[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çınaraltında ve çınaraltından kalkınca başıma gelen enteresan bi durumdan dolayı ve kızımın huysuzluğunu da üstüne katınca mavi-yeşile gelemedim... üzgünüm.. derkeagle nin linkinin devamında resimleri bulabilirsiniz.. hepinize çokk çokk teşekkürlerrr...........

resimler için bu linki kullanıyoruz :wiinkk:

Son düzenleme:
harika bir pazar harika bir kahvaltı ve harika samimi sıcak akkadaşlar herkeze teşekkürler gürkancım öncelikle sana :rendeer: çok keyif aldım tekrarlarında görüşmek üzere rüzgarınız bol olsun :cat:

harika bir pazar harika bir kahvaltı ve harika samimi sıcak akkadaşlar herkeze teşekkürler gürkancım öncelikle sana :rendeer: çok keyif aldım tekrarlarında görüşmek üzere rüzgarınız bol olsun :cat:

bugün çınaraltında aynı anda 3 tane sorunum vardı ilgilenmem gereken
senle yeterince ilgilenemedimm... ama söz bilahere...

Resimleri inceleyince yeni bir üye olarak imrenmemek mümkün değil :)
Çok güzel geçmiş bir pazar kahvaltısının resimlerdeki hoş yansımalarını paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar...

bugün çınaraltında aynı anda 3 tane sorunum vardı ilgilenmem gereken
senle yeterince ilgilenemedimm... ama söz bilahere...

senin olduğun yerde sorun olmaması ne mümkün:p:p:
ilginizi sabırsızlıkla bekliyorum :queen::queen::queen:

Resimleri inceleyince yeni bir üye olarak imrenmemek mümkün değil :)
Çok güzel geçmiş bir pazar kahvaltısının resimlerdeki hoş yansımalarını paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar...

diğer toplantılara bekleriz o zaman:)

Son düzenleme:
yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere esen kalın sevgiyle kalın :D

arkadaşlar kusura bakmayın görev dolayısıyla gelemedim.Fotolara baktım.gerçekten çok güzel bi toplantı olmuş. bi dahaki sefere inşallah.

arkadaşlar kusura bakmayın görev dolayısıyla gelemedim.Fotolara baktım.gerçekten çok güzel bi toplantı olmuş. bi dahaki sefere inşallah.

Dert etme İst. MT nin toplaşmaları bitmez :B
Bitmeycekte :D

bu arda tekrar teşekkürler...

Son düzenleme:
Arkadaşlar gayet keyifli bir buluşmaydı, emeği geçen ve bizimle birlikte olan herkese sonsuz teşekkür ederiz. Sizinle tanışmaktan çok mutlu olduk, daha nice buluşmalara inşallah:cat: Emre&Yeşim

Ben dayanamadım, sabah karıcığım da buradaki yerini mutlaka alır zaten:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oFs.. Kaçırdığıma Bu güzeL AnlatımLArınızDan Sonra Baya Bayaa Bi üzüLdüm :(.. BidahaKi Sefere İnş. Kayış KopCak günü buLu :(..

herkeze iyi haftalar dileyleriyle çok güzel bir gün gecirdik yeni arkadaşlarla tanıştık inş devamıda gelicek güzel anılar her zaman hatırada kalır bu güzel kahvaltı ve sonrasıda hep hatırlanacaktır umarım :rendeer:

çok güzel bir gündü yeni arkadaşlar edindik mt sayesinde:)

Bizde bizdeee ::haapppy: Gerçekten çok keyif aldık, başta Gürkan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler :rendeer: Hatıra olayı süperdi ama civciv sütü yoktu o ayrı :queen: Daha bisürü foto vardı sahiii bikliyoruuzz :mrgreen:

aparatcım motoru hallettinmi arıa yapmıştıya bence sen antientelin ahını aldın çocuhun bacanı yakarsan böyle olur :queen::queen::queen:

Bizde bizdeee ::haapppy: Gerçekten çok keyif aldık, başta Gürkan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler :rendeer: Hatıra olayı süperdi ama civciv sütü yoktu o ayrı :queen: Daha bisürü foto vardı sahiii bikliyoruuzz :mrgreen:

ben biliyorum senin hangi fotoralı bekledigini cadıya gelecehini söyledihin fotoyu falcı seni atıcaz fotorarı az sonra :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
aparatcım motoru hallettinmi arıa yapmıştıya bence sen antientelin ahını aldın çocuhun bacanı yakarsan böyle olur :queen::queen::queen:

ben biliyorum senin hangi fotoralı bekledigini cadıya gelecehini söyledihin fotoyu falcı seni atıcaz fotorarı az sonra :queen::queen::queen:

Napalıım abii ekmek parası reklam yapalım da işler artsın :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar