Siteye şimdi bakabiliyorum güzel babam, Wallace yazmış, kulaklarınızı tahmininizden daha fazla çınlatıyor ve gelmeye niyetleniyoruz ama başınız kalabalıktı dinlenin istedik. Hem hal hatır da sorduk ama unutulmuş :silent:
Yarın itibariyle yıllık izne çıkıyorum ve allah nasip ederse Akdeniz'e doğru yola çıkacağım. Gitmeden önce size uğramak niyetindeyim ayrıca. Ve bundan sonra tepenizdeyim bilesiniz. 1 kilo Jumbo, 10 tane puzzle hazırlayın bana, kaptan mağara adamı gibi "Geliyoruuum anacııııııımm" naraları atmaktayım :queen::queen::queen::queen: Hatta aldığınız yeri söyleyin jumboları biz getirelim :rendeer::rendeer::rendeer:
Buyur gel , her zaman sana puzzle buluruz . Jumbolara gelince ona garanti veremem, deniz bu insana her istediğini her zaman veremeyebiliyor. Ama geleceğin zaman spariş geçeriz şansına ne çıkar bilinmez. Yerin her zaman hazır canım benim, olmadı bir yedek anahtar yaptırırım senin için:queen:
Bi Üsküdar yapayım,
Geçerli nedenlerim var.
En başta wireless
Arkasından kendimi İstanbul'da hissediyorummm...
Ah İstanbulll burnumda tüterrr...
Ya boşverin Üsküdar çaycısını filan. Atladıkmı makinelere birkaç saat sonra harbiden de Üsküdar...
Toplanmakta fayda var.
Hem şu ada konusunda bilgimizi arttıralım....
Bakarsın ulema oluruz))
Yerin her zaman hazır canım benim, olmadı bir yedek anahtar yaptırırım senin için:queen:
Selamınaleyküm canlarım,
Biz bir düğünde şööyle bir boy gösterecek ve bilahare Üsküdar da olacağız yerimiz baki kalsın OK mi:cat:
üsküdarda toplanmaya devammı özer abi.tüm arkadaşlara iyi akşamlar
viper demek akdenız turuna cıkıyorsun cok guzel dun gelmıs olmasaydım oradan tabıkı belkı karsılasırdık sana sımdıden hayırlı yolculuklar . bu aksam demek uskudar caycısında bulusuyorsunuz izmir md gelmeye calısacagım umarım gelebılırım herkeze hayırlı akşamlar
Buyur gel , her zaman sana puzzle buluruz . Jumbolara gelince ona garanti veremem, deniz bu insana her istediğini her zaman veremeyebiliyor. Ama geleceğin zaman spariş geçeriz şansına ne çıkar bilinmez. Yerin her zaman hazır canım benim, olmadı bir yedek anahtar yaptırırım senin için:queen:
kıskanmaya başladım :salut::salut::salut:
herkese selam...
insallah 23 agustosta gorusmek üzere....
herkese selam...
insallah 23 agustosta gorusmek üzere....
yaa bırakın yaw ne işiniz olur bu kolpa adamla (((((((((((resmen çakma antenyo banderas o (((((((((
![]()
Ben hergün çalıştığım için pazartesi sendromunu atlattım :queen:
Ama 25 Ağustos Pazartesi günü işbaşı yapmak gerçekten zor gelecek... :cat:
Dipnot: Defalarca mesajların silinmesine, temizlenmesine, üstüne üstlük sil baştan yeni bir İZMİR başlığı açılmasına rağmen en çok okunan ve cevap yazılan İl grubu başlığı hala bizimki#7360