Motosikletli seri tecavüzcü yakalandı

Lüks motosiklet nasıl oluyor? Klimalı CD çalarlı falanmıymış adamın Hyo acaba?..

bu hyocuların hepsi boyle ((((((((:) korkacan arkadaş.. yaklaşmıcan uzaktan takib edecen.. baktın yaklaşıyo ... hemen çömel (((((((((:)

Ben Rola'nın peşindeyim.. Bu topiği görmeden artçı almalıyım :queen:

Ulan motorun adı tecavüzcü motoruna çıkacak iyimi :p

Sen yakalanmamış mıydın arkadaşım? Ne işin var burada:p

Yok ben değil bizim Kazım yakalanmış :p

Amatörce çalışırdı zaten denyo :)

Ya işin şakasını bırakıp haberin odağına dönersek bu adamları öldürmek istiyorum ben ya.. Tecavüz gibi bir suç için çok hafif cezalarımız var.. Kesinlikle ağırlaştırılmalı.. Ruhsal bozukluk varsa ve tedavisi mümkün değilse ömür boyu toplumdan uzak tutulmalı..

Super Moderator
...ettiği ileri sürülen 36 yaşındaki sertifikalı aşçı H.K....
Kısaca Kazım mı derdik kendisine?:mrgreen:

Ben de burada kesiyorum şamatayı.. Adını bile anmak istemiyorum olayın ama yakın zamana kadar gündemde olan cezasız, sorunsuz ve sonuçsuz tamamlanan o kadar çok olayı da hatırlıyorum ki.. İşin sonunun kötüye gideceği anlaşılınca da "uyurgezer tecavüzcülük", "zihinsel özür" (bu konuda haksız değiller gerçi) gibi kılıflar uyduruluyor hemen. Cezaların ağırlaşmaya başladığı yerlerde de "şartlı salıverme" ve çeşitli af yasaları giriyor devreye zaten..

Motorun tip te siyah siyah 10 numara doğrusu.Lüküs motosiklet sıfatını hakediyor bence:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu günki gazetelerden takip ettim haberi. gerçekten adam tam bir ahlaksızmış. inşallah alacağı ceza bu ve bunun gibi düşünenlere de örnek olur ve caydırır. Türkiyemizin adını bu ve bunun gibiler kirletmekte.

hyoya güzel reklam oldu ha:) şimdi bütün tecavüzcüler motorunun üstüne hyosung yazdırır adı var bi kerem:p

O zat benim iki dükkan yanımda bir barda aşçı olarak çalışıyordu... Tanışıyoruz kendisiyle maalesef. Sürekli artçısı olurdu ama bir tecavüz durumundan haberdar değildik yani... Yazın sonunda R6 almayı düşünüyordu, neyse ki yalnızca Hyosung reklamıyla kaldı..

Sadece restoranda değil barda da çalışıyordu...

İşin ilginci, haberin başında H.K. diyor, sonra haberin ortasında adını deşifre ediyorlar adamın...

Son düzenleme:
Vay şerefsiz herif böylelerini sallandıracan taksim meydanında

Şerefsiz ki ne şerefsiz::angry2::::ranntign::rantinp:

Bu ahlaksızlar yüzünden hep kötü bir imaj'a sahip oluyoruz ::evil:: Konak meydanında sallandıralım bunu...

O zat benim iki dükkan yanımda bir barda aşçı olarak çalışıyordu... Tanışıyoruz kendisiyle maalesef. Sürekli artçısı olurdu ama bir tecavüz durumundan haberdar değildik yani... Yazın sonunda R6 almayı düşünüyordu, neyse ki yalnızca Hyosung reklamıyla kaldı..

Sadece restoranda değil barda da çalışıyordu...

İşin ilginci, haberin başında H.K. diyor, sonra haberin ortasında adını deşifre ediyorlar adamın...

evet çok komik:mrgreen: Hanzo keskin.....dikkat et ve her moturlu ile dolaşmaya çıkma gitarcım vokalistim......seninde adını verirler mazallah:bounce::mrgreen:

Son düzenleme:
lafım gerçek tecavüzcüye:mrgreen: way şerefsiz vaaayy birde motrcu :pr:

şimdi siyah lüks huyo su olanlar yandı desenize tecavüzcü damgası yicekler :p

beyler hemen şelepsis diye küfretmeyin:pr::pr::pr: ben sadece çok sevdiğim bi arkadaşıma şaka yapmak için yazdım ordaki ismi:cat::cat: hemin arkadaşımdan çok özür dilerim..:rendeer::rendeer:

asıl şahısı pipisinden asalım..:cat::queen:

yav bende zapık adama dedim emün abiye demedimki hayonun arkasına şeyinden bağlayıp çekeceksin bunları :p

asm

Bu gibilerin orta dişini sökmeli!

Yahu bizim takanın adını çıkarmış eleman. :)

Son düzenleme:
ahhaha cok güLdüm :p
adamın değil motorun resmini koymuşLAr habere
sanki tecavüzü adam değiL motor yapmış
:)))
buyrun o motor bu motor dercesine .. :p

Hyosu olanlar hapı yuttu motoru görenler aha tecavüzcü motoru deyip kaçıcaklar artıkın:queen::queen::queen:hyo almayı düşünenler sanırım bi kez daha düşünecekler hehehehe!!!:queen::queen:Zavallı hyo ya sen bu hallere düşecek motormuydun gülüm ya:salut::salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar