MoToRSiKLeT__MoDiFiYe

Evet arkadaşlar ben motorsikletimi modifiye yapmak istiyorum biraz yaptım avatarımda gördüğünüz gibi ben motorun önüne tampon yapmak istiyorum nasıl neyle yapabilirim daha sonra yan tampon arka tampon yapmak istiyorum

Moturu yere yakın yappmak için amasörü kestirmek bir zarar verirmi ..?
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..

Kardeş araba mı bu Tampon attıracaksın ??? Ben hiç Tamponlu motor görmedm ... Sen gördüysen bize de göster de bakalım ... :cherry:

kardeş motorumuz biraz farklı olsun :p peki yere nasıl yaklaştırabilirim..?

öncelikle hoşgeldin. motorunun markasını modelini yazarsan daha ii yardımcı olabiliriz. birde tampon derken ne demek istediğini anlayamadım. eğer yere yakın bir motor istiyorsan al bi ARN :queen: bende var ve onun kdr yere yakını daha görmedim.açıkçası yere yakın olması iyide değil çünkü viraja yatarken bile sağı solu değiyo

öncelikle h.b motorum motor değil aslında elektirikli bisikler ama motor tipinde (aklınızdan geçmemiştir herhalde :D) ör. yan larını uzatmak istiyorum yaşadığım yerde viraja girecek o kadar yer yok yanları neyle uzatabilirim

ilgi için tşkler

öncelikle h.b motorum motor değil aslında elektirikli bisikler ama motor tipinde (aklınızdan geçmemiştir herhalde :D) ör. yan larını uzatmak istiyorum yaşadığım yerde viraja girecek o kadar yer yok yanları neyle uzatabilirim

ilgi için tşkler
fibercilerle bi görüş:p

:D:D saç la uzatabilirim ama olmadı :D aklıma perde uçlarına takılan bişi var düz griye boyarak takabilirim senin fikrin ne ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım sen aL bi Fiat Bis ona :) Tampon Da yap MarspieLL de Koy :D ne istersen yap :D 1,000 ytl elektrikliye vermişsin 2000 e bis bulurdun :D hemde 1300 Motor :D

Kardeş araba mı bu Tampon attıracaksın ??? Ben hiç Tamponlu motor görmedm ... Sen gördüysen bize de göster de bakalım ... :cherry:

koruma demiri bazı internet aksesuar sitelerinde motosiklet tamponu olarak geçiyor :) eğer onu kastediyorsa scootera pek bişey yapılamaz. ama grenaj'ı kastediyorsan ölçü aldırıp döktürmelisin. :) bursa ankara v istanbulda bu tür işlerin ehilleri var . mt gruplarıyla temasa geçmeni tavsiye ederim:)

dengeni bozmak için mi ugraşıyorsun ?? görüntü farklı olucak derken, daha ilk virajda dönemeyip yaptığın masrafla birlikte biselektinde heba olucak...

zaten lastiklerin çapı küçük, heran tutunma güçlüğü yaşayacaksın, birde dönüşte başını zora sokmak için para harcama bence...

başka ne gibi modifiye yapabiliriz bu makineye

Son düzenleme:
Beyler adamın motoru motor deilmiş ; Elektrikli Bisikletmiş ; Haberiniz oLa :queen: Ona göre yorum yapın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar