- Konu Yazar
aparattan haberi olan varmı :queen:nerde abi bu adam amma çalışıyor he:bounce::bounce:
düşer birazdan (Allah düşürmesin) :queen:
aparattan haberi olan varmı :queen:nerde abi bu adam amma çalışıyor he:bounce::bounce:
pazar günü milletin kafa dinleyeceği bi gün o kadar motordan çıkan ses yüzünden tahmin ediyorumki sopa şıkkını seçecekler :queen:
gürkan abi bu arada aklıma gelmişken söylemek istiyorum geçenki akşam yemeğinde olduğu gibi motorları görüp yanımıza doğru ağlayarak gelen kızları lütfen bizim gibi gençlere bırak abi naptın o akşam sen öle biz yetişmesek kızıda alıp ekecektin bizi valla :queen:
banada hiç yabancı gelmedi ama :queen:
yol güzergahlarını yazmıştım ama sana uygun değilmi?:silent:
ben en arka gelicem dicem o zamanda en çok sopayı ben yerim :queen: yok yok alkış larlar bence deyimde kenmimi avutayım :queen::queen::queen:
abi merak etme çete gibi olucaz zaten bize hoşt dicek bi babayiğit çıkamaz kolay kolay :queen:
ne yapayım allah kahretsin :bounce: karizma var :queen: test edildi duydunuz millet:cat::queen::queen:
abi tamam karizma var ama sıradada birsürü genç var olmuyo ama böyle:queen:
bu hafta halı sahada maç var oynarmısın sen :queen::queen::queen::queen:
abi top tepmeyi fazla beceremem kaleye desen bi teneke koy hiç değilse çarpar geri döner o derece ama defansım iyi sayılır :queen:
sende arabamı varAvrupa yakası bahçelievler-bakırkoy ve civarı nerde nasıl toplanıyoruz bir planı olan varmı yoksa ben mi toplayayım alayınızı
Merter migrosda bekleyeyim mi 09:00 da
eeeeeeeeee o zaman başka top oynucak genç bulacaz :queen::queen:
abi saat 12 ye yaklaşıyo benim yarım lazdır ona göre :queen::queen::queen:
Görmedimkiİstersen başlığa yaz benimgibi görmeyenler olabilir
İlk etkinliğim diyodun ama katılım bir hayli fazla cadı
Hadi allah arttırsın![]()
abi saat 12 ye yaklaşıyo benim yarım lazdır ona göre :queen::queen::queen:
bende kacar gece vardiyesine bırakırım hadi iyi geceler hepinize :rendeer::rendeer:
günaydın millet![]()
Günaydın.
Şimdi tatilde olmak vardı. ::145::![]()
günaydın :cherry::cherry::cherry:
zamanda geçmek bilmiyor heee...ale: eşi dostu görelim bi yaaaaa... :cherry:
millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye katılan taşralı hizmetçi gibi olmayalım....![]()
eee şimdi saat 9 damı 9:30 damı buluşuyoruz ve nerde:silent: biraz sonra keşif için yola çıkıcam kafam karıştır:
yazıyorum özelden :cat:
arkadaşlar kahvaltıya gelecek olanları netleştirelim ona göre yer ayarlanıcak :rendeer:
bende gelmeyi çok istiyorm ama sizdeki makinalar sALam benim makina 150T1 :mrgreen: birazda kırık dökük ama kabul ederseniz gelirim![]()
pazar beni uyandırmayı unutmayın![]()
Aparat abi seni bol bol rahatsız edicez şimdiden kusura bakma abi ben parpiLiNe isimli arkadaşı alıp gelicem onun yol problemi çözüldü sahilden gidicez eğer başka gelmek isteyen varsa bizle avrupa yakasından özel mesaj atsın mrsago sen nerden gelcen ya bi ses soluk ver.
yarama dokundun gene :salut::salut: biz bu seferlik kahvaltı ile yetinecez , ona da şükür..........:wiinkk:
yok gelmedim adapazarı karasudayım klas otelde ama sizi böle cümbürcemat görünce kanıma giriyonuz şeytan dürtüyo günübirlik gidip gelmek istiyorum başarabilirsem.
ya abi hız dedinde aklıma geldi benim motor rodajda 60 ı geçemiyorum:salut: bi sorun yaratırmı bize pazar günü:silent::silent:
aslında ben yolunu biliyorum da... şimdi ortalık yer de sölemim... çoluğu var çocuğu var .... :cherry::queen::queen:
topic baya coştuuu
walla helal olsun sizlere
eski topraklar evirip çeviriyosunuz topiği bakalım buluşma günü neler olcak umarım müsait olurum ve yanınızda olurum
heyo millet babamın +1 ini silin ekleniyorum listeye![]()
bana edilen en kötü beddua olsa gerek![]()
kayış demeyin bana çıldırıyorum:queen:
şindi gelir bu kadar mej cevap yazar :queen:tek eliyle :bounce:yazsında yazsın bakalım :bounce: nasıl olsa pazar günü balıklar ondan bu sefer :queen::queen: öyle her zaman kaza yaptım ayakları yemez :queen::queen::cat:
İlk etkinliğim diyodun ama katılım bir hayli fazla cadı
Hadi allah arttırsın![]()
bende kacar gece vardiyesine bırakırım hadi iyi geceler hepinize :rendeer::rendeer:
hey maaşallah bu nedir..
mt üyeleri toptan gidiyo galiba bu ne
bi toplaşın da görsek artık fotoları