[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler yüklensin sen reklamı görürsün sipariş bile alırsın millet sıraya girecek düğüne kadar yükü tutarsın :queen::queen::queen::queen::queen:

Zaten delipoyrazın dağıttığı şekerleri iç ettik biz çaktırma nikah şekerine koyacağız onları da :queen: böyle böyle yolumuzu buluyoruz napalım :queen:

Zaten delipoyrazın dağıttığı şekerleri iç ettik biz çaktırma nikah şekerine koyacağız onları da :queen: böyle böyle yolumuzu buluyoruz napalım :queen:

toplanmışken nikah memurunu ayarlasaydık cıkarsaydık aradan sizi ya ::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp:::queen::queen::queen:

emre&yeşim evlilik konvoyu için topici bekliyoruz sabırsızlıkla :)
e-5de süratle yanımızdan geçtiniz, bipbip yaptık ama ben kornaya basana kadar 5 km filan ilerlemiştiniz heralde aman diyeyim:)

emre&yeşim evlilik konvoyu için topici bekliyoruz sabırsızlıkla :)
e-5de süratle yanımızdan geçtiniz, bipbip yaptık ama ben kornaya basana kadar 5 km filan ilerlemiştiniz heralde aman diyeyim:)

El salladık ama size görmediniz mi :) Biraz yavaş gideriz de biz evet :queen: :queen:

toplanmışken nikah memurunu ayarlasaydık cıkarsaydık aradan sizi ya ::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::pulp:::queen::queen::queen:

Neyse azıcık bişii kaldı zaten topiği de açarız usulüylen yaparız herbişeyi icabında :queen:

Son düzenleme:
evet ya artık açalım şu topiği yeşimcim :wiinkk:

fala gelince ben mahallede yapıyorum senin reklamını yapmayada karımız ne olucak onu konuşalım :cherry:

ugraştıgıma değmez :farao:
bak kahveleri ben yapıyım fala sen bak %50 olsun :p

çok uyanık gördüm seni :queen: senin canın sağolsun be yaa kahve de fal da köpeğin olsun :queen: % 50 verdim gitti :queen:

eyvallah yeşimcim
senin düğüne kadar hedaye parası biriktirmek lazım napalım :p

cıbırın parasını 12 günde toplayabilecek misiniz aranızda wallahi brawoo :queen: :queen:

:flower: kaçırılmayacak bir düğün daha geliyor sanırım... yuppi

konvoy fotografcınız benim :cherry: inşallah...

FOTOLAR BU LİNKTE VE BU LİNKE PLS...

Süpersin sana güveniyoruz poyraz abii :mrgreen: :rendeer:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
hatta nikah şekerlerini de ben yapardım, parada kazanırdık..:cherry:

10 dakka sonra bütün resimler hazır geliyor falcılar sizi :queen: poyraz abi şu şeker işini beraber yapsak ne dersin elim alıştı yapmaya :queen::queen:

cıbırın parasını 12 günde toplayabilecek misiniz aranızda wallahi brawoo :queen: :queen:

Süpersin sana güveniyoruz poyraz abii :mrgreen: :rendeer:

ayıpsın poyraza kavasaki aldık sanada cıbır alırız ne var yani:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
yazıldığı gibi okuyunuz.
zorlanıyorsanız jibit, çeşni katmak için bıjt, vıjt, seslenmek için bjjjjjjjjjjjt da denebilir elbet... :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar