[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temem o zaman :queen:

vaadleri duyalım önce :p

ben henüz karar vermedim oy konusunda, kahvaltıda ki ikramlara bağlı dermişimmmm :cherry:

kesinlikle sana katılıyorum :cherry:

ay kahvaltıda birde secimmi yapıcaz oy sandıhını nasıl taşıcam ya ben oraya şindi:queen::queen::queen::queen:

orda bi bakkaldan filan boş çikolata kutusu bulur sandık haline getiririz merak etmeyin :wiinkk:

ay kahvaltıda birde secimmi yapıcaz oy sandıhını nasıl taşıcam ya ben oraya şindi:queen::queen::queen::queen:

ee ne yapalım yeschim i mutlu etmek gerek.. şimdi hangimiz ona acı gerçeği söleyip hayallerini yıkabiliriz ki.. yaparız yalandan bi seçim.. üzmeyelim.. hazır havaya girmiş ..yazık GARİBANA :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee ne yapalım yeschim i mutlu etmek gerek.. şimdi hangimiz ona acı gerçeği söleyip hayallerini yıkabiliriz ki.. yaparız yalandan bi seçim.. üzmeyelim.. hazır havaya girmiş ..yazık GARİBANA :queen::queen::queen:

::deliir::

:queen::queen::queen::queen:

:flower::flower::flower::flower:

::xs06::::xs06::::xs06::::xs06::

ÇOK ÖNEMLİ... en azından o aile için

BÜTÜN KAKARAKİKİ Bİ YANA.. önemli bir ricam olacak kahvaltıya gelenlerden , Cerrahi arkadaşımızın açtığı topiği görmeyen varsa öncelikle linkten bir göz atsın
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/48412-arkadaslar-hayati-bir-konu-lutfen-okuyun.html
derim ki kahvaltı da herkes 3-5 verse de birazda bizim tuzumuz olsa o çocuğumuzun tedavisinde ben toplar cerrahi ye ulaştırırım.. İmkanı olan arkadaşlar varsa çok sevinirim... karınca kararınca yapalim mi bişeyler ?

Son düzenleme:
kiz geni deliligi n basinda :cat:

sitenin gulu seni bakiyorumda eskilerden kimse kalmamis :pr: ibrahim falan hic sitede goremiyorum gerci baya oldu takip etmeyeli herkes nasil bu arada simdiden afiyet olsun kahvaltiniz delipoyraz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz çoğunluğu evli barklı 50 yaş üzeri bi ayağı çukurda bi gözü toprağa bakan ölmek üzere olan bir grup morikanteyiz :queen: Huzur evinden hafta sonu iznimizde toplaşıyoruz arada işte böyle :queen:

SöyLediqLerimde HarbiDen hakLı Çıkıcam GaLiba :) süPer Bi Pazar oLucak... Bi de +1 im var :) biLgiLeriniZe :))

Vallahi beni listeye üzgünüm ama boşuna yazmışsınız :pale:

Tek başıma gelemem yani geziler için beni birinin götürmesi gerek ve o da bu saatten sonra zor inşallah başka bi zamana :)

o yolun döşeme işinde ben çalışıyodum.. bennnn.... :cherry: kaçar mı hiç? di mi aparat :) benden bişi kaçmaz

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:dimi

iyide abi aparata niye bulaştın atalar derki çamurla oynama üstüne bulaşır :queen::queen::queen:

kardeş sana ne oluyokine bulaşır bulaşmaz sen nedemeye karışıyon::unsure::

motörünle canım::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::

Son düzenleme:
kiz geni deliligi n basinda :cat:

sitenin gulu seni bakiyorumda eskilerden kimse kalmamis :pr: ibrahim falan hic sitede goremiyorum gerci baya oldu takip etmeyeli herkes nasil bu arada simdiden afiyet olsun kahvaltiniz delipoyraz :rendeer:

efet ya eskilerden bi ben kaldım :) şimdi siteye gelmeyen ama reelde görüştüğüm kişiler var hepsi de çok iyi... sende tanıyosundur illaki Darülaceze ziyaretine de gelmişlerdi..... bir ara selamını iletirim. yaz olduğu için hepimiz dağıldık bahara toplaşırız... kahvaltıya gel sende , alt tarafı bir vesaid .. gerçi 12 saat kadar uçman gerekecek ama... Ben seneye Atlanta ya geleceğim belli mi olur bakarsın görüşürüzz:wiinkk:

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞ............ YUPPİİİİ::pulp::::pulp::

Son düzenleme:
efet ya eskilerden bi ben kaldım :) şimdi siteye gelmeyen ama reelde görüştüğüm kişiler var hepsi de çok iyi... sende tanıyosundur illaki Darülaceze ziyaretine de gelmişlerdi..... bir ara selamını iletirim. yaz olduğu için hepimiz dağıldık bahara toplaşırız... kahvaltıya gel sende , alt tarafı bir vesaid .. gerçi 12 saat kadar uçman gerekecek ama... Ben seneye Atlanta ya geleceğim belli mi olur bakarsın görüşürüzz:wiinkk:

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞ............ YUPPİİİİ::pulp::::pulp::
nikleri hatirlayamiyorum ya aman simalari isimleri unutmus dehilim bu aradada cok kayiplarimiz olmus hasan kardesimizi necded abimizi kaybetmisiz duydum ve inanirmisin cok ama cok uzuldum allah gani gani rahmet etsin nur icinde yatsinlar:pale: ne 12 saati be kizim 16 saat ve 2 ucak anca sen motor aldinmi bakem bu arada

SöyLediqLerimde HarbiDen hakLı Çıkıcam GaLiba :) süPer Bi Pazar oLucak... Bi de +1 im var :) biLgiLeriniZe :))

sen beni aramassan köprüde:queen::queen::queen::queen::queen::queen:n bırakmazlar seni söylüyüm kgs bendeya

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:dimi

kardeş sana ne oluyokine bulaşır bulaşmaz sen nedemeye karışıyon::unsure::

motörünle canım::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::

sen yandın koçum aparat kaçacak yer arayacan kahvaltıda ben sana bu kadar tüyo veriyom :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
nikleri hatirlayamiyorum ya aman simalari isimleri unutmus dehilim bu aradada cok kayiplarimiz olmus hasan kardesimizi necded abimizi kaybetmisiz duydum ve inanirmisin cok ama cok uzuldum allah gani gani rahmet etsin nur icinde yatsinlar:pale: ne 12 saati be kizim 16 saat ve 2 ucak anca sen motor aldinmi bakem bu arada

motora ne para verecem, bütün motorlar benimm dermişim..... arkadaşlar ben şu an uçmuş durumdayım idare edinn.. :queen::queen:

kimseyi tanımam aranızda ama gelip sizinle beraber kahvaltı yapmak isterim yarın sabah.listeye benide yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar