önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle olacağa benziyo zaten :pale:

valla bak ben gebzede oturuyorum motorum yok ınsallah su sonbaharda alırım dıyorum ama kahvaltıya kesın gelcem demıyorum ama gelırsem gel bırlıkte gıdelım motoru sevmek ılla her toplantıya motorla gıtmek degıl yada ılla benıde motoruna alan olsun demek degıl bence bır yerde bulusuruz bırlıkte gıderız numaram 05363017792 05445100124 tamam mı

istanbula yolun düştüğünde yolu gösteririm hatta bakarsın beraber çay içeriz şöle boğaza nazır.. bi terslik olmazsa senin içinde bi çay içecem .. söz... :cherry:

poyraz gelırsen sırf senle tanışmak ısterım
akşam akşam aglatın bızı :salut::salut:

sırf cem abının dansını görmeye gelırım ama malesef bır ufak kazadan dolayı gelemıye bılırım cunku arkadasım bızde kalıyor kazadan sonra bırakmak olmaz
çokgeçmiş olsun rafel ciddi bişeyi yok sanırım arkadaşın umarım en kötü kazası bu olur :rendeer: daha vakit var iyi olursa ikinizide bekleriz
cem abin size özel hazırlıyo dansını :queen:

Valla kaç tane buluşma oldu hep bir aksilik oldu gidemedim, bu sefer inşallah gelirim yani eğer motor aldığımı bilmeyen annem istanbul a gelmezse, bilen bir arkadaş yolu gösterirse benzin alacak param da olursa ben geliyorum :)

ortak bi buluşma noktası ayarlanıcak merak etme sen diğer sorunları halletmeye bak o güne kadar :p

sen gel ben dönüşte eve bırakacam söz :bounce::bounce::bounce:

:queen::queen::queen:

yanlız seçtiğiniz yer fevkalade güzel biryer,inşallah birgün kısmet olur orayı görmek

inşallah alper istanbula gelme şansın oldugunda haber vermen yeterli hatta sen erteleme atla gel :p

valla bak ben gebzede oturuyorum motorum yok ınsallah su sonbaharda alırım dıyorum ama kahvaltıya kesın gelcem demıyorum ama gelırsem gel bırlıkte gıdelım motoru sevmek ılla her toplantıya motorla gıtmek degıl yada ılla benıde motoruna alan olsun demek degıl bence bır yerde bulusuruz bırlıkte gıderız numaram 05363017792 05445100124 tamam mı

helal sana arkadaşım :rendeer: dur bakalım daha zaman var belki otaraftan gelen olur en kötü ihtimalle alırsın by_motoyu belediye ile gelirsiniz :mrgreen:

istanbula yolun düştüğünde yolu gösteririm hatta bakarsın beraber çay içeriz şöle boğaza nazır.. bi terslik olmazsa senin içinde bi çay içecem .. söz... :cherry:

poyraz abim dediyse yapar :cat:

amanda kim geliyomuş... özledik valla ya :cat: milletin artçı kavgasına görmemişim senin yazını. uamrım nöbet falan çıkmazda gelirsin , 2 sene sonra yüzünü görelim doktorcummm :cherry: (sen doktordun di mi yanlış hatırlamıyom)

Hehe abi walla sonunda babayı ikna ettim aldım bi scooter geliyorum artık bende yollardayım :) ama bi sorun war ben doktor değilim :queen: 2 sene kaybolduk unutulduk yaw

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın herkese

Lolllii artçım olursan ben üstüne para veriyorum kahvaltı da benden(oha). Delipoyraz abi kusra kalma:)

demekk herşey senden tamamdır o zaman senleyimm:queen:

Son düzenleme:
ben de arkaya arkadaş alabilirim....ama benim sağım solum belli olmaz gelme durumları açısından...

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Günaydın.

Anadolu kavağıyla ilgili bilgi topluyorum da, ne güzel yermiş. Bunca yıllık istanbulluyum hiç gitmemişim. Hz.Yuşa'nın hemen aşağısıymış. Cadı gidip bakmana gerek yok, açalım gazı oraya doğru. :)

Hehe abi walla sonunda babayı ikna ettim aldım bi scooter geliyorum artık bende yollardayım :) ama bi sorun war ben doktor değilim :queen: 2 sene kaybolduk unutulduk yaw

aramızda bir diş doktoru vardı onla karıştırdım herhal , özür... onun nici Kaiser di :) çağrışım yaptı birden....yaşlılığımıza ver dostum :cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
akavak1894wk3.jpg

akavak1901rx5.jpg

akavak1912qy6.jpg

akavak1928md5.jpg

kavaktanmaslak1935ar8.jpg

:rendeer::rendeer:

(Düzelttim :))

Son düzenleme:
tatlı cadım delmiş :rendeer:
bu saatlere kadar nerelerdesin sen bakim hee bekletiyorsun bizi aaa:p

sorma gelir gelmez koşuşturma başladı çok yogun bi sabah :p

Günaydın.

Anadolu kavağıyla ilgili bilgi topluyorum da, ne güzel yermiş. Bunca yıllık istanbulluyum hiç gitmemişim. Hz.Yuşa'nın hemen aşağısıymış. Cadı gidip bakmana gerek yok, açalım gazı oraya doğru. :)

günaydın :rendeer:
haklısın çok güzel biyer ben tepeden kalenin oldugu yerden bahsediyorum otarafa gidelim diyorum ama yoldurumu nedir pazar günü çok emin değilim :p

aramızda bir diş doktoru vardı onla karıştırdım herhal , özür... ama olsun yüzünü hatırlıyom , mesleğinde detay :) yaşlılığımıza ver dostum :cherry:

günaydınnn:rendeer:
abi ne yaşlısı bize yapma bari :p

Günaydın herkese

demekk herşey senden tamamdır o zaman senleyimm:queen:

hiç tavsiye etmem arcısını tanısan böyle kunuşmassın zaten o şindi hesap veriyordur:queen::queen::queen::queen:

sorma gelir gelmez koşuşturma başladı çok yogun bi sabah :p

günaydın :rendeer:
haklısın çok güzel biyer ben tepeden kalenin oldugu yerden bahsediyorum otarafa gidelim diyorum ama yoldurumu nedir pazar günü çok emin değilim :p

günaydınnn:rendeer:
abi ne yaşlısı bize yapma bari :p

hiç gülecehim yoktu:queen::queen::queen::queen:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
akavak1894wk3.jpg

akavak1901rx5.jpg

akavak1912qy6.jpg

akavak1928md5.jpg

kavaktanmaslak1935ar8.jpg

:rendeer::rendeer:

(Düzelttim :))

topikte herkez bişeyler yapıyo cadı herkezi kurbaya çeviricem diye korkuttu heralde teş atlantic

Son düzenleme:
şaka yaptım zaten ihtiyacım yok benim bir alıcım var zaten:cat:

hiç tavsiye etmem arcısını tanısan böyle kunuşmassın zaten o şindi hesap veriyordur:queen::queen::queen::queen:

hiç gülecehim yoktu:queen::queen::queen::queen:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

topikte herkez bişeyler yapıyo cadı herkezi kurbaya çeviricem diye korkuttu heralde teş atlantic

harika bir yer gerçekden o tepedeki yerimiz olsun kahvaltıya nostajik yaşarız boğaza karşı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar