Bizim Caner de hyo'cuymuş.Hemi de motorunu satıyormuş...

mhyen
abi sen cumartesi günü saat 3,30 civarı küçüksu caddesinde kırmızı bir dylan gördüm arkasında büyük bir çantayla sen miydin acaba ?
birbirimize çok yakınız ama bir türlü tanışamadık

Var mısın Yok musun yarışmasından 200.000 YTL kazanan Animatör adı Uğur olması lazım, o da yarışmadan kazandığı parayla aldığı FZ6'sını satıyor.. :)

mhyen
abi sen cumartesi günü saat 3,30 civarı küçüksu caddesinde kırmızı bir dylan gördüm arkasında büyük bir çantayla sen miydin acaba ?
birbirimize çok yakınız ama bir türlü tanışamadık

Dediğin yeri isim olaraktan bilmiyorum ama Ümraniye'de geçmediğim sokak kalmadı Celil:pBenim motorda da büyük çanta var ama simsiyah:cat:

Dediğin yeri isim olaraktan bilmiyorum ama Ümraniye'de geçmediğim sokak kalmadı Celil:pBenim motorda da büyük çanta var ama simsiyah:cat:

ozaman başkası olacak :) dediğim yeri bilmemen imkansız shell benzin istasyonunun karşısındaki cadde sondurak :wiinkk: ümraniye lisesinin orada gördüm

Evet dediğin yeri biliyorum.Ara ara da geçiyorum.ZF 3657 gördüğün yerde el salla, bağır, birşeyler yap:)

Arkadaşlar ben bu karaktersizi aslında gündeme getirmek için konuyu açmadım.Motorun üzerinde öyle eğreti durmuş ki aynı hıyar gibi.Zaten belli ki kullanamadığından satıyor.Siz de görün diye paylaşmak istedim.Yanlış anlaşılma olmasın.Magazin programları gibi bu ve bunun gibilerden hiç hoşlanmam:farao:

evet gecen hafta ehliyetsizlikten bağladı bizim polis arkadaslar motorunu bizim otorparka cekildi bağlandı geldi görüştük kendisiyle....a2 ehliyeti olan bi arkadasın varsa teslim ederiz dedik ve arkadası geldi teslim ettik..

Bu herif adanada yaşamıyormuydu yav... Bir arada bir kanalın sahibinden dayak yemişti :)

cross yaptı gt 250 r 'ı daha ne diyeyim. Çizikler var demiş birde. Kesin bardak niyetine kafasını vurdu :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kamilin teki bu çocuk yaa ne yaptıgı belli degilki

Sanırım bunlar o motora ait görüntüler.HFC'da bir arkadaş göndermiş.Herif satana kadar motoru duman etmiş yaw:queen:

150820081536ww6.jpg

150820081537ay5.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artçı koltuğuna tülinin totosu değmiştir :) para eden kısmı o galiba...

Başka ilanı var mı diye baktım.Herif arabasını da satıyormuş.Bu kesin bir yerde cafe tarzı bir şey açacak.Para topluyor gibi gözüküyor:mrgreen:

http://www.sahibinden.com/2001_model_peugeot_2200_mWQQaXQQ7689105WQQpXQQdisplayitem

Bence galeride işe başlamış reklam yaparak satmaya çalışıyor :D

bence artık medyatikliği kalmayınca kesedeki paralar da bitti:)

Sanırım bunlar o motora ait görüntüler.HFC'da bir arkadaş göndermiş.Herif satana kadar motoru duman etmiş yaw:queen:

eğer öleyse bu motor alınmaz.:) aslında arayıp sölicen:

"bak caner :) telefon numaran elime geçti:) eğer motoru 5.000e bırakmazsan numaranı herkese dağıtırım dalga geçittiririm :)"

satsın abi harbiden şimdi satamaz sonra çıkar esra ceyhana konuşur motor şöyle motor böyle diye zaten herkes arıza yapıyo motora bide bunla uğraşmayalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar