c.tesi izinliyim
yani bu nedemek oluyo ben yokum
hepinize ii eglenceler
şimdiden afiyet olsun

kahvaltıya gel vatandaş kahvaltıyaaaaaa, sonra vay efendim ben aç kaldım, vay efendim ben ballı kaymaklı ekmek yiyemedim diyen olmasıııııııııııın :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar