MoToRSiKLeT__MoDiFiYe

yanlış bir izlenime kapılmış da olabilirim ama arabaya yapılan modifiyeleri motosiklette de yapmak gibi bir düşünce gördüm burda. yere yaklaştırma gibi birşey motosiklette olmaz. o arabada yapılır amortisör kesilir vb. kalın lastik, arkaya kanat takmak gibi düşünceler varsa onlardan da vazgeçmek gerek yol yakınken. motosiklete araba modifiyesi olmaz.

anladığım kadarıyla bir modifiye merakı var. ama o alete modifiye nasıl olur, olmaz gibi geliyor bana. motosiklette modifiye genelde cruiser modellerde olur. yada ben cruiser kullandığım için onlar dikkatimi çekti genelde.

hevesini kaçırmak gibi olacak ama bence boşuna para harcama. o parayı kenara koy, elindekini sat mesela mondial 125KT al, ona yap bişeyler. değişik koltuk, sis farı, arkaya sisy bar, yanlara çanta, dieksiyonu, ön maşayı uzatırsın, gidonu yükseltirsin alet choppera benzer. yok racing seviyorsan, racinge benzetebileceğin bir alet alıp grenaj eklersin, far değiştirirsin..
en iyisi siteyi bir incele örnekler var burada fotoğraflarıyla. sana fikir verirler.

önceki yazıları okun orada yazıyor ///bence haklısın ben ramzey 100 lük almayı düşünüyorum fiyatlarıda düşmüş..?

hayır :D kullandığım araç bisiklet yerine geçiyor ehliyet ruhsat gerektirmiyor (tartışılabilir)

arkadaşım sen aL bi Fiat Bis ona :) Tampon Da yap MarspieLL de Koy :D ne istersen yap :D 1,000 ytl elektrikliye vermişsin 2000 e bis bulurdun :D hemde 1300 Motor :D

evet arkadaş hakı hatta bis le hayabusaya bile akfa tutarsın :p:p:p:p

Ona istediğini yaparsın deli gibi olur bis diyince akla sen gelirsin... :)

Abisi Sen niye bisikletçilerin formunda takılmıyorsun:cat: Buarada motorsiklet değil motosiklet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar