osmancım etrafında hiç motosiklet kullanan birileri yokmu .eğer varsa biraz onları sıkıştırarak öğrenmeye calış. şimdi merak ettiğin şeyleri soruyosun , heyecanlanmışsın belli kiama sadece birilerine sora sora birşeyler öğrenmeye çalışınca zamanla bıkkınlık geliyor. motosikletten vazgeçer gibi oluyorsun.bir motosiklet bulup da öğrenmeye calışırsan daha iyi olur bence.bütün bunları nerden biliyosun dersen kendimden biliyorum:mrgreen:ayrıca motosiklete heveslenip bir türlü fırsat bulamayan, bir gün fırsat bulup da motorun yanına gelince eli ayağı titreyen,gözü korkan , yok arkadaş ben bu işi yapamayacağım diyip herşeyi 30 saniyede silip atan arkadaşlar da var
belki sende motosikletin yanına gelince vazgeçeceksin. bunu korkaklık anlamında söylemiyorum. yanlıs anlama ama insalık hali işte.içinden bir ses bu iş sana göre değil diyebilir.doğru olan da içindeki sesi dinlemektir.şimdi bunlara kafa yorma bence
![]()
evet almannyadan yaziom
woher kannst du deutsch?
Bence vitesin yerini bilmeyen motosikletten biraz uzak dursun, önce ehliyet kursuna yazılsın öğrensin sonra eksiklerini burda tamamlasınr:
Şimdi güzel kardeşim vitesin yerini soruyor az sonrada fren nasıl yapılır onu öğrenmeye çalışacakr:
Bu sizce doğrumu :silent:
almanyadasın sen dimi osmansind sie schülerin,welche Schule besuchen ??? Ich spreche nur wenig
![]()
evet almannyadan yaziom
woher kannst du deutsch?
Es ist doch besser wen du es in der Fahrshule lernst :cat: oder nicht![]()
osman komme aus deutschland ıch bin Turc . woraus sind , wo bleiben sie ??
ich komme aus duisburg woher kommst du?
In türkei in meinem dorf gibs keine polis deshalb brauch ich kein ehliyet
Es ist doch besser wen du es in der Fahrshule lernst :cat: oder nicht![]()
bu şifreli yazıları tercüme edecek bi hayırsever yok mu ? merak ettik ya :mrgreen:
sımdı benmde bır sorum olack benım bır tane motorum var fakat debrıyaj sol ayakta ve vıtes koldan ee bunu nasıl kullanacgım bılemıorm bırde bsa var bende onunda vıtesı atmaya kalktım motr duruo gıtmıor meger vıtes sagdayms bu konularda bana yardımcı olurmusunz