önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni bi görsen kafada sadece kask altta sıfır kol penye var o şekilde sürüyorum 1 hafta oldu alalı ama maaşallah Gebze ye kadar gidip geldim üstelik ehliyetsiz olarak ama sağ sağlim karşınızdayım bu iş biraz korkmamak ile alakalı korkma boşver öldürürsende kurban bayramı sandı öldürdü deriz ölürsende sevgilisini çok seviyordu dayanamadı öldü deriz :)

bak burdan da anladık ki çanlar benden değil senden geliyomuş. bende gezdim moda dragos bostancı kartalın kenarından döndüm göztepe yokuşlarını tırmandım bunları 3 güne sığdırdım. gayet te rahatım üzerim koruma dolu.

kuyu cadısı bak gelecegım dıye ben kesın konusmadım ama gelırsem soz kulagından by_motoyuda tutup getırırım ama yok gelemezsem benı kurbagaya donusturmek yok

bak burdan da anladık ki çanlar benden değil senden geliyomuş. bende gezdim moda dragos bostancı kartalın kenarından döndüm göztepe yokuşlarını tırmandım bunları 3 güne sığdırdım. gayet te rahatım üzerim koruma dolu.

yok canım oraya gelirken koruma olucak :)

kuyu cadısı bak gelecegım dıye ben kesın konusmadım ama gelırsem soz kulagından by_motoyuda tutup getırırım ama yok gelemezsem benı kurbagaya donusturmek yok

söz veremem :p

walla cadı acıktım ama yemeğe değil motora :)

elinin altında bi motorun var istediğin zaman basar gidersin
ben napıyım bi motorum bile yok :pr::salut:

beni arkasına da alırmı acep ::winkwink

alır tabe senden iyi artcımı bulucak :bounce:

Son düzenleme:
ulen neden oraya gelirken olucek, al hemen giyin kuşan, siteye mi göstericen ekipmanlarını :D ööle cıbıl cıbıl görmiyim (zaten kas yapmışım şınav mekik) acımam döverim :p

Vurduğun yerde gül biter diyicem ama o kaslarla bitecek çiçek GÜL değil MOR Menekşe olur gibime geliyor :p Siteye göstermek için değil yolculuk uzun olur üşürüm diye :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
By_moto istanbulun neresindensin sen:silent: eğer yakınsak seni alabilirim:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar