mekan nerde anlamadıki ben.![]()
bu arkadaş yoksa ben varım
mekan nerde anlamadıki ben.![]()
Beni bi görsen kafada sadece kask altta sıfır kol penye var o şekilde sürüyorum 1 hafta oldu alalı ama maaşallah Gebze ye kadar gidip geldim üstelik ehliyetsiz olarak ama sağ sağlim karşınızdayım bu iş biraz korkmamak ile alakalı korkma boşver öldürürsende kurban bayramı sandı öldürdü deriz ölürsende sevgilisini çok seviyordu dayanamadı öldü deriz![]()
gel sende gkn hem tanışmak için iyi bi fırsat
şaka bi tarafa geliceksin dimi gökan :rendeer:
bu arkadaş yoksa ben varım![]()
bilmemki, ilk olucak utanıyorum ::utangac:
![]()
bak burdan da anladık ki çanlar benden değil senden geliyomuş. bende gezdim moda dragos bostancı kartalın kenarından döndüm göztepe yokuşlarını tırmandım bunları 3 güne sığdırdım. gayet te rahatım üzerim koruma dolu.
sen çok acıktın anlaşılan![]()
utanma cem abin orda olucak elinden tutar yabancılık çekmezsin![]()
kuyu cadısı bak gelecegım dıye ben kesın konusmadım ama gelırsem soz kulagından by_motoyuda tutup getırırım ama yok gelemezsem benı kurbagaya donusturmek yok
walla cadı acıktım ama yemeğe değil motora![]()
beni arkasına da alırmı acep ::winkwink
yok canım oraya gelirken koruma olucak![]()
elinin altında bi motorun var istediğin zaman basar gidersin
ben napıyım bi motorum bile yokr::salut:
walla motoru daha 2 gün önce aldım plaka işlerim war daha en geç p.tesi teslm edilicek o yüzden daha motorum yok :salut:
ulen neden oraya gelirken olucek, al hemen giyin kuşan, siteye mi göstericen ekipmanlarınıööle cıbıl cıbıl görmiyim (zaten kas yapmışım şınav mekik) acımam döverim
![]()
pazartesiye kadar ama benim daha bi senem var![]()
sayılı gün çabuk geçerdert etme göztepeye yakınsan her türlü destek çıkarıs rüzgardan mahrum etmeyis seni
eyvallah arkadaşım:rendeer:
Tüh ilk buluşmada buluşamayacazbenim de ilk buluşmam olucak çok heyecanlıyım![]()
gzl insanlar....bu cumarteside 3. geleneksele bekliorz...![]()