önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem dede mirası yiyor taaa cenevizlilerden... kahvaltıyı o çeker artıkk... ne ki alt tarafı 5 altın :) di mi CADIII

BU ARADA.... KUYUCADISI... topiğinin 500 üncü mesajı bana ait... artık bişi yaparsın bana.. tuzsuz sarı leblebi olur bi çikolata olur.. ne bilim işte AĞANIN ELİ TUTULMAZMIŞ...

Son düzenleme:
yaw ben cadıyı benzettim kardeş.. dede mirası yiyor yaa o bakımdan :cherry:

BU ARADA.... KUYUCADISI... topiğinin 500 üncü mesajı bana ait... artık bişi yaparsın bana.. tuzsuz sarı leblebi olur bi çikolata olur.. ne bilim işte AĞANIN ELİ TUTULMAZMIŞ...

okadar mirası yemişiz tuzsuz leblebinin lafımı olur senin canın sağolsun :queen:

Walla şu siteye 2 senedir üyeyim nerdeyse ama gel gelelim kimseyi tanımıyorum ne yapıcaz pazar günü bakalım :) walla bide çekingenim iyi mi kimse ile muhabbete de giremem :queen:

çocukluk arkadasımın hava harp okulundan mezuniyet töreni var o gün. gelmeyi çok istiyodum gelemiyorum. bu sizinle ilk bulusmamız olucaktı :(
çok üzgünüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sefer ne olursa oLsun kaÇirmicaM :) Geçen çınaraltında kayış koptu sonra iş olayı şimdi çamurluk kırık servisim sağ olsun geLicek dio haLaa :D ama qenede qeLicem :) söZ

Bu sefer ne olursa oLsun kaÇirmicaM :) Geçen çınaraltında kayış koptu sonra iş olayı şimdi çamurluk kırık servisim sağ olsun geLicek dio haLaa :D ama qenede qeLicem :) söZ

hadi bakalım kır şu şeytanın bacağını :cherry:

Walla şu siteye 2 senedir üyeyim nerdeyse ama gel gelelim kimseyi tanımıyorum ne yapıcaz pazar günü bakalım :) walla bide çekingenim iyi mi kimse ile muhabbete de giremem :queen:

MT sözkonusu olunca tanışmaya gerek yok.. zaten tanışmasak böel karşılıklı yazışmayız, yani burdaki sıcaklık aynen devam... sen gel , benimle cadının arasında otur hiçç sıkılmazsın :cat:

Evet artık Karakaçanım yok bakalım tam net olarak belli değil ama 250 lik japon almayı düşünüyorum.

mekan yakın sana... yürüye yürüye bile gelirsin :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım kır şu şeytanın bacağını :cherry:

BakaLım çamurluk faLan kırık ama GeneDe geLicem artçımla waLLa bu sefer yatalak olmadığım sürece kesin gelicem :) kırıcam o sheytan ın kafasını gözünü bacaanı :D

hatırladım len yoros kalesi dedemin dedesi bu kalede teknik serviste çalışmış:bounce::bounce::bounce::queen:

aaa cidden mi benimde dedemin desi o kaleden dünya ne küçük :queen:

yoksam dedleriniz mesai arkadaşımı ? :p:p
tamam ben hala çalışıyorum :pale:

eee hadi arkadaşlar bukadarmıyız kahvaltıda :bounce:

çalışşş köle :cherry::cherry::cherry:
Kısmet olursa allah nasib ederse katılacağım.

kesinlikle gel şamata bol :cat:

dert ettiğin şeye bak tanışırız, kaynatırız ,kaynaşırız :wiinkk:

çınar altını kaynattın kayış koparsa pantalonunun kayışını tak ve gel:queen::queen:

MT sözkonusu olunca tanışmaya gerek yok.. zaten tanışmasak böel karşılıklı yazışmayız, yani burdaki sıcaklık aynen devam... sen gel , benimle cadının arasında otur hiçç sıkılmazsın :cat:

abi senle bundan 1 sene önce şile gezisinde tanıştık diye hatırlıyorum ama yüzünü görsem hatırlamam :queen: öle bi insanım belkide yanlış hatırlıyorum

sıkma canını sen beni bul ben seni tanıştırırım milletle :p

bak bu sözünü unutma oraya geldiğimde görürsün zaten gıcır gıcır bi ramzey scooter :queen: kafasında da gıcır gıcır bi siyah kask işte o benim :queen:

Son düzenleme:
ne oluyoooo burda bakem ?
gece kuşları bu saatte niye uyumadınız bakem uykunuzmu kaçıverdi elinizden :)

cem abi nerden buluyosun bu kadar enerjisi dedik adam kaza yaptı biraz durgunlaşır gene yokk bu nasıl iş anlamadım
hayırdır abi aşıkmısın sen nesin ???

bu arada bir röntgen istemiştim geldimi hiç baktınızmı ortalıga :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar