Berna abla biricik bitanecik erkek arkadaşın beni alabilir mi arabayla ?
Güya beni bırakmayacaktın beni de alıcaktın cadı aplaa güvenimi sarstın git istemıyorum gelmek falan![]()
Güya beni bırakmayacaktın beni de alıcaktın cadı aplaa güvenimi sarstın git istemıyorum gelmek falan![]()
Tamam sadece bekliyorum. Berna apla motorcu cokta artçı alan yok![]()
Şahsen benimde aldığım ilk ve tek artçı motor hocam :$ o da bakiim nası kullanıyomuş berna kızımız hesabı oturdu.. hatta bi kere dedektif gadget kollarıyla kazamı önledişimdi daha iyiyim tabi, hala binmek istiyomusun arkama bakiimm :queen:
Evime çok yakın olduğu için eğer İstanbul'da (Tatile gitme durumum var) olursam kesinlikle sizlerleyim.![]()
Hadi ama yaa karnım acıktı benim ne zaman yiyiyoruz daha 2 hafta var yav![]()
Ya Organizatöriçem! Cadıcımm! Artçım! herneyse iştekahvaltıda neler var şu yemekleri sayabiliyormuyuz
şimdi 11 gün hiç geçmez yaaaaaar:
r:
by_moto kardes anlasılan sen motorsuz bu ortama gırmeyeceksın ılla bırısı motoruyla goturcek senı anlasılan o ben delıpoyraz abının dıger etkınlıgıne gıttım hemde trenle butun gun bırsuru motor gordum toplantıda ama o gun hıc motora bınmedım gerı arabayla geldım onun dısında benım devamlı gıttıgım bır yer daha vardı ve oraya motorsuz trende gıdıyordum ama gerı donus bazen motor tepesında yarıya kadar gelıyordum ama artık o toplantılara gıtmıyorum sana tavsıyem ıllada bır motor tepesıne cıkcam demek durumuna dusme her toplantıya motorlu bırısı gotursun dme cok motor askı ıcındeysen bırıktır paranı gıt motor al ok
benim de ilk buluşmam olucak çok heyecanlıyım![]()
Tehlike çanları duyuyorumYakınlarda kilise olmadığına göre Berna dan geliyor
ale:
ama bütün korumalarım üzerimde. öğretilen herşeyi de yapıorum. artık durmaktan da korkmuyorum düşmüyorumda. alışıyorum işte yavaş yavaş..
benim de ilk buluşmam olucak çok heyecanlıyım![]()
Eğer Motorum cuma gelirse o zaman biz bu pazar gidip bi görelim bi grup olarak oraları :queen: