önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya millet bi Capitoldür tutturmuş güzel kardeşlerim Koruluğa gitmek için sahil yolu kullanılacak ne diye bidaha yukarı çıkartıyorsunuz milleti anlamadım ki :S

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ya millet bi Capitoldür tutturmuş güzel kardeşlerim Koruluğa gitmek için sahil yolu kullanılacak ne diye bidaha yukarı çıkartıyorsunuz milleti anlamadım ki :S

Tamam doğru söylüyorsun da gelemeyenler bilmeyenler var. Topluma uymak lazım. Biz biliyoruz diye bizim sözümüz geçecek değil ya? Sen istersen üsküdardan fethipaşaya doğru giden yolda petrol ofisi mi ne vardı, ordan takıl bize? :wiinkk: Benim için hiç farketmiyor çünkü. cadı karar versin ben karışmıyorum artık. :p

Tamam doğru söylüyorsun da gelemeyenler bilmeyenler var. Topluma uymak lazım. Biz biliyoruz diye bizim sözümüz geçecek değil ya? Sen istersen üsküdardan fethipaşaya doğru giden yolda petrol ofisi mi ne vardı, ordan takıl bize? :wiinkk: Benim için hiç farketmiyor çünkü. cadı karar versin ben karışmıyorum artık. :p

Ya işte bizde diyoruz ki bilmeyenler Üsküdar da Haremi kime sorsalar gösterilir Harem kocaman bi yer görmemek mümkün değil zaten avrupa yakasından feribot ile gelecek olanlar Harem de inecek ordan da basıp 15 dk içinde koruluk da oluruz

Evet bende oradan baktım ve en mantıklısı PAŞALİMANI CAD. yani sahil yolu üzerinden gitmek zaten Üsküdar vapur iskelesini geçince 2 km sonra sağda kalıyor

arkadaşlar buraya kadar okuduklarımden anlıyorum ki; BEN DİREK ORAYA GİDECEM..

Ama şunu da sölemek isterim Dilruba Fethipaşanın en üstünde sahil yolundan gelirseniz tırmanış esnasında sorun yaşayabilirsiniz... Bernce haremde buluşacaklar üsküdar meydandan Fıstıkağacı tarafına dönüp oradan mekana gelsin... :cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ya işte bizde diyoruz ki bilmeyenler Üsküdar da Haremi kime sorsalar gösterilir Harem kocaman bi yer görmemek mümkün değil zaten avrupa yakasından feribot ile gelecek olanlar Harem de inecek ordan da basıp 15 dk içinde koruluk da oluruz

Bana da mantıklı gelen bu ama ben karışmıyorum. :) Karar verin siz. :cat:

Arkadaslar ,

Haddim olmayarak bir sey onerebilirmiyim ?

Neden herkes o gidilecek yerde bulusmuyor ?

sevgili arkadaşlarım panik yapmayın feribotla gelicek olanlar yani sahili kullanıcak olanlarla ayrı bir buluşma yeri köprüyü yani üst tarafı gelmek için kullanıcaklar için ayrı bir buluşma yeri ayarlarız sıkıntı yapmayın :p

Benim altımdaki makina tırmanmaya müsait tırmanamayanları çelik halat ile çekebilirm merak etmeyin arka lastiği yeni taktım zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar