Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla bizde sasirdik goturmez diye bekliyoduk ama sans mi desem iyi motormu desem ikisinin arasi :)

2005 model 10.000 km.' de tüm bakımları yapılmış, yeni başlayanlar yada nostaljik scooter sewenler için masraf yapılmadan binilecek motorumu satıyorum. 2. sahibiyim ve motoru Fulya' da bir motorcudan aldım. Yaklaşık 5 aydır bende. Satın aldığım yer tüm bakımları ücretsiz yapıyor. ( Garanti verdiği için )

FİYAT: 900-YTL.

* saks mavi

10118720106080gh7p248yk9.jpg

Kaan ne iş her tarafa satış ilanı vermişsin sarı olan senin ki değilmi mavi nerden çıktı.

merhaba 125zn

arkadaşlar siteyi bir senedn beri takip ediyorum hala sahip olamadım 125zn ye inş alıcaz bu motorla iligili ne önerirsinz birçok yazıyı okuduk ettik tabi ama...

yani şöle nerden almalı ne renk olsa daha iyi bakım için ne yapmlıym bugünde direksyn sınavına 125zn yle girdim sürüşü keyfliydi çok begendm

Son düzenleme:
arkadaşlar siteyi bir senedn beri takip ediyorum hala sahip olamadım 125zn ye inş alıcaz bu motorla iligili ne önerirsinz birçok yazıyı okuduk ettik tabi ama...

yani şöle nerden almalı ne renk olsa daha iyi bakım için ne yapmlıym bugünde direksyn sınavına 125zn yle girdim sürüşü keyfliydi çok begendm

walla bu motorla dikkatli kullanımı öneririm...sıfır yada ikinci el alımlarda ya ilk önce lastikleri değiştirecexin yada çok dikkatli binecexin...ben 1 senedir biniyorum we 5200 km.' deyim...tüm bakımlarını aldığım yerden yaptırdım...hiç bi sorun yok...bostancıdan yeşilköye qitmişliğim bile war...tık demedi yolda...

alacak yer çok...damla oto war bnm bildiğim...renk konusunda sen karar werecexin tabii ki...ama motora bağlanırım, çizilirse içim acır dersen yaz bitene kdr 2. el ile başlayıp sonrada sıfır alabilirsin...bu da ayrı bi bakış açısı...ne düşündüğünü yazarsan 2. el konusunda da yardımcı olurum...

kolay qelsin...

çok teşekküederim, herhangi bir bayiden alsam olur herhalde. sıfır almayı düşünüyorum, tabi rengini siyah düşünüyorum, ikinci el hiç düşünmüyorum bildiğin temiz motor varmı tşk.

emre

mrblar arkadaslar ben yenı uye oldum hepinize slmlar saygılar simdi benım bı kac sorum olcak ben asya 125 t alcam bırınden yanı para fln vermıcem adam kullanmıyo al senın olsun dedı sımdı
1.motorun arkadakı demırı yok
2.camurlugu kırılmıs
3.motorun on taraftakı dıs kısım tamamen degıscek
4.sinyalleri yok
bu saydıklarımı tabıkı bı servıse sormam lazım ama bı danısım dedım
tahmını bana bunlar ne kadara patlar
sinyaller ön sinyaller ve arkadakı demır derkende arkaya oturan kısının yaslandıgı demır
sımdıden tsk edrım verceğınız bılgıler ıcın

Son düzenleme:
çok teşekküederim, herhangi bir bayiden alsam olur herhalde. sıfır almayı düşünüyorum, tabi rengini siyah düşünüyorum, ikinci el hiç düşünmüyorum bildiğin temiz motor varmı tşk.

2.el bende war mawi ama sıfıra yakın deil...50-100 YTL. masraf qerekiyor...2005 model 11355 km.' de...sıfır ayarında arıyorsan sana qelmeyebilir...ama koşuyolunda qörebilirsin motoru...motor şu an şişli' de...

mrblar arkadaslar ben yenı uye oldum hepinize slmlar saygılar simdi benım bı kac sorum olcak ben asya 125 t alcam bırınden yanı para fln vermıcem adam kullanmıyo al senın olsun dedı sımdı
1.motorun arkadakı demırı yok
2.camurlugu kırılmıs
3.motorun on taraftakı dıs kısım tamamen degıscek
4.sinyalleri yok
bu saydıklarımı tabıkı bı servıse sormam lazım ama bı danısım dedım
tahmını bana bunlar ne kadara patlar
sinyaller ön sinyaller ve arkadakı demır derkende arkaya oturan kısının yaslandıgı demır
sımdıden tsk edrım verceğınız bılgıler ıcın

en iisi motorcudan fiyat almak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar