selamlar kahvaltıyı kaçırabilirim ama kavağa kesin gelicem haberleşmek için herhangi biriniz özelden cebini yazabilirmi bana arkadaşlar
arkadaşlar kahvaltıya gelecek olanları netleştirelim ona göre yer ayarlanıcak :rendeer:
Valla ben muhtemelen 2 kişi gelicem ama ben capitole kadar yolu biliyorum sonrasını bilmiyorum o yüzden özelden orda olucak ilk kişilerden birisinin cep nosunu verebilirseniz capitolun ordayken ariyim
Tamamdır, bizde kesinleştirdik eşimle geliyoruz. "Cutku +1" olarak kaydedebilirsiniz. Direk koru'ya geleceğiz. Görüşmek üzere.:cat:
bende gelmeyi çok istiyorm ama sizdeki makinalar sALam benim makina 150T1 :mrgreen: birazda kırık dökük ama kabul ederseniz gelirim![]()
altunizade kahvenin ordan GKN sizi mekana getiricek tel:0534 955 07 74
10:30 da orda olursanız sevinirim. gkn geç kalırsa hep beraber msj atarsınız![]()
pazar beni uyandırmayı unutmayın![]()
şimdi anadolu yakası buluşma yeri ve saati nedir acaba? Bu buluşma yer ve zamanları belliyse ana metne eklesek ya?
Ara sayfalara bakamadım, dolayısı ile kroki verilmiş olabilir. Fakat, fazla bilgi göz çıkarmaz mantığı ile yeri bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması ümidiyle bende bir link koyuyorum. Sevgiler.
http://www.google.com/maps?source=u...+Korusu)[email protected],29.026787&iwstate1=dir:to
pazar beni uyandırmayı unutmayın![]()
Aparat abi seni bol bol rahatsız edicez şimdiden kusura bakma abi ben parpiLiNe isimli arkadaşı alıp gelicem onun yol problemi çözüldü sahilden gidicez eğer başka gelmek isteyen varsa bizle avrupa yakasından özel mesaj atsın mrsago sen nerden gelcen ya bi ses soluk ver.
avrupa yakası saat 9 da topkapı eresin otelde buluşup gidiyoruz. :cat:
kahvaltı yeri anadolu yakasındamı arkadaşlar
kahvaltı yeri anadolu yakasındamı arkadaşlar