[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uymazmı saat kaç gibi geleceksiniz sizinle merterde buluşup oradan oğlumveben ile buluşmaya gider oradanda artık allah kerim.saat 9 da şehreminide olacağım o sebebten erken gelmeniz gerekir yani saat 8:45 te merter e-5 te olurum dersen seni orada beklerim oradan beraber geçeriz

rica etsem bana özelden telini atablirmisin ?
sabah saat 8 45 ila dokuz arasında ırada olmaya çaba sarf ederim :cat:
eğer aksilik olurda gelemessem saat 9 da hareket edersiniz.,size iyi eğlenceler ozaman :)

rica etsem bana özelden telini atablirmisin ?
sabah saat 8 45 ila dokuz arasında ırada olmaya çaba sarf ederim :cat:
eğer aksilik olurda gelemessem saat 9 da hareket edersiniz.,size iyi eğlenceler ozaman :)
özelimiz yok şeffaf ve açığız :queen: 0505 406 06 00 merter e-5 otobüs durağında 8:30 dan itibaren olurum detay varsa konuşuruz dilediğin zaman arayabilirsin

Yarın hafif bir rüzgar olsa... çınaraltı şöle esseeee tatlı tatlı.. doyum olmaz valla. Heyecanlanmaya başladım ben :cherry:
özelimiz yok şeffaf ve açığız :queen: 0505 406 06 00 merter e-5 otobüs durağında 8:30 dan itibaren olurum detay varsa konuşuruz dilediğin zaman arayabilirsin

saat 8:30 da orda olursan çok sigara içersin sen.. En iyisi 08:40 da git bari de az iç... hatta bi gayrete gelip bırakıyomuşun falan.. ne iyi ve güzel olur beaa :cherry:

Son düzenleme:
Arkadaşlar kısmetse eşimle ben sabah sizlerle güzel bir kahvaltı muhabbetinde olacağız.:)

KATILIMCI LİSTESİ
(3 Ağustos 2008 - Çengelköy Çınaraltı Çay Bahçesi , Saat 11:00)
Çınaraltı Çay Bahçesi Süperbabanın çekildiği kahvedir, Çengelköye geldiğinizde kime sorarsanız gösterir..

1. OĞLUMVEBEN
2. MYHEN
3. DELİPOYRAZ +1 - bi de civciv dermişimmmmm
4. DOSTDARK
5. ROMEO
6. BY_MOTO
7. AYBİKETA
8. HANEDAN12
9. APARAT
10. KUYUCADISI
11. SSTEK :)
12. DOĞAN_34 (umarım gelir)
13. YESCHİM
14. SRHT949
15. ANTİENTEL
16. HALİS
17. ONURAY +1
18. GKN (kesin değil)
19. TUGCETUGCE (kesin değil)
20. DREAMDARK
21. 69DENİZCİ
22. STUBBORN
23. PLATİNXXX
24. BY_DOST
25. CAPRİCE3434
26. ASDEN
27. DARKDIAMOND
28. DİDE
29. AYDINOLMEZ
30. CENGİZHANKAVAK
31. MURATOYGUR
32. DARKEAGLE +1

eeeee... herkesler gelicem diyo, ben kimseyi göremiyom... ben çınaraltındayım :cherry: bekliyorummmm

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
deli poyraz abicim ben şehir dışında oldugum için katılamayacagım size afiyet olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vallahi beni listeye üzgünüm ama boşuna yazmışsınız :pale:

Tek başıma gelemem yani geziler için beni birinin götürmesi gerek ve o da bu saatten sonra zor inşallah başka bi zamana :)

ben sana bir sart koşmuştum o şartı yerine getirmiş lsaydın bende mecburen işi güçü bırakıp gelcektim ama kısmet senin 18 doldurmadan bir geziye katılman zor :queen::queen:

KATILIMCI LİSTESİ
(3 Ağustos 2008 - Çengelköy Çınaraltı Çay Bahçesi , Saat 11:00)
Çınaraltı Çay Bahçesi Süperbabanın çekildiği kahvedir, Çengelköye geldiğinizde kime sorarsanız gösterir..

