yanlız seçtiğiniz yer fevkalade güzel biryer,inşallah birgün kısmet olur orayı görmek
Öyle olacağa benziyo zatenale:
yanlız seçtiğiniz yer fevkalade güzel biryer,inşallah birgün kısmet olur orayı görmek
istanbula yolun düştüğünde yolu gösteririm hatta bakarsın beraber çay içeriz şöle boğaza nazır.. bi terslik olmazsa senin içinde bi çay içecem .. söz... :cherry:
çokgeçmiş olsun rafel ciddi bişeyi yok sanırım arkadaşın umarım en kötü kazası bu olur :rendeer: daha vakit var iyi olursa ikinizide beklerizsırf cem abının dansını görmeye gelırım ama malesef bır ufak kazadan dolayı gelemıye bılırım cunku arkadasım bızde kalıyor kazadan sonra bırakmak olmaz
Valla kaç tane buluşma oldu hep bir aksilik oldu gidemedim, bu sefer inşallah gelirim yani eğer motor aldığımı bilmeyen annem istanbul a gelmezse, bilen bir arkadaş yolu gösterirse benzin alacak param da olursa ben geliyorum![]()
sen gel ben dönüşte eve bırakacam söz :bounce::bounce::bounce:
valla bak ben gebzede oturuyorum motorum yok ınsallah su sonbaharda alırım dıyorum ama kahvaltıya kesın gelcem demıyorum ama gelırsem gel bırlıkte gıdelım motoru sevmek ılla her toplantıya motorla gıtmek degıl yada ılla benıde motoruna alan olsun demek degıl bence bır yerde bulusuruz bırlıkte gıderız numaram 05363017792 05445100124 tamam mı
istanbula yolun düştüğünde yolu gösteririm hatta bakarsın beraber çay içeriz şöle boğaza nazır.. bi terslik olmazsa senin içinde bi çay içecem .. söz... :cherry:
poyraz gelırsen sırf senle tanışmak ısterım
akşam akşam aglatın bızı :salut::salut:
amanda kim geliyomuş... özledik valla ya :cat: milletin artçı kavgasına görmemişim senin yazını. uamrım nöbet falan çıkmazda gelirsin , 2 sene sonra yüzünü görelim doktorcummm :cherry: (sen doktordun di mi yanlış hatırlamıyom)
Lolllii artçım olursan ben üstüne para veriyorum kahvaltı da benden(oha). Delipoyraz abi kusra kalma![]()
Günaydın herkese
demekk herşey senden tamamdır o zaman senleyimm:queen:
ben de arkaya arkadaş alabilirim....ama benim sağım solum belli olmaz gelme durumları açısından...
günaydınnnn :rendeer:
günaydın ben geliyosun diye düşünüyorum :wiinkk:
ben de arkaya arkadaş alabilirim....ama benim sağım solum belli olmaz gelme durumları açısından...
poyraz gelırsen sırf senle tanışmak ısterım
akşam akşam aglatın bızı :salut::salut:
Hehe abi walla sonunda babayı ikna ettim aldım bi scooter geliyorum artık bende yollardayımama bi sorun war ben doktor değilim :queen: 2 sene kaybolduk unutulduk yaw
tatlı cadım delmiş :rendeer:
bu saatlere kadar nerelerdesin sen bakim hee bekletiyorsun bizi aaa![]()
Günaydın.
Anadolu kavağıyla ilgili bilgi topluyorum da, ne güzel yermiş. Bunca yıllık istanbulluyum hiç gitmemişim. Hz.Yuşa'nın hemen aşağısıymış. Cadı gidip bakmana gerek yok, açalım gazı oraya doğru.![]()
aramızda bir diş doktoru vardı onla karıştırdım herhal , özür... ama olsun yüzünü hatırlıyom , mesleğinde detayyaşlılığımıza ver dostum :cherry:
Günaydın herkese
demekk herşey senden tamamdır o zaman senleyimm:queen:
sorma gelir gelmez koşuşturma başladı çok yogun bi sabah
günaydın :rendeer:
haklısın çok güzel biyer ben tepeden kalenin oldugu yerden bahsediyorum otarafa gidelim diyorum ama yoldurumu nedir pazar günü çok emin değilim
günaydınnn:rendeer:
abi ne yaşlısı bize yapma bari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rendeer::rendeer:
(Düzelttim)
hiç tavsiye etmem arcısını tanısan böyle kunuşmassın zaten o şindi hesap veriyordur:queen::queen::queen::queen:
hiç gülecehim yoktu:queen::queen::queen::queen:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
topikte herkez bişeyler yapıyo cadı herkezi kurbaya çeviricem diye korkuttu heralde teş atlantic
şaka yaptım zaten ihtiyacım yok benim bir alıcım var zaten:cat: