Vitez nasil Atilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
almanyadasın sen dimi osman :) sind sie schülerin,welche Schule besuchen ??? Ich spreche nur wenig :)

trafik canavarı doğurmayın lütfen,ciddiyede almayın bu tür başlıkları oyuncak değil bu,almanyada scotır kullanıyormuşda zevk vermiyormuş, peah bende yedim :bounce:

bende vitesin debriyajin yerini burda sora sora ogrendim.siz baska bi yerde ogrendiyseniz bilemem.ve burda ograndiklerimle ilk surusumde rahatlikla vites degistirebildim.

osman arkadasim hic cekinme motor surmek icin pilotaj egitimi almana gerek yok kafana takilani burada sor gerisini zaten sen surunce ogreniceksin.tabiki soracaksin iykide sordun.surucu kurslari hic bise ogretmiyo.forumda 2 3 saat gecirsen kursta ogrendiginin 100 kati sey ogrenirsin.....

osmancım etrafında hiç motosiklet kullanan birileri yokmu .eğer varsa biraz onları sıkıştırarak öğrenmeye calış. şimdi merak ettiğin şeyleri soruyosun , heyecanlanmışsın belli ki :) ama sadece birilerine sora sora birşeyler öğrenmeye çalışınca zamanla bıkkınlık geliyor. motosikletten vazgeçer gibi oluyorsun.bir motosiklet bulup da öğrenmeye calışırsan daha iyi olur bence.bütün bunları nerden biliyosun dersen kendimden biliyorum:mrgreen:ayrıca motosiklete heveslenip bir türlü fırsat bulamayan, bir gün fırsat bulup da motorun yanına gelince eli ayağı titreyen,gözü korkan , yok arkadaş ben bu işi yapamayacağım diyip herşeyi 30 saniyede silip atan arkadaşlar da var :) belki sende motosikletin yanına gelince vazgeçeceksin. bunu korkaklık anlamında söylemiyorum. yanlıs anlama ama insalık hali işte.içinden bir ses bu iş sana göre değil diyebilir.doğru olan da içindeki sesi dinlemektir.şimdi bunlara kafa yorma bence:)

bu soyledilerine hic katilmiyorum.insan hevesli oldugu seyin bastan asagi herseyini ogrenmek ister.korkak insan zaten motorcu olamaz..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
osman komme aus deutschland ıch bin Turc . woraus sind , wo bleiben sie ??

Bence vitesin yerini bilmeyen motosikletten biraz uzak dursun, önce ehliyet kursuna yazılsın öğrensin sonra eksiklerini burda tamamlasın :pr:
Şimdi güzel kardeşim vitesin yerini soruyor az sonrada fren nasıl yapılır onu öğrenmeye çalışacak :pr:
Bu sizce doğrumu :silent:

Kesinlikle ::plus1::

ich komme aus duisburg woher kommst du?

In türkei in meinem dorf gibs keine polis deshalb brauch ich kein ehliyet

yahu okudumda yazanları okuyarak ögrenemezsin bu işleri illaki işin ehli birinden yardım alman gerekir sen vitesle devirle ugraşana kadar iş işten geçmesin en iyisi yardım alman biraz da yetenegin varsa bir haftaya kalmaz rossi olursun:p:cat:

almanyadasın sen dimi osman :) sind sie schülerin,welche Schule besuchen ??? Ich spreche nur wenig :)

evet almannyadan yaziom

woher kannst du deutsch?

Es ist doch besser wen du es in der Fahrshule lernst :cat: oder nicht :p

osman komme aus deutschland ıch bin Turc . woraus sind , wo bleiben sie ??

ich komme aus duisburg woher kommst du?

In türkei in meinem dorf gibs keine polis deshalb brauch ich kein ehliyet

bu şifreli yazıları tercüme edecek bi hayırsever yok mu ? merak ettik ya :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Osman Amb la col·laboració de la Corva Jove i la Federació de Penyes, el organitza la venda d'unes "samarretes solidàries", destinades a recaptar diners per l'associació juvenil Somiar Despert. Aquesta treballa amb nens de

bak bentercüme edeyim,

eftelya- almanyadasın demi osman benim hala kızı nur var welche Schule caddesinde

osman - he almanyadayım, sendeni almanyadasın

muzaffer 1968 - benimde teyze kızı var orda ama kız lisesinde gece okuyor

eftelya- osman almanyadasın ama esmermisin sarışınmı

osman20 - ne yapacaksın renginmi ?
ırkıçı yaklaşımlar bunlar alman poliside senin gibi aynı ehliyet sorarken bile renge bakıyor

hiç almancayla ancak bukadar

image008.jpg

Eğer bunuda yapamazsan hiç ne kendini yor nede vitesli motora binip bizim karalama..

sımdı benmde bır sorum olack benım bır tane motorum var fakat debrıyaj sol ayakta ve vıtes koldan ee bunu nasıl kullanacgım bılemıorm bırde bsa var bende onunda vıtesı atmaya kalktım motr duruo gıtmıor meger vıtes sagdayms bu konularda bana yardımcı olurmusunz

sımdı benmde bır sorum olack benım bır tane motorum var fakat debrıyaj sol ayakta ve vıtes koldan ee bunu nasıl kullanacgım bılemıorm bırde bsa var bende onunda vıtesı atmaya kalktım motr duruo gıtmıor meger vıtes sagdayms bu konularda bana yardımcı olurmusunz

Muhaha.. :p :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar