Arkadaşlar,ben istanbul avrupa yakasındayım.Sınava nerede gireceğim?Kendi motorumla gidersem problem olurmu?Sınav hengi saatler arasında oluyor çünkü Antalya'ya tatile gideceğim.İşim kaçta biter?Bu soruların tümüne yanıt verecek bir arkadaş varmı? Yada Gelişim sürücü kursu bu konuda yanıt verip yardımcı olurmu?
Merhaba Eyüp;
Daha öncede yazmıştım am atekrar yazalım.Sınava nerede hangi gün ve saatte gireceğin kurslara göre değişiklik gösterebilir.Sınava kendi motosikletinle katılma kısmına gelince bu sınav komisyonunun o anki tutumuna bağlı bir durum ama sonuçta kendi motosikletinle olmadada kursunun motosikleti ile sınava girebilirsin...
motordan 90 almışım, şike var 1 yanlış bekliyordum 2 olmuş. hırrr bu arada direksiyon bizim kurstada 26-27 temmuz dio. bilemiorum ama kesin gün perşembe günü belli oluyomuş
ben bunların hepsini kursa yıktım yapsınlar die
harc: 30ytl
sicil kağıdı : 35 ytl
sağlık raporu : 35 ytl
extradan ehliyeti alırken 105 ytl trafiğe denmişti.
kursta 150 ytl alıyo kendine. daha fazla verilmicek dikkat edin düdüklemesinler.
benden 35 yazılı sınav harcı+105 trafiğe+160 direksiyon sınav harcı+25 sağlık raporu+ 200 kurs ücreti diye para aldılar benim b ehliyetim var sadece a2 için giriyorum sınava
B sınıfı Ehliyet'ten A2 sınıfı Ehliyete geçişte toplam maliyet;
- 150 ytl kurs ücreti (Daha önceden ehliyeti olanlar için geçerli)
- 35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
- 35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek)
- 105 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken, trafik şubesine ödenecek)
Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti,
direksiyon sınav ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
!!!!!! YORUMSUZ !!!!!!
Aşağıda 2005 yılında bu tarz durumlara karşı açtığımız başlığa ulaşabilirsiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/surucu-kurslari/6874-bilgilerinize.html