önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooo topic uçmuş valla kahvaltı cok eylencelı olucak bu gidişle bi kaç fotoda benden o zamn:)

aramızda bir diş doktoru vardı onla karıştırdım herhal , özür... ama olsun yüzünü hatırlıyom , mesleğinde detay :) yaşlılığımıza ver dostum :cherry:

Daha Gençsin ya motosiklet kullananların hepsi genç ruhludur :) ama bende bi doktor sayılırım Bilgisayar doktoru :) kaskımı aldım ama motorum halla serviste plaka işlemlerini beklio ya :(

DİKKAT beyler bayanlar eğer kahvaltı günü çalışırsam saat 10.00 10.30 arası beşiktaş yıldız buralara yakın olan kim varsa hepsini alabilirim ama çalışırsam diyorum yanlış anlaşılma olmasın çalışmassam alamam oda cuma akşamı belli olur

By_moto walla motorum yeni artıcı almaya güvenmiyorum kendime alabilsem hiç üşenmeden gelirdim tuzlaya

erenköy kazaskerden gelicem şekerim. bu arada güçlendim kas yaptım motoru aşiim derken, bi sataşan olursa dalarız kaslarımızla haber edin yeter :D

En az 100 kişi olacağız orada bize sataşmaya cesaret edebilen tek kişi/kurum ilçe emniyet müdürlüğü olabilir :):)

ooo topic uçmuş valla kahvaltı cok eylencelı olucak bu gidişle bi kaç fotoda benden o zamn:)

günaydın kemal fotolar nerde?

Günaydın Millet bakıyorum gelenler çoğalmış :)

günaydın :)

hiç bşycik olmaz

Altında koskoca İntruder var 1-2 tane de artçı alıp gelebilirsin bence kaçırma bunu sonra 1 ay kahvaltı edemiycez bari güzel bi kahvaltı ile kapatalım dimi ama ?:rendeer:[/QUOTE]

dogru söze nedir :wiinkk:

beni artçı olarak alırsanız gelebilirim :)

artcı sırası az ilerden başlıyo celil :p

DİKKAT beyler bayanlar eğer kahvaltı günü çalışırsam saat 10.00 10.30 arası beşiktaş yıldız buralara yakın olan kim varsa hepsini alabilirim ama çalışırsam diyorum yanlış anlaşılma olmasın çalışmassam alamam oda cuma akşamı belli olur

sen otobüsle filanmı gelmeyi düşünüyosun :p

bende gelicem hemide kendi motorumlaa :p

süpersin bernacım :rendeer:

Ben otobüs köşelerinde çürüyemem. Gelirsem motorla gelirim :p

ah canım kıyamam hangi model olsun motorun onuda sölede yanlışlık yapmıyalım :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar