Motosikletli seri tecavüzcü yakalandı

Katılım
31 Eki 2005
Mesajlar
1,618
Milliyet internet sayfasında gördüğüm haber... Hyo=Lüks motosiklet...







Motosikletli seri tecavüzcü yakalandı
Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, değişik zamanlarda lüks motosikletiyle kaldıkları otele bırakma vaadiyle kandırdığı 3'ü İngiliz ve 1'i Finlandiyalı alkollü 4 kadın turiste ormanlık alanda tecavüz ettiği ileri sürülen 36 yaşındaki sertifikalı aşçı H.K. polis tarafından yakalandı. Emniyet yetkilileri, H.K.'nin çalıştığı Antalya ve Marmaris'teki faili meçhul diğer tecavüz olaylarıyla ilişkisinin olup olmadığını araştırmaya başladı. Gözaltına alınan H.K., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Marmaris'te son üç ay içerisinde İngiliz turistler 17 yaşındaki N.A., V.A.N., K.R. ile 19 yaşındaki Finlandiyalı tatilci P.L., emniyet birimlerine, gece yarısından sonra alkollü olarak çıktıkları eğlence mekanlarının önünden kendilerini siyah renkli lüks motosikletiyle konakladıkları otele götüreceği vaadiyle kandıran kimliği belirsiz bir kişinin tecavüzüne uğradıklarını belirterek şikayette bulundu.

Harekete geçen polis ekipleri, turistlerin verdiği eşkale uyan, İçmeler beldesindeki bir restoranda sertifikalı aşçı olarak çalışan H.K.'yi, 48 P 9860 plakalı motosikletiyle gezerken dün gece şüphe üzerine gözaltına aldı. Marmaris'te tatillerini sürdüren N.A. ve V.A.N. birebir, ülkelerine dönen K.R. ve P.L. ise internet üzerinden yaptırılan teşhiste, H.K.'nin kendilerine tecavüz eden kişi olduğunu söyledi.

Geçen yıl Marmaris'e gelmeden önce Antalya'da yine aşçı olarak çalıştığını belirten H.K. ise suçlamaları kabul etmeyerek, kendisine ‘iftira’ atıldığını ileri sürdü. İfadelerin tamamlanmasının ardından H.K., ‘Küçük yaşta kız çocuğunu alıkoymak ve tecavüz’ suçlamasıyla sevk edildiği adliyede dokuz saat süren mahkeme sonunda tutuklanarak Muğla E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Aşçı H.K.'nin son mağduru N.A.'nın polise verdiği ifadede anlattıkları ise tüyler ürperticiydi. N.A.'nın ifadesinde, adet kanaması olduğu için sapık aşçının kendisiyle anal ilişkiye girdiğini belirterek, “Tatile birlikte geldiğim ablam ve kız arkadaşımla bir diskoya gitmiştik. Üçümüz de çok içmiştik. Ablam ve arkadaşım, benden önce diskodan ayrılıp kaldığımız otele gitti. Bense alkolün ve içinde bulunduğum ortamın etkisiyle biraz daha diskoda kaldım. Çıktığımda ise siyah renkli lüks bir motosikletin üzerindeki bir adam karşıma çıktı. Çok kibar konuşan adam, beni otelime bırakmak istediğini söyledi. Alkolün etkisiyle teklifini kabul ettim. Ancak O, beni otel yerine ormanlık bir alana götürdü. Tüm karşı koymalarıma rağmen tecavüz etmek istedi. Adet kanamamın olduğunu görmesine rağmen durmadı. Zorla anal ilişkiye girdi” dedi.

Öte yandan, polisin, geçtiğimiz yıl Marmaris'e gelmeden önce Antalya'da yine aşçı olarak çalışan Hamza Keskin hakkındaki soruşturmayı sürdürdüğü, Marmaris ve Antalya'daki faili meçhul tecavüz olaylarının sorumlusu olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Marmaris'te turizm sezonunun en hareketli olduğu mayıs, haziran ve temmuz aylarında turistlere yönelik faili meçhul tecavüzlerin hepsini H.K.'nin yaptığını, araştırmaların devam ettiğini bildirdi.

İŞİNDEN VE LOJMANINDAN OLDU

Bir yıldır Marmaris'in İçmeler Beldesi'nde İngiliz müşterilerin ağırlıklı olduğu bir restoranda çalışan H.K.'nin bir hafta önce turistlerin işletme sahibine şikayeti üzerine kovulduğu öğrenildi. Akşam yemeği için restorana genel İngiliz ailelerin küçük yaştaki kızlarına sarkıntılık yaptığını öğrenen işletme yetkilileri H.K.'yi bir hafta önce kovdu. Küçük yaştaki turist kızlara yaptığı sarkıntılıkları öğrenen mesai arkadaşları H.K.'nin lojmana girmesine izin vermeyerek bütün eşyalarını sokağa attı.
 
Katılım
12 May 2006
Mesajlar
1,224
Vay şerefsiz herif böylelerini sallandıracan taksim meydanında
 
Katılım
14 Eyl 2006
Mesajlar
5,631
Vay şerefsiz herif böylelerini sallandıracan taksim meydanında

hemde boynundan asmayacan :farao:

erhanın düğünde mevzusu olmuştu bu şerefsizin,yakalanmış

bu adamı ağa babaların kaldığı bir koğuşa koyacan :queen:

sonu malum
 
Katılım
6 May 2008
Mesajlar
217
adam hapse girince motoruda bana verseler bari ya 2 yada 3 ay gezerim.

biliyosunuz bu memlekette adam öldüren 1 sene yatıo tecavüz neki:silent:
 
Katılım
7 Nis 2007
Mesajlar
259
..tecavüzcülerin en çok rağbet ettiği marka olup çıkmasın yakında hyo lar..:)ayrıca acaba hangisi daha seri...)
 
Son düzenleme:
Katılım
24 Tem 2008
Mesajlar
1
yakalanmış iyi olmuş da;keşke motorcu olmasaydı..güzel memleketimin insanlarında yeteri kadar önyargı var zati...
 
Katılım
26 Şub 2006
Mesajlar
3,292
bu hyocuların hepsi boyle ((((((((:) korkacan arkadaş.. yaklaşmıcan uzaktan takib edecen.. baktın yaklaşıyo ... hemen çömel (((((((((:)
 
Katılım
13 Eyl 2006
Mesajlar
4,669
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
lüx siyah bi motosiklet :queen: ingiliz kız motordan anlamıyormuş yada medyanın sallaması
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst