GT 250 R için vida sorunu?

hadi ya hiç duymadın bu aralar benimde biraz yoğun gelirim bi ara yalova ne ki 30 km ben gazanferbilge(dereköyde )oturuyom zaten yalova merkezdesin heralde karamürsel sahilde adını yazdığını senden duyyom bide okadar sahile iniyoruz :):):)

beklerim karamürsele geldiğinde konuşur tanışırız ya

karamürsele pek gelmiyorum genelde.birkere bir arkadaşın işi için gelmiştim bu yaz.o arada o sahilde ufak bir uzattırmıştım fln işte.hyo ile ne kadar olursa işte:queen: ben tam merkezdeyim.ne zaman yolun düşerse beklerim.hiç olmadı ben atlar gelirim.benim için free.yol yapcak yer arıyorum zaten :p

o merkezde hep toplu motorlar duruyo binaların dibinde gölgede falan alt taraf oto park zaten orda bikere kırmızı hyo gördüm eğer seninse yanılmış olabilirim herzaman beklerim gel ben severim böyle motorcularla tanışmayı çevreyi genişlermeyi gazanfer bilgeye(dereköye)girdiğinde kanuni racer kırmızı motoru var dediğinde herkes gösterir bu arada adım osman hem senindekaramürselde bi motorcu tanuıdığın olur:):)

o merkezde hep toplu motorlar duruyo binaların dibinde gölgede falan alt taraf oto park zaten orda bikere kırmızı hyo gördüm eğer seninse yanılmış olabilirim herzaman beklerim gel ben severim böyle motorcularla tanışmayı çevreyi genişlermeyi gazanfer bilgeye(dereköye)girdiğinde kanuni racer kırmızı motoru var dediğinde herkes gösterir bu arada adım osman hem senindekaramürselde bi motorcu tanuıdığın olur:):)

söz vermiyorum ama pazar belki gelebilirim.sabahtan arkadaşlarla piste model araç kullanmaya gidicez.eğer kendimi kaybetmezsem orda gelirim :cat: o dediğin yer uğur mumcu önü.bende onun bir alt sokağın çalışıyorum.ne çok sık nede çok seyrek ama dediğin yere bende koyuyorum.yalovada kırmızı olarka 2 tane var.biri benim(modifiyeli) diğeride 34 plaka o arkadaşa yeni aldık..gördüğün benim herhalde :cat:

iide bir iş yerin bir adresin yok mu :silent: nasıl bulcaz seni :mrgreen:

ok aldım msj'ını.neyse vida lasım bana topic kaldığı yerden devam etsin :p

Eğer vidaları bulamazsanız bunların yerine klipste takabilirsin Mesut..:)
Ama dediğim gibi bu vidalardan bulunur..Sen foto ekle yardımcı olmaya çalışayım..:wiinkk:

Bu klipslerden oto aksesuarcılarda bulabilirsin..Her çeşidi mevcuttur..Şase bağlantıları içinde uygun boyda şapkalı civatalarda bulunur tabi..:wiinkk:

Burdan bakınız..

Olmadı BURDANda Bakabilirsiniz..

.
S5003847a.jpg

.
ercesan_otoklips_25.gif

.
S5003846a.jpg

muratgergerli abi onlar cabuk kurtuluyor yerinden.. ford transit minübüslerde falan kullanılıyo..esnemeye gelmez onlar.. ben bildiğimi söyledim..

bide onu takacagınız yerde dişli olmaması şart düz bir şaçtaki delik gibi düşünün öyle olması gerekli yoksa işlemini yapmaz..

grenaj işindede olmaz o..

ben araştırayım biraz belki düzgün bişey bulabılırım.. foto olsa dahada yardımcı olucazda:)

playboy_77 abicim biraz araştırdım ve bişey buldum.. biz bunu kullandıgımız için servisimizde aklıma geldi...

http://parts.vomer.net/pages/VMR 035-Civata Gizleme Pulu ve Kapagi.html

resim koymayı bilmediğim için link attım..
nasıl kullanılacagına gelirsek..

önce aksesurcıdan yada civatacı hırdavatcıdan falan bunu buluyosun..
ve senn bunu kullanıcagın yere göre bi tane vida buucaksın bak civata deil zaten civatayı bulamadıgımız için vida kullanıcazya...

işte vidayı delik olan plastiğe geciriyoruz.. sonra vidayı yerine sıkıyoruz bunu bi maktak ve yıldız uç denilen bi şey var.. onlarla bunu oraya sıkıyosun sonrada o tapayı üstüne takıyosun.. bu kadar basit..

nerde bulabılırsın bunu ticari klima servislerinde falan kesin vardır..

ordan alırsın bedavaya.. kırmızıya boyarsan tapayı belli bile olmaz..

inş işine yarar foto koysan ben sana kesin bişey bulurumda.

bi işe yararsak ne mutlu bize.:)

Son düzenleme:
İyiakşamlar. Mevcut elinizde varsa, dış çapını ve boyunu ölçüp, burada yayımlarsanız yardımcı olabilirim. Grenajın üzerindeki vidalardan bir tanesini çıkartın. kumpas ile dış çapını ölçün yada, vidayı herhangi bir vidacıya götürüp bunun çapı ve adımını söylermisiniz derseniz yardımcı olurlar. Buradan bildirirseniz, nasıl çözeceğiniz konusunda yardımcı olabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar