APRİLİA MOTORSİKLET 125cc 5Vites nasıl??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel ama çok yakıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
bak kardeşim hangi motosikletin daha iyi , daha hızlı, daha kaliteli vs.. olduğunu geçtik diyelim. senin konuşma şeklin başlı başına problem. Ben benden yaşça çok küçük insanlarla bile konuşurken çok dikkat ediyorum, acaba yanlış bi cümle kurarmıyım, karşımdakini kırarmıyım diye... ama sende bu düşüncenin milyonda biri olsaydı bu tartışmalara gerek bile kalmazdı... ayrıca son cümlende nasıl bir insan olduğun okunuyor...:farao::farao::farao::farao::farao:

Nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim, yazıları iyi okumanı ve neden tepki verdiğimi o milyon düşüncenle düşünmeye çalışmanı tavsiye ederim. Son cümleme de fazla takılman beni şaşırtmadı doğrusu.

BAK GÜZEL KARDEŞIM bazı sozlerın dogru ama cok sıvrı dıllısın vede karsı tarafı acayıp tahrık edıyosun daha sakın olalım daha usuturplu konusalım terbıye bozmak kolaydır ama bıze bu yakısmaz sevıyelı bı ortamdır burası ok :cat:

Burada uzun süredir bulunuyorum nasıl bir yer olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama tespitlerine katılmadığımı belirtmek isterim. Ayrıca nasıl davranacağımı senden öğrenecek değilim.

sen bence safkan bir italyan olan aprillianın marka tarihiyle ilgili biraz bilgi topla sonra japonlarla karsılastır.Model olarak RS125 i de araştır; he birazda 2 zamanlı motor nedir onu bi öğren.Bu bılgılerı edındıkten sonra burda konusulacak fazla bısı kalmıyacaktır senın adına.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya hacı dinle beni al bi tane hondai sibiyar 1000 arar hemde çingene pempeside vhar çok güzel bi sukutır::dalga::::dalga::::dalga::

HACI BEN 125 CC BALICAM SEN GELMİS NE Dİosun ya oldM şimdi..!

yzf-125 le kıyaslma bu kadar komik olamaz.yeni nesil 2 zamanlılar efsanedir.aprilla rs125 yzf yi yer bitirir.tabi bende bu saçma kıyaslamaya neden dahil oldum bilmiyorum...soruna gelince bu makinayı al arkadaşım...

ya ben sadece sordum ama arkadaslar kımı 1400 ay fln arası onemlı deıl iyimi kotumu yeni alan ıçın sadece kısa bi soru ve sizden ön bilgi almk istiyorum ..!!:cat:

ufak bi motor al, onda işi kap, sonra daha büyüğünü alırsın, bu motoru alacaksın işi kapınca artık seni kesmeyecek, pahallı olduğundan satması sorun olur gibi geliyor bana. şahsen ilk zamanlarımda bunun 2. elini bile tercih etmezdim.. tecrübe edinmek için bu motor şart değil, ama illa bende parada çok diyosan, al bin görünümü güzel, ama en fazla buna 1 sene dayanırsın..

yok parası ben vermcem var ama ilk ya 2, el alsam cokk bakım yaptırırmıyım?? habıre onunla uğrasırmıyım dıyi dusunceler içinde kaldım bende dusundumkı 0 alım temız olsun bi 2-3 sene kullanım :silent:

Son düzenleme:
Motosikleti : kısmında yazanı anlamadım ben. Bu durumda scooter motosiklet sayılmıyor mu ?

Nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim, yazıları iyi okumanı ve neden tepki verdiğimi o milyon düşüncenle düşünmeye çalışmanı tavsiye ederim. Son cümleme de fazla takılman beni şaşırtmadı doğrusu.

QUOTE]

seninle daha fazla bu konuyu tartışmak istemiyorum.ben sana insancıl bir tavırda neden öyle yazdın gerekçen nedir diye sormuştum ama sonuç hüsran.. nasıl konuşulacağını benden öğrenmeyeceksin tabi ki... aslında bu yaşa kadar nasıl konuşulacağını öğrenmiş olman gerekiyordu...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
italyanlar motosiklet üretmez.. Onlar motosiklet sanatı icraa ederler.
Aprilia RS125 sınıfının tartışmasız en iyi makinesidir. 125cc, 33HP ve GP Teknolojisiyle donatılmış bir canavar.. 2 zamanlı olmasının yakıt ve yağ harcamaları gibi dezavantajları olduğu doğrudur fakat 2T motorların rektifiyesi daha kolaydır, çünkü basit yapılıdır. Dolayısıyla 30.000 gibi ömrünü tüketen motora düşük bir meblağ ödeyerek rektifiye yapar, bi 30.000 daha gidersin.

Fakat bir arkadaşımızın dediği gibi, ne olursa olsun bu makine ZEVK makinesidir. 2T bana gelmez diye aklında bir şüphe bile varsa, hiç bulaşma.

Motosikleti : kısmında yazanı anlamadım ben. Bu durumda scooter motosiklet sayılmıyor mu ?

Yahu bende bunu düşünüyorum uzun zamandır.. Bizim makinelere kategorize işlemlerinde ayrı bir bölüm açılıyor.. Motosikletten saymıyorlar..! :mrgreen:

Son düzenleme:
:cat:
HACI BEN 125 CC BALICAM SEN GELMİS NE Dİosun ya oldM şimdi..!

ya ben sadece sordum ama arkadaslar kımı 1400 ay fln arası onemlı deıl iyimi kotumu yeni alan ıçın sadece kısa bi soru ve sizden ön bilgi almk istiyorum ..!!:cat:

yok parası ben vermcem var ama ilk ya 2, el alsam cokk bakım yaptırırmıyım?? habıre onunla uğrasırmıyım dıyi dusunceler içinde kaldım bende dusundumkı 0 alım temız olsun bi 2-3 sene kullanım :silent:

scoterdan rs 125 e geçmek mantıklımı sence yada bizce.ne kadar deli bi makinadan bahsettiğini biliyorsun dimi

Forumdan Uzaklaştırıldı
aynene farkındayımmm ..!! ben suzukı 600f almayı dusunuodum 125cc dustu duşuncemm bırakta olsunn ..!!

allahım yaa italyan kalitesini tartışır olduk böle yetersiz adamlar yuzunden.sadece sunu yazıcam Aprilia,ducati,mv agusta,benelli,bimota,cagiva,ghezzi,gilera,laverda,magni,motoguzzi,piaggio,vespa bu markaları tartısacak bırı varsada ben daha bısı demıyorum.

"senın anlatabıleceklerın karsındakının bıldıgıyle sınırlıdır " o kadar

125 lik bi makina için çok iyi bi performans bence. fakat 2.elde sorun olurmu ki bu acıdan Yamaha YZF daha başarılı olabilir

allahım yaa italyan kalitesini tartışır olduk böle yetersiz adamlar yuzunden.sadece sunu yazıcam Aprilia,ducati,mv agusta,benelli,bimota,cagiva,ghezzi,gilera,laverda,magni,motoguzzi,piaggio,vespa bu markaları tartısacak bırı varsada ben daha bısı demıyorum.

ne bu şiddet bu celal

tüketim yedek parça temini servis noktası bakımından yzf al bu hem tr de varmı??

+100000000000000 TEBRİKLER! :cat:

Cihan abi bu motoru zaten bilen biliyor.Bilmeyen öğrenmek isteyen de kendi çabasıyla öğrenip ne olduğunu görüyor.Tomass abi ile siz burada İtalyan motorlarını savunmak zorunda değilsiniz.Bilen zaten bu işin pirinin, yuvasının İtalya olduğunu ve de gilera,ducati,derbi,aprilia vs.'nin ne olduğunu fazlasıyla biliyor:cat:Boşverin Japon kadar kaliteli demesinler:wiinkk:

Sevgili Cihan abi, motoru alacağımı ilk sen biliyordun zaten.Topiğime bir hayırlı olsun bile yazmamışsın, üzüldüm bak:salut:

:cherry:

Son düzenleme:
yok parası ben vermcem var ama ilk ya 2, el alsam cokk bakım yaptırırmıyım?? habıre onunla uğrasırmıyım dıyi dusunceler içinde kaldım bende dusundumkı 0 alım temız olsun bi 2-3 sene kullanım
ooo pardon sen bayanmışsın, kullanılmışı boşver, yenisini al, düzenli olarak bakımlarını servisinde yaptır bu motor sana ömür boyu yeter..:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar