abi ilk seni kattı sonra i li mili bişiler dedi ben anlamadım =)
Hadi len sende Jem Yılmaz kılıklı herif hemen karıştırma :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kaliteli ol biraz kaliteliBana senin ağzından 8 yaşında inşaatta tecavüze uğradım itirafı yazdırma şimdi
Tabiki fake fazer600 arkadaşım.Tıpkı fazeri gibi fake buda![]()
Hadi len sende Jem Yılmaz kılıklı herif hemen karıştırma :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
karıştırma lem ortalığı sende hehehee:queen::queen::bounce:
kolpadan laf üretme olim varsa bildiğin bişilr yaz ben öle bişi demedim kendini üste çıkarmaya çalışma hemen
hadilen sende. komple sayfayı koydurma arkadaşım buraya bırak halkta bilsin başı şeyleri :cherry::cherry: bu yazılarda fake yok hatta editledim bazı kelimeleri malum aile oluyo bazen
Biri ceviz ağacımı dedi yoksa başka bi sesmiydi anlamadım :mrgreen::mrgreen::cherry:
kolpadan laf üretme olim varsa bildiğin bişilr yaz ben öle bişi demedim kendini üste çıkarmaya çalışma hemen
Yalanmış hadilen sende. komple sayfayı koydurma arkadaşım buraya bırak halkta bilsin başı şeyleri :cherry::cherry: bu yazılarda fake yok hatta editledim bazı kelimeleri malum aile oluyo bazen
Biri ceviz ağacımı dedi yoksa başka bi sesmiydi anlamadım :mrgreen::mrgreen::cherry:
Fazer he ceviz ağacı olayı yane hoşş hoşttt:mrgreen:
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr YETERRRRRRRRRRR BIKTIM KARDEŞİM biz resim istiyoruz gidin başka yerde geyik yapın
Hemen yılın nikahındanda birkaç fotoğraf ekleyip son hız devam edicem party fotoğraflarıyla :mrgreen:
Cünyırım cerrahimAnlaşma anlaşmadır Erhan, aldım kızı, vermezsen kaçırırım :bounce:
![]()
resimler açılmıyor şimdide photobuckette bişi var :S
O benim biricik yavrum be onu ben sizin gibi apachelerin eline verirmiyim![]()