caprice de geliyor
ekip tamam...
eyvallah , başım gözüm üstüne...
Ama yine de anlamadığım bişi var, yarın parayı sen kazanacan çayı ben ısmarlıcam üstelik işi ayarlayan benim :silent::silent:
emeğe saygı dermişim nasıl ama :queen::queen::bounce:
bu kadar kalabalıha güvenlik lazım onlarda yok ortalıkta tanıyan lar biliyoale:
gözlerim yaşardı şu listeye bak cadı resmi gönder sene :cyclopsan
abi liste iyi güzelde bu kadar motor istanbul trafiğinde (hemde pazar sabahı)nasıl bi gurup sürüşü bizi bekliyo düşünmek bile istemiyorum :queen:en sonki akşam yemeğinde uçuşa geçen vatandaştan örneklerle :queen:
şiii aklına ist. trafiğini getirme
yok öle bişi unut onu onut gitsin![]()
valla unutmak isterim ama şimdiden gözümün önünde canlandı mekandan çıkışımız daha caddeye grmeden pertiz sanırsam :queen::queen:
abi liste iyi güzelde bu kadar motor istanbul trafiğinde (hemde pazar sabahı)nasıl bi gurup sürüşü bizi bekliyo düşünmek bile istemiyorum :queen:en sonki akşam yemeğinde uçuşa geçen vatandaştan örneklerle :queen:
yok yok yol müsait güven bana :silent::cat:
bildihim bişey var ya bizi sopayla kovalarlar yada alkışlarla gözlerler :queen: ulen bu lafı ben gecen hafta birinden duydum ama kimden:bounce::queen::queen::queen::queen:
Avrupa yakası bahçelievler-bakırkoy ve civarı nerde nasıl toplanıyoruz bir planı olan varmı yoksa ben mi to Merter migrosda alayınızı bekleyeyim mi 09:00 da
Avrupa yakası bahçelievler-bakırkoy ve civarı nerde nasıl toplanıyoruz bir planı olan varmı yoksa ben mi toplayayım alayınızı
Merter migrosda bekleyeyim mi 09:00 da
test edildi dimi cadı bizzat :bounce::bounce::bounce:
bildihim bişey var ya bizi sopayla kovalarlar yada alkışlarla gözlerler :queen: ulen bu lafı ben gecen hafta birinden duydum ama kimden:bounce::queen::queen::queen::queen:
başka sorusu olan müracahat acıldı :queen: