SS cilerden Bilgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e konunun başlığı SS cilerden bilgiler olduğunü göre SS cilerin baya bi geyik olduğu sonucunu çıkardık bu topikten :queen:

Jesse ben Turkish Sunshine Tires by Loft modeli için kenar temizleyici epilatör arıyorum.. Varmı elinde?

Yoksa yanlaya yanlayamı temizliycez :p

kapış kapış gidiyor ne diyosun .. satışlar iphone satışlarını katladı bile :queen::queen:

geyik değiL.. zevk sahibi adamlar keyif adamları olduğunu sonucunu çıkar cnm

Anlayana sivri sinek sazz :mrgreen::mrgreen:

zaten bize ne zaman akıll bişi dedilerki herzaman deli, çatlak, dengesiz, arızalı, anormal vs. olduk çekemiyolar kardeşim :p:p

ya bu her zamanki gibi biraz geyik başlığı olmuş ama ben ciddi bi soru sorucam .. ss motosikletler nasıl yatırılır ?

ya bu her zamanki gibi biraz geyik başlığı olmuş ama ben ciddi bi soru sorucam .. ss motosikletler nasıl yatırılır ?

şevkat le usulca yattıgı yerden kaldırıp odasına götürürsün .. yavaşşça incitmeden yatagına bıakırsın .. uzerini örtersin .. hafif boyle mırıldanır .. sanki uyanacakmış bibi olur hemen nini soylemeye başlarsın .. ufak bi lamba yakarsın başucuna karanlıktan korkmasın diye :) ve güzelce yatırırsın ss ,ini

sabaha bir bakmışsın diş perisi külüstür tenekeni yepyeni bir K8 yapmış :queen::queen::queen::queen:

şevkat le usulca yattıgı yerden kaldırıp odasına götürürsün .. yavaşşça incitmeden yatagına bıakırsın .. uzerini örtersin .. hafif boyle mırıldanır .. sanki uyanacakmış bibi olur hemen nini soylemeye başlarsın .. ufak bi lamba yakarsın başucuna karanlıktan korkmasın diye :) ve güzelce yatırırsın ss ,ini

sabaha bir bakmışsın diş perisi külüstür tenekeni yepyeni bir K8 yapmış :queen::queen::queen::queen:

altını bezlemeyi unutma :p yatağı pisletmesin :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar