[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen beni aramassan köprüde:queen::queen::queen::queen::queen::queen:n bırakmazlar seni söylüyüm kgs bendeya

kaçak geçerim:flower::flower::flower:

sen yandın koçum aparat kaçacak yer arayacan kahvaltıda ben sana bu kadar tüyo veriyom :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kim benmi? yanlış nomero:queen::queen:

KATILIMCI LİSTESİ
(3 Ağustos 2008 - Çengelköy Çınaraltı Çay Bahçesi , Saat 11:00)
Çınaraltı Çay Bahçesi Süperbabanın çekildiği kahvedir, Çengelköye geldiğinizde kime sorarsanız gösterir..

1. OĞLUMVEBEN
2. MYHEN
3. DELİPOYRAZ +1 - bi de civciv dermişimmmmm
4. DOSTDARK
5. ROMEO
6. BY_MOTO
7. AYBİKETA
8. HANEDAN12
9. APARAT
10. KUYUCADISI
11. SSTEK :)
12. DOĞAN_34 (umarım gelir)
13. YESCHİM
14. SRHT949
15. ANTİENTEL
16. HALİS
17. ONURAY +1
18. GKN (kesin değil)
19. TUGCETUGCE (kesin değil)
20. DREAMDARK
21. 69DENİZCİ
22. STUBBORN
23. PLATİNXXX
24. BY_DOST
25. CAPRİCE3434
26. ASDEN
27. DARKDIAMOND
28. DİDE
29. AYDINOLMEZ
30. CENGİZHANKAVAK
31. MURATOYGUR

HATIRLATMAAAAAAAAAAAAAAAA.....

merterden gelecem ben gene bu taraflardan gelenler varsa buluşup topluca gelebiliriz.tek geleceğim artçı olarak yoldan birini alabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen beni aramassan köprüde:queen::queen::queen::queen::queen::queen:n bırakmazlar seni söylüyüm kgs bendeya

:) ewt. haklısın ama +1 kuzenim var oğlumveben :) o yüzden onu alıp arabalı vapurla haremden qelicem :) Programda Bi DeğişikLiq oLdu bilgin olsun :)

ben merter üstünden mi gelsem ne..:cherry:kask var, randevu yeri belli, bekleme süresi belli... şaka bir yana... artçı gelmek isteyenler irtibata geçsin..

aman abi sen ordan gel sana daha yakın ordan yolu uzatma şindik :queen::queen::queen:

saat 9 geç bea... senin namazdan sonra çıkman gerek, yer bulamayız sonra.

geceden cıkayım istersen yola anca yer ayarlarım malum mt ordusu geliyor:queen::queen::queen::queen:

:) ewt. haklısın ama +1 kuzenim var oğlumveben :) o yüzden onu alıp arabalı vapurla haremden qelicem :) Programda Bi DeğişikLiq oLdu bilgin olsun :)

kafana göre gelde nasıl gelisen gel len mevlana gibi oldu be ne olursan ol gellll:queen::queen::queen:

hatırlatma cınaraltında yerler rezerve edildi cınaraltı telefon numarası 0216 422 10 36 lazım olur belki :rendeer:

Son düzenleme:
ogs de var kgs de ama kullanmak nasip olmadı bi türlü yarın benim plakayı görünce anlarsınız zaten:)

Görüşemediğimiz için bu siteden takip etmek istedim seni. Geziyosun bensiz. :) Motor sevgimi biliyosun zaten ne kadar fazla olduğunu. Gelmeyi çok isterim.

siteye bak kayıp arma bürosu gibi mübarek ah bu motosiklet net olmasa kuzenler nasıl kavuşacak :queen::queen::queen::queen::queen:

uymazmı saat kaç gibi geleceksiniz sizinle merterde buluşup oradan oğlumveben ile buluşmaya gider oradanda artık allah kerim.saat 9 da şehreminide olacağım o sebebten erken gelmeniz gerekir yani saat 8:45 te merter e-5 te olurum dersen seni orada beklerim oradan beraber geçeriz

iş sebebim dolayısıyla cıkıyorum yarın sabah görüşmek dileğiyle:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar