önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gözlerim yaşardı şu listeye bak cadı resmi gönder sene :cyclopsan

abi liste iyi güzelde bu kadar motor istanbul trafiğinde (hemde pazar sabahı)nasıl bi gurup sürüşü bizi bekliyo düşünmek bile istemiyorum :queen:en sonki akşam yemeğinde uçuşa geçen vatandaştan örneklerle :queen:

abi liste iyi güzelde bu kadar motor istanbul trafiğinde (hemde pazar sabahı)nasıl bi gurup sürüşü bizi bekliyo düşünmek bile istemiyorum :queen:en sonki akşam yemeğinde uçuşa geçen vatandaştan örneklerle :queen:

şiii aklına ist. trafiğini getirme :p
yok öle bişi unut onu onut gitsin :p

bildihim bişey var ya bizi sopayla kovalarlar yada alkışlarla gözlerler :queen: ulen bu lafı ben gecen hafta birinden duydum ama kimden:bounce::queen::queen::queen::queen:

Avrupa yakası bahçelievler-bakırkoy ve civarı nerde nasıl toplanıyoruz bir planı olan varmı yoksa ben mi toplayayım alayınızı

Merter migrosda bekleyeyim mi 09:00 da

bildihim bişey var ya bizi sopayla kovalarlar yada alkışlarla gözlerler :queen: ulen bu lafı ben gecen hafta birinden duydum ama kimden:bounce::queen::queen::queen::queen:

banada hiç yabancı gelmedi ama :queen:

Avrupa yakası bahçelievler-bakırkoy ve civarı nerde nasıl toplanıyoruz bir planı olan varmı yoksa ben mi to Merter migrosda alayınızı bekleyeyim mi 09:00 da

yol güzergahlarını yazmıştım ama sana uygun değilmi?:silent:

pazar günü milletin kafa dinleyeceği bi gün o kadar motordan çıkan ses yüzünden tahmin ediyorumki sopa şıkkını seçecekler :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar