evlilik yaramamış yeşim arkadaşımıza:cat:
İşler karıştı iyice, ben sustum siz bi yer söyleyin gelirim.[/QUOTE
Tamam o zaman Çekmeköy'e gelin siz ama Sarıgazi üzerinden :queen: :queen: :queen:![]()
evlilik yaramamış yeşim arkadaşımıza:cat:
İşler karıştı iyice, ben sustum siz bi yer söyleyin gelirim.[/QUOTE
Tamam o zaman Çekmeköy'e gelin siz ama Sarıgazi üzerinden :queen: :queen: :queen:![]()
cadı millet yollarda kaybolucak aloooo kaptan yolları söyle :queen::queen:
Ya millet bi Capitoldür tutturmuş güzel kardeşlerim Koruluğa gitmek için sahil yolu kullanılacak ne diye bidaha yukarı çıkartıyorsunuz milleti anlamadım ki :S
evlilik yaramamış yeşim arkadaşımıza![]()
Fazla mutlu olmak da yaramıyo demekki evet :queen:
Tamam doğru söylüyorsun da gelemeyenler bilmeyenler var. Topluma uymak lazım. Biz biliyoruz diye bizim sözümüz geçecek değil ya? Sen istersen üsküdardan fethipaşaya doğru giden yolda petrol ofisi mi ne vardı, ordan takıl bize? :wiinkk: Benim için hiç farketmiyor çünkü. cadı karar versin ben karışmıyorum artık.![]()
Fazla mutlu olmak da yaramıyo demekki evet :queen:
Allah mutluluğunuzu bozmasın arkadaşım![]()
Evet bende oradan baktım ve en mantıklısı PAŞALİMANI CAD. yani sahil yolu üzerinden gitmek zaten Üsküdar vapur iskelesini geçince 2 km sonra sağda kalıyor
Ya işte bizde diyoruz ki bilmeyenler Üsküdar da Haremi kime sorsalar gösterilir Harem kocaman bi yer görmemek mümkün değil zaten avrupa yakasından feribot ile gelecek olanlar Harem de inecek ordan da basıp 15 dk içinde koruluk da oluruz
izlemedeyim biraz daha kaybolun müdahale edicem :queen:
atlantic sende gazı verip verip karışmıyorum diyosunBana da mantıklı gelen bu ama ben karışmıyorum.Karar verin siz. :cat:
Arkadaslar ,
Haddim olmayarak bir sey onerebilirmiyim ?
Neden herkes o gidilecek yerde bulusmuyor ?
Arkadaslar ,
Arkadaslar ,
atlantic sende gazı verip verip karışmıyorum diyosun![]()