Kymco Agility 125

jantlar boya değil burakcım. kymco ya özel siparişle getirttim 250 ytl . siyah çamurluk ve kafa grenajıda öle. onun dışındada çok değişiklikler yaptım. xenon far taktırdım , egsoz koruma plastiklerini griye boyadım. harris elcikler taktım, gösterge panelini griye boyadım, sticker bastırdım, çamurluk ve arka tutma demirini iptal ettim...

Çok güzel ve özenli bir çalışma olmuş... Özellikle orjinaline sadık kalman iyi... Bende e-bay den uyumlu motor kiti araştırıyorum. Şimdilik sadece cdı performans ve egsoz bulabildim. Harris elcikler gayet rahatlatıyo ;) Aynaları people s aynası düşünüyorum daha rahat.

taktığınız xenon farın marka ve modeli nedir söylermisiniz?
bence xenon düşünüyorumda..

Osram h7 taktım xenon görünümlü ... Aksarayda bi amca var ufak bi dükkan. İstersen beraber gidebiliriz. Xenon da var orada. Facebook tan pm at ;)

şu aksaraydaki h7 satan amcanın yerini burdada yazabilirmiyiz :mrgreen:
tam olarak neresi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt scooter topicinede bekleriz şimdilik tanışma bölümünde boş bırakılmazssa diğer guruplar gibi sabitlenicek inş..

Adamın kartını almıştım ama kaybettim sanırım. Bu gün tekrar önünden geçerken alırım ;) Zaten aksaray a gittiğinizde xenon ve ampul konularında 2 tane yer tavsiye ediyor diğer dükkanlar.

ben makineye cam taktım. rüzgarı oldukça düşürüyor ama performansı olumsuz yönde etkiliyor ne yazıkki.. aynı şartlar altında, aynı yolda camlı haliyle 110km/h gidebilirken, camı çıkarınca 120 civarı gidebiliyorum.

çünkü rüzgar hızını kesiyo :)

Zeytinburnun da bi yer var... Büyük bi motorcu... Çeşitli modifiye parçalarını piyasa fiyatının altında bulabilir,her tarz modifiye yaptırabiliyorsunuz... Dükkanın sahibi bu parçaları Yunanistan daki kardeşinin mağazasından motosikletle,bavulla,ambalajsız getiriyor... kesinlikle tavsiye ederim... ;)

Arka çamurluğu karbon fiber mi kaplatsam ? :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben motorun ön amörtisörlerini biraz yumuşatmak istiyorum acaba nasıl olur? Herhangi bir sakıncası var mıdır? Arka amörtisörü de ayarlamak mümkün müdür?

usta hiç düşünmeden al sayfasında 5milyona 175 kilometre gitiğini diyordu valla ben kullananan birisiyle görüstüm yakıt tüketişmini pek konusmaya fırsat bulamadık ama elemanın tek dedği al bin mafet makinaya hiçbrisey olmuyor bende keeway süper light vardı vitesli motor alim dedim sorunlarından basa çıkamadım öbür mondial filan kullanana scooterlı arkdaslarda yok hangi yapı koyucam filan diye düşünürken sen aglitde türkiyeyi bile gezersin görü,ünüs ve herifle çıkardığım kopnusmalar öle gösteriyordu ama adamın bi tavsiyesi vardı bi lastik varmıs onu tak dedi yamurda sonra hiç birsey olmaz dedi

5 liraya 175 km he 1.5 lt benzin yapmıo

asm

Arkadaşlar ben motorun ön amörtisörlerini biraz yumuşatmak istiyorum acaba nasıl olur? Herhangi bir sakıncası var mıdır? Arka amörtisörü de ayarlamak mümkün müdür?

Ersin hocam amortisör işinden bende muzdaribim ama orj. ile oynamayayım diyorum.

Yol tutuş bozuluyor malum amortisörler yumuşayınca.

Son düzenleme:
Ersin hocam amortisör işinden bende muzdaribim ama orj. ile oynamayayım diyorum.

Yol tutuş bozuluyor malum amortisörler yumuşayınca.

Haklısın valla ama bazen yolda giderken çok sallıyor ve işin ilginç tarafı 2 kişi binince motor çöktüğünden daha yumuşak oluyor ve daha az sarsıntı hissediyorum. Bana göre ilk sertlik söz konusu yani belirli bir kasılmadan sonra motor yumuşuyor. Motorun amörtisörlerini biraz bastırarak kullandığımızı düşünelim daha yumuşak oluyor.. Anladınız mı?:queen::mrgreen:

He bi de Asım üstad bu tekerlere kaç hava basıcaz unuttum yine:mrgreen:

Son düzenleme:

asm

Motorun amortisörleri 2 kişi ile daha da esniyor hakkaten.

Çukurlardan 2 kişi ile geçince daha yumuşak bir geçiş oluyor :)

Ersin hocam lastik havalarını ben de hep unuturum. Onun için bir kağıda yazdım ve cüzdanda taşırım onu.

Ön: 21.3 psi (iki kişi ile : 24.89 psi)

Arka: 28.44 psi (iki kişi ile :32 psi)

Bunlar kullanma kılavuzundaki değerlerin psi cinsine tam çevrimi.

Seneler sonra geçen gün arkadaşın agility 125 i ile bi ufak gezindim,nasıl anılarım canlandı,nasıl duygulandım anlatamam.Halen kıpır kıpır,halen scooter lar içerisinde gidebilen,isminin hakkını verebilen scooter.

Büyük cc nin yanına bir ara düşünebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar