önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben erkek arkadaşımı alıcam artçı olarak tabi eğer tutturmazsa ben forduma binip gelirim binmem 2 tekere derse gebzeden bile gelir alırım be arkadaşım :D

Berna abla biricik bitanecik erkek arkadaşın beni alabilir mi arabayla ? :p

Güya beni bırakmayacaktın beni de alıcaktın cadı aplaa güvenimi sarstın git istemıyorum gelmek falan :p

Güya beni bırakmayacaktın beni de alıcaktın cadı aplaa güvenimi sarstın git istemıyorum gelmek falan :p

Seni alacak bişey bilyorum ben Tuzladan bu tarafa gelen GEBZE-HAREM minibüsleri bayağı artçı alıyorlar :):):)

ahhahhah canım ben onu alıcam gelmem derse zaten benim arka boş benle gelirsin. bi şekilde götürürüz seni buralarda motorcu çok yauuu

by_moto seni bırakmadık ki saten ama az sabır dimi :p
hem berna ablan alıcakmış seni :p

atlantik; resimler için teşekkür etmişmiydim ben sana :)

Evime çok yakın olduğu için eğer İstanbul'da (Tatile gitme durumum var) olursam kesinlikle sizlerleyim.:)

Hadi ama yaa karnım acıktı benim ne zaman yiyiyoruz daha 2 hafta var yav :(
Ya Organizatöriçem! Cadıcımm! Artçım! herneyse işte :) kahvaltıda neler var şu yemekleri sayabiliyormuyuz

Son düzenleme:
Tamam sadece bekliyorum. Berna apla motorcu cokta artçı alan yok :p

Şahsen benimde aldığım ilk ve tek artçı motor hocam :$ o da bakiim nası kullanıyomuş berna kızımız hesabı oturdu.. hatta bi kere dedektif gadget kollarıyla kazamı önledi :( şimdi daha iyiyim tabi, hala binmek istiyomusun arkama bakiimm :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi 11 gün hiç geçmez yaaaaaa:pr::pr:

Şahsen benimde aldığım ilk ve tek artçı motor hocam :$ o da bakiim nası kullanıyomuş berna kızımız hesabı oturdu.. hatta bi kere dedektif gadget kollarıyla kazamı önledi :( şimdi daha iyiyim tabi, hala binmek istiyomusun arkama bakiimm :queen:

Tehlike çanları duyuyorum :) Yakınlarda kilise olmadığına göre Berna dan geliyor :pale:

Evime çok yakın olduğu için eğer İstanbul'da (Tatile gitme durumum var) olursam kesinlikle sizlerleyim.:)

inşallah arkadaşım senide aramızda görmek isteriz :rendeer:

Hadi ama yaa karnım acıktı benim ne zaman yiyiyoruz daha 2 hafta var yav :(
Ya Organizatöriçem! Cadıcımm! Artçım! herneyse işte :) kahvaltıda neler var şu yemekleri sayabiliyormuyuz

bu pazar sizin için bikaç resim yüklerim topike :wiinkk:

şimdi 11 gün hiç geçmez yaaaaaa:pr::pr:

sen onu bide bana sor :queen:

by_moto kardes anlasılan sen motorsuz bu ortama gırmeyeceksın ılla bırısı motoruyla goturcek senı anlasılan o ben delıpoyraz abının dıger etkınlıgıne gıttım hemde trenle butun gun bırsuru motor gordum toplantıda ama o gun hıc motora bınmedım gerı arabayla geldım onun dısında benım devamlı gıttıgım bır yer daha vardı ve oraya motorsuz trende gıdıyordum ama gerı donus bazen motor tepesında yarıya kadar gelıyordum ama artık o toplantılara gıtmıyorum sana tavsıyem ıllada bır motor tepesıne cıkcam demek durumuna dusme her toplantıya motorlu bırısı gotursun dme cok motor askı ıcındeysen bırıktır paranı gıt motor al ok

Eğer Motorum cuma gelirse o zaman biz bu pazar gidip bi görelim bi grup olarak oraları :queen:

by_moto kardes anlasılan sen motorsuz bu ortama gırmeyeceksın ılla bırısı motoruyla goturcek senı anlasılan o ben delıpoyraz abının dıger etkınlıgıne gıttım hemde trenle butun gun bırsuru motor gordum toplantıda ama o gun hıc motora bınmedım gerı arabayla geldım onun dısında benım devamlı gıttıgım bır yer daha vardı ve oraya motorsuz trende gıdıyordum ama gerı donus bazen motor tepesında yarıya kadar gelıyordum ama artık o toplantılara gıtmıyorum sana tavsıyem ıllada bır motor tepesıne cıkcam demek durumuna dusme her toplantıya motorlu bırısı gotursun dme cok motor askı ıcındeysen bırıktır paranı gıt motor al ok

Yaş tutsa :p

benim de ilk buluşmam olucak çok heyecanlıyım :p

Sen güya beni milli yapıcaktın Gökhan abicm noolduu :p Lakabını kaybediyosun yoksa :p

by_moto yasın tutana kadar o zaman senı beledıye otobuslerıne alalım bak ben mızmızlanmıyorum hem gerekte yok o ortamda bulunmak bıle zevk verırı ınan bana gercek bır motorcu motorun ustundekı aldıgı zevkı motora bakarakta alabılır bence

ama bütün korumalarım üzerimde. öğretilen herşeyi de yapıorum. artık durmaktan da korkmuyorum düşmüyorumda. alışıyorum işte yavaş yavaş..

Beni bi görsen kafada sadece kask altta sıfır kol penye var o şekilde sürüyorum 1 hafta oldu alalı ama maaşallah Gebze ye kadar gidip geldim üstelik ehliyetsiz olarak ama sağ sağlim karşınızdayım bu iş biraz korkmamak ile alakalı korkma boşver öldürürsende kurban bayramı sandı öldürdü deriz ölürsende sevgilisini çok seviyordu dayanamadı öldü deriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar