[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulen aparat geliyon karıştırıyon topihi siz boş verin arkadaşlar aparatı geldi yazdı ve işe gitti bide benim yemehimi yedi ya :queen::queen::queen:

önceki kahvaltıya gelen arkadaşlar bilir yaka kartları olanlar getirirse seviniriz olmayanlara tanışmamız kolay oluyor diye kart ayarlıcaz :rendeer:

dükkandan gitmeseydi ben yapıcaktım aparata bi kese kaçtı :queen::queen::queen:

nevar bilader alt tarafı bi kıt yimak verdin yediğime pişman oldum oldum :p:p... akşam yemeğe sendeyim:queen::queen:
hem benle ne uğraşıyon kime ne zararım var:cherry::cherry:

eee civcivi de yiyek bari.. gerçi yeschim civciv sütü diye tutturdu ama "bacım valla sağmasını bilmiyom " :cherry:

zaten karnım aç kaldırın şu resimleri ayıptır baaaaaa:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
nevar bilader alt tarafı bi kıt yimak verdin yediğime pişman oldum oldum :p:p... akşam yemeğe sendeyim:queen::queen:
hem benle ne uğraşıyon kime ne zararım var:cherry::cherry:

zaten karnım aç kaldırın şu resimleri ayıptır baaaaaa:queen::queen::queen:

allah gözünü doyursun be bi koca tencere yemek yedin üstüne birde kola tatlı meyve daha ne olsun battık len iflas :queen::queen::queen::queen:

Oğlum ve Ben (Kuzen) Ne güzel kahvaltılar, yemekler ayarlıyorsun bakıyorum. Bide kuzenlerin için ayarlasan süper olur:) Şimdiden iyi eğlenceler....

Oğlum ve Ben (Kuzen) Ne güzel kahvaltılar, yemekler ayarlıyorsun bakıyorum. Bide kuzenlerin için ayarlasan süper olur:) Şimdiden iyi eğlenceler....

kuzen selam senide götüreyim gel pazar günü not kız bu yazıyı yazmak için üye olmadın dimi motor sevgin olduğunu biliyorumda :queen::queen::queen:

KATILIMCI LİSTESİ
(3 Ağustos 2008 - Çengelköy Çınaraltı Çay Bahçesi , Saat 11:00)
Çınaraltı Çay Bahçesi Süperbabanın çekildiği kahvedir, Çengelköye geldiğinizde kime sorarsanız gösterir..

1. OĞLUMVEBEN
2. MYHEN
3. DELİPOYRAZ +1 - bi de civciv dermişimmmmm
4. DOSTDARK
5. ROMEO
6. BY_MOTO
7. AYBİKETA
8. HANEDAN12
9. APARAT
10. KUYUCADISI
11. SSTEK :)
12. DOĞAN_34 (umarım gelir)
13. YESCHİM
14. SRHT949
15. ANTİENTEL
16. HALİS
17. ONURAY +1
18. GKN (kesin değil)
19. TUGCETUGCE (kesin değil)
20. DREAMDARK
21. 69DENİZCİ
22. STUBBORN
23. PLATİNXXX
24. BY_DOST
25. CAPRİCE3434
26. ASDEN
27. DARKDIAMOND
28. DİDE
29. AYDINOLMEZ

.

PAZAR sabahı akla kara belli olacak... BENİ SEVEN PEŞİMDEN GELSİN dicem hatta dedim bile :)
gelenler seviyor demektir , gelmeyenler hakkındada gerekli işlem yapılacak sonuç itibari ileee....:queen: duyrulurrr

Son düzenleme:
Bu kadar eski dost arasında canım çekti valla bendemi gelsem ne.......Kahvaltıdan sonra başka bir proğram varmı peki

Görüşemediğimiz için bu siteden takip etmek istedim seni. Geziyosun bensiz. :) Motor sevgimi biliyosun zaten ne kadar fazla olduğunu. Gelmeyi çok isterim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürkan abi sen erkenden gideceksin di mi mekana kalabalıklaşıyoruz millet birbirini yemesin kahvaltı yerine oralarda yer bulamazsa :queen:

Görüşemediğimiz için bu siteden takip etmek istedim seni. Geziyosun bensiz. :) Motor sevgimi biliyosun zaten ne kadar fazla olduğunu. Gelmeyi çok isterim.

canım benim hayranlarımdan vakit olursa gelicem görüşürüz dermişim:queen::queen::queen:

Gürkan abi sen erkenden gideceksin di mi mekana kalabalıklaşıyoruz millet birbirini yemesin kahvaltı yerine oralarda yer bulamazsa :queen:

ben erken gidecem fakat sizde 11 dedik diye tam 11 de gelmeyin abi sizde erken gelin biliyorsunuz orası pazar günleri kalabalık oluyor tek başıma savaşamam ben 30 kilo bi adamım :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hadi çengelköy 1-2... heyyy kahvaltıya gelenler oğlumveben in gelen herkeze sürprizi var :cherry: ben ne olduğunu biliyom :cherry: ama sölemem :queen:

o aslında hoş bişi yapacaktı da , konuya suyu ben kaçırdım :wiinkk:::pala:: bilginize

ŞAFAK 2

hadi çengelköy 1-2... heyyy kahvaltıya gelenler oğlumveben in gelen herkeze sürprizi var :cherry: ben ne olduğunu biliyom :cherry: ama sölemem :queen:

o aslında hoş bişi yapacaktı da , konuya suyu ben kaçırdım :wiinkk:::pala:: bilginize

ŞAFAK 2

yerin kulağımı var ne sen nerden biliyorsun abi süprizi sendende bişe kaçmıyor :queen::queen::queen::queen:

canım benim hayranlarımdan vakit olursa gelicem görüşürüz dermişim:queen::queen::queen:

ben erken gidecem fakat sizde 11 dedik diye tam 11 de gelmeyin abi sizde erken gelin biliyorsunuz orası pazar günleri kalabalık oluyor tek başıma savaşamam ben 30 kilo bi adamım :queen::queen::queen::queen:

Sabah ezanından sonra oradayım Allah nasip kısmet ederse :mrgreen: Korkma ben 72 kiloyum hepsiyle başederim :queen:

Sabah ezanından sonra oradayım Allah nasip kısmet ederse :mrgreen: Korkma ben 72 kiloyum hepsiyle başederim :queen:

aramızda ne cevherler varmış be ay ben seninle mutlaka pazar günü tanışmam lazım süpersin :rendeer::queen::queen::queen::queen::queen:

aramızda ne cevherler varmış be ay ben seninle mutlaka pazar günü tanışmam lazım süpersin :rendeer::queen::queen::queen::queen::queen:

::utangac: aaa utandırıyosunuz beni ama :mrgreen:
Canım halkım benim :rendeer: sizler yarattınız beni, sizin için varım ben canlarım benimm :queen:
:queen: :queen:

Canım halkım benim :rendeer: sizler yarattınız ben sizin için varım canlarım benimm :queen:
:queen: :queen:

yeschim coştu... kaptırdı kendini , koptu geliyor.... biri tutsun şu kardeşimizi , valla kendini seçim meydanında sanıyor.... +1 i nerdesinnn, tut yeschim i :queen::queen:

yeschim coştu... kaptırdı kendini , koptu geliyor.... biri tutsun şu kardeşimizi , valla kendini seçim meydanında sanıyor.... +1 i nerdesinnn, tut yeschim i :queen::queen:

tutmayın beniii :queen:
beni seçerseniz size civciv sütü vaad ediyorum :queen:
herkese kawa 250 siyah renginden hemi de ayrıca :queen:
not: +1 ekmek parası peşinde çalışıyo şu an kocacıım benimm :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar