1 Haftaya Neler Sığar? - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Kaliteli ol biraz kaliteli :p Bana senin ağzından 8 yaşında inşaatta tecavüze uğradım itirafı yazdırma şimdi :p

Tabiki fake fazer600 arkadaşım.Tıpkı fazeri gibi fake buda :p

kolpadan laf üretme olim varsa bildiğin bişilr yaz ben öle bişi demedim kendini üste çıkarmaya çalışma hemen :p

Yalanmış hadilen sende. komple sayfayı koydurma arkadaşım buraya bırak halkta bilsin başı şeyleri :cherry::cherry: bu yazılarda fake yok hatta editledim bazı kelimeleri malum aile oluyo bazen :p

Biri ceviz ağacımı dedi yoksa başka bi sesmiydi anlamadım :mrgreen::mrgreen::cherry:

Fazer he ceviz ağacı olayı yane hoşş hoşttt:mrgreen:

Son düzenleme:
kolpadan laf üretme olim varsa bildiğin bişilr yaz ben öle bişi demedim kendini üste çıkarmaya çalışma hemen :p
hadilen sende. komple sayfayı koydurma arkadaşım buraya bırak halkta bilsin başı şeyleri :cherry::cherry: bu yazılarda fake yok hatta editledim bazı kelimeleri malum aile oluyo bazen :p

Biri ceviz ağacımı dedi yoksa başka bi sesmiydi anlamadım :mrgreen::mrgreen::cherry:

olm aynı yazıların bende de kayıtları var.1-2 kelime hariç hepsi oynanmış :p

Yalanmış hadilen sende. komple sayfayı koydurma arkadaşım buraya bırak halkta bilsin başı şeyleri :cherry::cherry: bu yazılarda fake yok hatta editledim bazı kelimeleri malum aile oluyo bazen :p

Fazer he ceviz ağacı olayı yane hoşş hoşttt:mrgreen:

12 dakikada 17 kere yazıyı değiştirdin yemin ederim tebrikler=) abicim bi karar ver ne yazıdıgnı anlayamıyoruz =)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr YETERRRRRRRRRRR BIKTIM KARDEŞİM biz resim istiyoruz gidin başka yerde geyik yapın

rtük bi kaç dakikalığına kanalı kapattı ve açıldı =) seda resimler hadi beklıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tequ kardes patronun dugununde bı fazer vardı ben saana solıım sonu benm fazer gıbı olur allh korusunda bole gıderse debrıyaj kırar kımn bılmıom ama tek teker yapmaya calısıordu
5-6 metre gıdıordu,:D:D

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr YETERRRRRRRRRRR BIKTIM KARDEŞİM biz resim istiyoruz gidin başka yerde geyik yapın

Bak bu konuda haklısın halis abi :).Sen yazmasan ben yazacaktım. Geyikler iyice kabak tadı verdi. Foto istiyoruz.

Son düzenleme:
ıyıkı bı makınen var seda fotograflardan vedalasamıormusun artık yeetteerrrrr hadeee annneee

Hemen yılın nikahındanda birkaç fotoğraf ekleyip son hız devam edicem party fotoğraflarıyla :mrgreen:

DSC04383Small.jpg

DSC04384Small.jpg

DSC04385Small.jpg

Cünyırım cerrahim :) Anlaşma anlaşmadır Erhan, aldım kızı, vermezsen kaçırırım :bounce:

DSC04386Small.jpg

DSC04387Small.jpg

DSC04388Small.jpg

DSC04391Small.jpg

hımmmm devam devamm bu kadar mı bak bı daha kamyonumu vermem sana:S seda anne bak baaba yarısına solerım senı banlar:D

hımmmm devam devamm bu kadar mı bak bı daha kamyonumu vermem sana:S seda bak baaba yarısına solerım senı banlar:D

Son düzenleme:
Hemen yılın nikahındanda birkaç fotoğraf ekleyip son hız devam edicem party fotoğraflarıyla :mrgreen:

Cünyırım cerrahim :) Anlaşma anlaşmadır Erhan, aldım kızı, vermezsen kaçırırım :bounce:

DSC04386Small.jpg

O benim biricik yavrum be onu ben sizin gibi apachelerin eline verirmiyim :p

Ta daaaammmmmmm. İşte beklenen fotoğraflar. Barbekü partimiz. Herşey normal başladı. Musti saç kurutma makinasını bozana kadar. Sonra madem mangala daha çok var boş durmayıp foto çekelim dedik. Büssürü artistik fotomuz oldu maşallah :p Sansürsüz eksiksiz (eh 1-2 tane çıkardım mecburen) hepsini koyuyorum buraya. Aramızda olmayanlar darılmasın, kalbimizdeydiniz :p

Çok fazla yorum yapamıyorum fotolara bir an önce göndere basıyorum, çünkü biraz daha eklemezsem ipe yollayacaklar beni :cherry:

DSC04392Small.jpg

DSC04394Small.jpg

DSC04396Small.jpg

Çok şiriniz beee maşallah maşallah :bounce:

DSC04398Small.jpg

DSC04399Small.jpg

DSC04400Small.jpg

DSC04402Small.jpg

DSC04403Small.jpg

DSC04404Small.jpg

DSC04405Small.jpg

DSC04406Small.jpg

DSC04407Small.jpg

DSC04410Small.jpg

DSC04411Small.jpg

DSC04412Small.jpg

DSC04413Small.jpg

DSC04414Small.jpg

DSC04415Small.jpg

DSC04416Small.jpg

DSC04417Small.jpg

acılıor acılıor seda ayıp be butun mangalı ben yaptım bıde kendı fotonu koymussn oraya

ne kadarda gusel cekmısımkı o kadar sırın cıkmısssınz seda ve komtan modu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar