Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooo topic uçmuş valla kahvaltı cok eylencelı olucak bu gidişle bi kaç fotoda benden o zamn
he şöyle aklın yolu bir söz dedik bitti :cat::cat::cat::cat::cat: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
bir gelme bak neler oluyor::angry2::
aramızda bir diş doktoru vardı onla karıştırdım herhal , özür... ama olsun yüzünü hatırlıyom , mesleğinde detayyaşlılığımıza ver dostum :cherry:
bende gelicem hemide kendi motorumlaa![]()
Berna ablaa nerden gelicenn ?![]()
By_moto walla motorum yeni artıcı almaya güvenmiyorum kendime alabilsem hiç üşenmeden gelirdim tuzlaya
erenköy kazaskerden gelicem şekerim. bu arada güçlendim kas yaptım motoru aşiim derken, bi sataşan olursa dalarız kaslarımızla haber edin yeter![]()
erenköy kazaskerden gelicem şekerim. bu arada güçlendim kas yaptım motoru aşiim derken, bi sataşan olursa dalarız kaslarımızla haber edin yeter![]()
ooo topic uçmuş valla kahvaltı cok eylencelı olucak bu gidişle bi kaç fotoda benden o zamn![]()
Günaydın Millet bakıyorum gelenler çoğalmış![]()
hiç bşycik olmaz
beni artçı olarak alırsanız gelebilirim![]()
DİKKAT beyler bayanlar eğer kahvaltı günü çalışırsam saat 10.00 10.30 arası beşiktaş yıldız buralara yakın olan kim varsa hepsini alabilirim ama çalışırsam diyorum yanlış anlaşılma olmasın çalışmassam alamam oda cuma akşamı belli olur
bende gelicem hemide kendi motorumlaa![]()
Ben otobüs köşelerinde çürüyemem. Gelirsem motorla gelirim![]()
Ben otobüs köşelerinde çürüyemem. Gelirsem motorla gelirim![]()
Limuzin tutalım mı sana???:mrgreen: