Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeşimi artık kimsecikler tutamaz kendi haline bırakalım bi süre sonra düzeliyo :queen:
caaadddıııı :mrgreen:
yeşimi artık kimsecikler tutamaz kendi haline bırakalım bi süre sonra düzeliyo :queen:
caaadddıııı :mrgreen:
sakin ol hayatım oyumuz sana merak etme :queen:
temem o zaman :queen:
ben henüz karar vermedim oy konusunda, kahvaltıda ki ikramlara bağlı dermişimmmm :cherry:
ay kahvaltıda birde secimmi yapıcaz oy sandıhını nasıl taşıcam ya ben oraya şindi:queen::queen::queen::queen:
ay kahvaltıda birde secimmi yapıcaz oy sandıhını nasıl taşıcam ya ben oraya şindi:queen::queen::queen::queen:
ee ne yapalım yeschim i mutlu etmek gerek.. şimdi hangimiz ona acı gerçeği söleyip hayallerini yıkabiliriz ki.. yaparız yalandan bi seçim.. üzmeyelim.. hazır havaya girmiş ..yazık GARİBANA :queen::queen::queen:
kiz geni deliligi n basinda :cat:ee ne yapalım yeschim i mutlu etmek gerek.. şimdi hangimiz ona acı gerçeği söleyip hayallerini yıkabiliriz ki.. yaparız yalandan bi seçim.. üzmeyelim.. hazır havaya girmiş ..yazık GARİBANA :queen::queen::queen:
Biz çoğunluğu evli barklı 50 yaş üzeri bi ayağı çukurda bi gözü toprağa bakan ölmek üzere olan bir grup morikanteyiz :queen: Huzur evinden hafta sonu iznimizde toplaşıyoruz arada işte böyle :queen:
o yolun döşeme işinde ben çalışıyodum.. bennnn.... :cherry: kaçar mı hiç? di mi aparatbenden bişi kaçmaz
iyide abi aparata niye bulaştın atalar derki çamurla oynama üstüne bulaşır :queen::queen::queen:
kiz geni deliligi n basinda :cat:
sitenin gulu seni bakiyorumda eskilerden kimse kalmamisr: ibrahim falan hic sitede goremiyorum gerci baya oldu takip etmeyeli herkes nasil bu arada simdiden afiyet olsun kahvaltiniz delipoyraz :rendeer:
nikleri hatirlayamiyorum ya aman simalari isimleri unutmus dehilim bu aradada cok kayiplarimiz olmus hasan kardesimizi necded abimizi kaybetmisiz duydum ve inanirmisin cok ama cok uzuldum allah gani gani rahmet etsin nur icinde yatsinlarefet ya eskilerden bi ben kaldımşimdi siteye gelmeyen ama reelde görüştüğüm kişiler var hepsi de çok iyi... sende tanıyosundur illaki Darülaceze ziyaretine de gelmişlerdi..... bir ara selamını iletirim. yaz olduğu için hepimiz dağıldık bahara toplaşırız... kahvaltıya gel sende , alt tarafı bir vesaid .. gerçi 12 saat kadar uçman gerekecek ama... Ben seneye Atlanta ya geleceğim belli mi olur bakarsın görüşürüzz:wiinkk:
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞ............ YUPPİİİİ:ulp:::
ulp::
SöyLediqLerimde HarbiDen hakLı Çıkıcam GaLibasüPer Bi Pazar oLucak... Bi de +1 im var
biLgiLeriniZe
)
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:dimi
kardeş sana ne oluyokine bulaşır bulaşmaz sen nedemeye karışıyon::
motörünle canım::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::
nikleri hatirlayamiyorum ya aman simalari isimleri unutmus dehilim bu aradada cok kayiplarimiz olmus hasan kardesimizi necded abimizi kaybetmisiz duydum ve inanirmisin cok ama cok uzuldum allah gani gani rahmet etsin nur icinde yatsinlarale: ne 12 saati be kizim 16 saat ve 2 ucak anca sen motor aldinmi bakem bu arada