1. OĞLUMVEBEN
2. MYHEN
3. DELİPOYRAZ +1 - bi de civciv dermişimmmmm
4. DOSTDARK
5. ROMEO
6. DEAL
7. AYBİKETA
8. HANEDAN12
9. APARAT
10. KUYUCADISI
11. SSTEK :)
12. DOĞAN_34 (umarım gelir)
13. YESCHİM
14. SRHT949
15. ANTİENTEL
16. ..................
17. ONURAY +1
18. GKN (kesin değil)
19. TUGCETUGCE (kesin değil)
20. DREAMDARK
21. 69DENİZCİ
22. STUBBORN
23. PLATİNXXX
24. BY_DOST
25. CAPRİCE3434
26. ASDEN
27. DARKDIAMOND
28. DİDE
29. AYDINOLMEZ
30. CENGİZHANKAVAK
31. MURATOYGUR
32. DARKEAGLE +1

DEAL seni 6. sıradan listeye soktuk, halis seninde yerini boş bıraktım.. senin yerini kimse dolduramaz :cherry: dermişimmmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oFs. Karaköy Civarında akşam saat 19 Civarı Geçen Birisi Varsa Beni Sağda GörmüşsünüzDür :( Bugün yoLda kaLdım yaa Ofssss. aLLahtan Suziki Servisi Yakıntı Baktılar aMa MaLesef ArkadaşLar Kayış KopTu :(...

oFs. Karaköy Civarında akşam saat 19 Civarı Geçen Birisi Varsa Beni Sağda GörmüşsünüzDür :( Bugün yoLda kaLdım yaa Ofssss. aLLahtan Suziki Servisi Yakıntı Baktılar aMa MaLesef ArkadaşLar Kayış KopTu :(...

geçmiş olsun....

eee hadi ama uyanın artık yaaaa....::pokey:: sabah oldu gün doğdu hiya hiya hooooo. biraz daha gelmezseniz beklemekten vazgeçip eve gitcem hee::lac::

ARKADAŞLAR bi de çıkmadan şu topiği bi ziyaret edip çıkın he mi ...http://www.motosiklet.net/forum/taz...71-asfalt-melegi-dogum-gunun-kutlu-olsun.html güncellersiniz bi de zahmet olacak emmeeeee...

Son düzenleme:
çok güzel vakit geçirdim, bu güzel organizasyon ve güzel muhabbetiniz için çok teşekkür ederim.
asden+1

evet önce kahvaltı sonra maviyeşil sohbet muhabbet gerçekten güzeldi yavaş yavaş resimlerde gelmeye başlarsa daha güzel olucak :p

O bugündü değil mi:pr::pr::pr:
Çok çok özür dilerim arkadaşlar.İsmim ön sıralarda olmasına rağmen size katılamadım.Dün geceyi ders çalışırak sabahladım.Kahvaltıyı hepten unutmuşum.Umarım bir dahaki sefere en önden ben giderim de affedersiniz:salut:

evet önce kahvaltı sonra maviyeşil sohbet muhabbet gerçekten güzeldi yavaş yavaş resimlerde gelmeye başlarsa daha güzel olucak :p

tanıştımıza sevindim inş devamı gelir bu arada aparatın motoru çalışıyormu :rendeer::rendeer:

çok güzel vakit geçirdim, bu güzel organizasyon ve güzel muhabbetiniz için çok teşekkür ederim.
asden+1

bende gelen tüm arkadaşlara teşekküe ederim:rendeer::rendeer:

O bugündü değil mi:pr::pr::pr:
Çok çok özür dilerim arkadaşlar.İsmim ön sıralarda olmasına rağmen size katılamadım.Dün geceyi ders çalışırak sabahladım.Kahvaltıyı hepten unutmuşum.Umarım bir dahaki sefere en önden ben giderim de affedersiniz:salut:

demekki ders daha önemli idi sıkma canını bir dahaki sefere :rendeer:

arkadaşlar gelen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekküe ederim güzel bir gün geçirdik önce cınaraltı ordan mavi yeşil . hoş bir sohbet oldu gelemiyen arkadaşlar üzülmesin cınaraltı orda duruyor fakat biz yokuz malesef .resimler gelince anlıcaksınız tekrarlamak ümüdiyle :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar