1 Haftaya Neler Sığar? - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

o sende var tabi çoçul dolu dükanda hepsi internette yavaşladı senin edsl ondandır:queen::cat:

şimdi açıldı abi =) bu resimler harika işte!

poza bak allah aşkına boxerinida çıkarmış :mrgreen: mustafa sendenmi özendi acaba =)))))

DSC04417Small.jpg

Son düzenleme:
Vasco kıskanmasana. Sen asla öyle bi poz veremicen di mi o göbek yüzünden :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm bu sıtede tek bır ozentı vardır oda ızmırın gulu vascooo anlıyaacagın hepımız oldugumuz gıbıydık ogun kımseye ozenmedı komtanda bu aradda komtan mangalı yakmamda yardım ettıgın ıcın teesekrr ederm

tequ kardes patronun dugununde bı fazer vardı ben saana solıım sonu benm fazer gıbı olur allh korusunda bole gıderse debrıyaj kırar kımn bılmıom ama tek teker yapmaya calısıordu
5-6 metre gıdıordu,:D:D
Banada min.250 mtre dio :p
Bak bu konuda haklısın halis abi :).Sen yazmasan ben yazacaktım. Geyikler iyice kabak tadı verdi. Foto istiyoruz.
Arkadaş sende ne foto fetişiymişsin :p Yalova başlığından başladın resim resim demeye :p
olm bu sıtede tek bır ozentı vardır oda ızmırın gulu vascooo anlıyaacagın hepımız oldugumuz gıbıydık ogun kımseye ozenmedı komtanda bu aradda komtan mangalı yakmamda yardım ettıgın ıcın teesekrr ederm
:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

biz ogün nasıl zehirlenmedik ya mangalı cogunlukla mustafa yaptı dimi ya:pale:

yaaa ayıp be halıs abııı ne guselde yapmıstım etler pamuk gıbıydı hepsı kıvamındaydı kemıklerınıde vascoya saklamıstık ama gondermeyı unuttuk:D

vasco ne o laf bulamayınca agırmı konusuorsn hade konus bakalm :D

Super Moderator
süper resi,mler walla ellerin dert görmesin sedacım saol paylaşım için:rendeer:

Hey allaam yaa. Ümit yanlış anlama canımsın ama bak söyleyince de kızma. Adamlar konuşuyor orda sen makinayı gördüğün an poz veriyorsun, bi bak allah aşkına yaaa :cherry:

DSC04418Small.jpg

Bu fotoğrafta ise "yandım yarin dilinden, kana kana su içtim villanın önünden" pozu ile sevgili Olcancan modumuz favorimdir :queen:

DSC04420Small.jpg

Ümitin katalog çekimi güzel bir fotoyla devam ediyor :)

DSC04425Small.jpg

Dayanamadım, ayakkabılarla vedalaşıp bende sıvadım paçaları. Biraz rahatlayaım dedim.

DSC04427Small.jpg

Sonra bir anda kendimi burda buldum :queen: :queen: :queen:

DSC04428Small.jpg

"Hey alaaam ben şaka yapmıştım 'beni havuza atın' derken Halis abeyyyy" gülüşü :mrgreen:

DSC04429Small.jpg

DSC04430Small.jpg

Boy veriyorum ama ayaklar çok komik çıkmış. Suyun azizliği işte. Ördek ayakları gibi dicem ama birileri alınacak :cherry: Asıl ördek fotoları bikaç foto ilerde çünkü

DSC04432Small.jpg

Allahtan cebimde telefon falan yoktu :) Cep boşaltma çalışmaları. Bıyık altından da gülüyorum 'oh ne iyi oldu' diye :wiinkk:

DSC04435Small.jpg

Eh açılışı ben yaptığıma göre başladın artık PooL PaRtY :cherry: Önce komtan

DSC04436Small.jpg

DSC04437Small.jpg

Keyfimiz yerinde

DSC04438Small.jpg

Pıstafanın çoskusunun tavan yaptığı, çocuklar gibi eğlenip karpuzlar gibi yere düştüğü anın fotosu :queen:

DSC04439Small.jpg

Ümit balıklama atlıyor.

DSC04441Small.jpg

Sonra da ben atlıyorum

DSC04442Small.jpg

Ümit bakıyor bu iş nasıl yapılıyor diye. Kolaymış yau diyor. Tekrar deniyor :p

DSC04443Small.jpg

Hiç gülmeyin o gözlükler Gucci :p

DSC04446Small.jpg

Olcancan'ın artistik patinaj fotosuna puanlarınızı bekliyoruz :)

DSC04448Small.jpg

Ben ne kadar kendisine takılsam da bana hiç kızmayan! canım arkadaşım Ümitcim :rendeer:

DSC04449Small.jpg

Ve onun katalog çekiminden naçizane bir eser daha :wiinkk:

DSC04450Small.jpg

Valla gelmediğime değil bin milyon pişman oldum.. Lan nasıl canım çekti be.. bu arada yazlık yazlık değil,rezidans resmen :p
Mücella sen nie haşemayla girdin havuza? :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
komtan izin vermedi ondan haşamayla girdi daha dogrusu atıldı havuza :queen:

Hey allaam yaa. Ümit yanlış anlama canımsın ama bak söyleyince de kızma. Adamlar konuşuyor orda sen makinayı gördüğün an poz veriyorsun, bi bak allah aşkına yaaa :cherry:

DSC04418Small.jpg

Ümit balıklama atlıyor.

DSC04441Small.jpg

Kumpasçısınız arkadaşım.. Hepiniz kumpasçısınız :p

Hani üsteki fotoğrafın kompozisyonu o olacaktı :p

"Herkes başka şeylerle ilgilensin sen poz ver" dediniz burda makara yapıyosunuz :mrgreen:

Alttaki fotoya gelince , hemen bi düzeltme yapmalıyım..

Balıklama atlayış olarak değerlendirirseniz oradaki inceliği algılayamazsınız.. Orada Portekiz Kurbağası sitilinde atlıyordum ben.. :p

Meydan Larus okuyun azcık :mrgreen:

Cidden dolu dolu harika bir hafta geçirdik.. Buradaki resimler eğlencenin %5 i dir ancak.. Tüm bu buluşmaları eğlenceli kılan herkese tekrar tekrar teşekkürler..:rendeer::rendeer:

Barbekü - Havuz günün en eğlenceli anlarından Gece Çay Saatine dair foto yokmu.. Onlarıda görelim :rendeer:

vaay kankuli neler yaptınız siz öle yav :D allah muhabbetinizi artırsın.sen oralarda gezdirirken benim sana gönderdiğim hediyeyi kimse teslim almadığı için bana geri geldi =( neyse beni masraftan kurtardın bi dahaki doğum gününde aynı hediyeyi bi daha göndercem :D inşallah o zamanda evde olmazsın :queen:

Ben yazlığı sizin için ayarlamaya çalıştığımdan dolayı gelemedim kusura bakmayın ::ranntign

pekımm hane ben hane ben benm suyun ustunde yuurudugum fotom nerde sonra kendımı tk345 sayılı yolcu ucagı sanmıstım o foto nerde

hey maşşallah heyyy yaws iyide bunları görünce adamın içi gidiyo beaaa:pP

amma keyif yapömışsınız valla süper tabiki birtek resim harici :p

bune kardeşim magandamı bunlar eşkiyamı yoksa lezimidir töbeeee:cherry: hepsinn siteden ihracını istiyorum topluma zarar bunlar :p
dsc03647bi8.jpg
[/QUOTE]

Mertcigim zaten insanların ahlakını bozanlarda terbiyesizlik yapanlarda geyigi cevirenlerde bu resimdekiler :)
Bunlara ara gazı verende bizim halis abi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar