Gaziantep Mt Kardeş Okulunu Boyadı

Motosikleti
Dl650vstorm
caanım hemşerilerim hepinizden Allah razı olsun nede güzel boyamışsınız sizleri alkışlıyorum.::alkiis::
la yooğrum nağader mübarek adamlarmışınız,helal olsun eağam hepinizee:thumleft:

Adana İl Temsilcisi
o çocuklara,köye ve eğitim camiamıza yapmış olduğunuz bu katkı ve emekten dolayı,hepinizi canı gönülden kutluyorum.ülkemin sizin gibi pırıl pırıl insanlara herzaman ihtiyacı var.hepinize sevgilerimle.

t

teşekürler şahin bu arada teskereyı aldın galiba memleketesın geşmiş olsun selamlar köycegize

Abi çok sağolasınteskereyi alalı bir ay oldu bugün itibari ile askerlik bitti.Antepe selamlar baklavanın tadı damağımda hala daha izinde beni kırmayıp köyceğize geldiğiniz için teşekkürler :rendeer:

hepinizi tebrik ediyorum ...çok güzel ve hayırlı bir iş yapmışınızz bravooo....emeğinize ve yüreğinize sağlık...

Helal olsun size arkadaşlar.
Hepinizi teker teker kutluyor, gözlerinizden, yanaklarınızdan, hatta ellerinizden öpüyorum. :rendeer:
ALLAH (CC) hepinizden razı olsun. Amin.

Gaziantep İl Temsilcisi
caanım hemşerilerim hepinizden Allah razı olsun nede güzel boyamışsınız sizleri alkışlıyorum.::alkiis::
la yooğrum nağader mübarek adamlarmışınız,helal olsun eağam hepinizee:thumleft:
eyvallah topragım
o çocuklara,köye ve eğitim camiamıza yapmış olduğunuz bu katkı ve emekten dolayı,hepinizi canı gönülden kutluyorum.ülkemin sizin gibi pırıl pırıl insanlara herzaman ihtiyacı var.hepinize sevgilerimle.
bora abi teşekürler
Abi çok sağolasınteskereyi alalı bir ay oldu bugün itibari ile askerlik bitti.Antepe selamlar baklavanın tadı damağımda hala daha izinde beni kırmayıp köyceğize geldiğiniz için teşekkürler :rendeer:
nedemek şahın bizim için doşluk arkadaşlık önemlıdır
Helal olsun size arkadaşlar.
Hepinizi teker teker kutluyor, gözlerinizden, yanaklarınızdan, hatta ellerinizden öpüyorum. :rendeer:
ALLAH (CC) hepinizden razı olsun. Amin.
estafurullah gültekin

yüreğinize emeğinize sağlık... gerçekten cok güzel iş çıkartmışsınız... görüşmek üzere... Ceyhan'dan selamlar... :king:

Emeginize , Yureginize saglik bu tip projeler icerisinde motosiklet kullanicilarini goruyor olmanin hakli sevinci ve gururu icerisindeyim bi an gozlerimin doldugunu hissettim

Gercekten'de mukemmel dusunce.

"Uzun zamandir Asfalt uzerinde kaplumbaga gormemisdim"

Tesekkurler.

Harika bir etkinlik fotograflara bakarken bi tuhaf oldum...Ne mutlu bize ki Türk Milleti çok duyarlı....Hepinizin ellerine yüreğine sağlık.....:cat::)

sağolun arkadaşlar elimizin geldiğince GAZİANTEP MT olarak bişeyler yapmaya çalıştık böyle bir organizasyona tüm motorcuların katılmasını arzu ederim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok manalı ama çok da güzel bişey yapmışşınız.... Tebrikler.... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar