Bizim Caner de hyo'cuymuş.Hemi de motorunu satıyormuş...

Arkadaşlar son mesajımı okumadınız galiba.Herif motoru dağıtmış diyorum o kadar da resim koydum.O halde kim motoru alır:queen:

Arkadaşlar yeniyim ama sanırsam Caner öldü bizim kültürde de pek ölünün arkasından konuşulmaz gene de siz bilirsiniz....

Son düzenleme:
Başka ilanı var mı diye baktım.Herif arabasını da satıyormuş.Bu kesin bir yerde cafe tarzı bir şey açacak.Para topluyor gibi gözüküyor:mrgreen:

http://www.sahibinden.com/2001_model_peugeot_2200_mWQQaXQQ7689105WQQpXQQdisplayitem

İlanın Açıklamasıda bomba :queen: :queen: :queen:

29 BIN YAZDIM ALAN ÇIKMAI 27 YAZDIM ALAN CIKMAID 25 BIN YAZDIM GENE YOK

23000 BİNEDE ALAN OLMASSA....

SATARSAM NE OLİM :)

demişşşşşşşşşşş............

COQ

Motosiklet Eğitmeni
----------------------------

Son düzenleme:
Sanırım bunlar o motora ait görüntüler.HFC'da bir arkadaş göndermiş.Herif satana kadar motoru duman etmiş yaw:queen:

150820081536ww6.jpg

150820081537ay5.jpg

bu motor kesinlikle ilandaki motor depo da ki göçük aynı yerde. deposunu değiştirmemiş olacaklar

Arkadaşlar yeniyim ama sanırsam Caner öldü bizim kültürde de pek ölünün arkasından konuşulmaz gene de siz bilirsiniz....

Ölen caner değil gene evlilik programında semra hanımın oğlu öldü.Yanlış bilgilendirme yapmıyalım:wiinkk:Caner hala hayattaa:bounce:

tülin nerde diyen arkadaşa slm olsun..:) canerin bacaklarıyla kavradığı turuncu şey , işte ordaaa:)

tülin nerde diyen arkadaşa slm olsun..:) canerin bacaklarıyla kavradığı turuncu şey , işte ordaaa:)

:farao::farao: Çok çok ayıp bir şey... Birisi sizinde akrabanıza boyle bırsey derse hosuna gıtmez. Gercı benım akrabam deil ama , Benimde kız kardesım var akrabalarım var bence kendınıze cekı duzen verın... Yada boyle gıdersenız haddıme dusmez ama basın gıdın bu forumdan.

:farao::farao: Çok çok ayıp bir şey... Birisi sizinde akrabanıza boyle bırsey derse hosuna gıtmez. Gercı benım akrabam deil ama , Benimde kız kardesım var akrabalarım var bence kendınıze cekı duzen verın... Yada boyle gıdersenız haddıme dusmez ama basın gıdın bu forumdan.

benimde akrabalarım var, ama hiç birisi motor değil.
sizin akrabalarınızla ne alaka anlamadım? siz neden gocundunuz onuda anlamış değilim. tülin sizin tanıdığınız olsa akrabanız olsa amenna, ama elin kahpesini kollamayın bana. barbi operasyonunu hatırlatırım size.. kimler göz altina alınmıştı fuhuştan???
bu tartışmayı yapmanın yeri burası değil.

buarada şu çeki düzen verme konusunu özelden görüşelim istersen , senden mi öğrenecem edebi adabı?

Son düzenleme:
Arkadaslar Bu Adamı Burada Yazarak Mt Ailesini Mesgul Etmeyelim
KİTLENSE BARİ KONU

Son düzenleme:
araba iyimiş ama vitesi hosuma gitmedi bu adam herşeyini satıyormu nedir

Arkadaslar Bu Adamı Burada Yazarak Mt Ailesini Mesgul Etmeyelim
KİTLENSE BARİ KONU

Arkadaşa hak veriyorum.Ben konuyu sadece o anlık eğlence olsun diye açmıştım.Fakat gördüğüm kadarıyla konu amacı dışına çıkmış.Yönetimden konunun kilitlenmesini talep ediyorum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar