Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eldiven şart Abi Motordan Düştükten Sonra Gidip Kendime Hemen Bi Eldiven Aldım Korumasız Olan Motorculardan Nefret Ederim Kask Mont Eldiven Dizlik şart Mutlaka Motor Olmadan Kask Alsammı Almasammı Diyorum Ama önce Motor U Alayım Sonra Digerlerini Hallederim Inş...

işte burdaaa.... yıkatmaya 10 YTL istediLer yıkatmadım :)) yarın bi çaresine bakıcam.. işte kırmızı şeytandan iLk fotoLAr :p Bakımsız ama.. iLk gözağrım o benimmm...

my.php

my.php

resimLeri ekLenmiştir umarım..

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Güle güle güzel günlerde kullanırsın işallah.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Güle güle güzel günlerde kullanırsın işallah.

iyi dileklerin için tşk... :) Nihayet küçük de oLsa resimLerini ekLedim.. bi yıkatırsam bi de temiz haLini koyarım inşaLLah.. Kaskım oLmadığı için doğru dürüst binemedim biLe.. bugün inşLLah kırmızı b ide Kask aLırım :) sigortasını feLan da yaptırdım mı tamamdır.. :)

Son düzenleme:
iyi dileklerin için tşk... :) Nihayet küçük de oLsa resimLerini ekLedim.. bi yıkatırsam bi de temiz haLini koyarım inşaLLah.. Kaskım oLmadığı için doğru dürüst binemedim biLe.. bugün inşLLah kırmızı b ide Kask aLırım :) sigortasını feLan da yaptırdım mı tamamdır.. :)

hayırlı olsun seninkinin marka aroraymış kaiser di galiba model adı geçen gün sordum sıfırını 3,500 bin ytl dediler ...yuhhh dedim mm

hayırlı olsun seninkinin marka aroraymış kaiser di galiba model adı geçen gün sordum sıfırını 3,500 bin ytl dediler ...yuhhh dedim mm

Ewet AroRa KAISAR.. bu Sky-Jet deiL mi :) ben anLamam pek de... fiyatı iimiş :D O kadar pahaLı mı bu motorLar yaww..

Bana Maliyeti Ucuza geLmiş o zaman..

900 : Satın Aldığım adama verdim
127 : Tamirci (fren hidrolik merkezi elcikler arka disk doğrultması vs..)
140 : Noter Satışı
120 : Sigorta ve Trafik ruhsatı üstüme alma vs...
TOPLAM : 1287

İyi diLekLeriniz için hepinize tk beyLer :wiinkk:

Ewet AroRa KAISAR.. bu Sky-Jet deiL mi :) ben anLamam pek de... fiyatı iimiş :D O kadar pahaLı mı bu motorLar yaww..

Bana Maliyeti Ucuza geLmiş o zaman..

900 : Satın Aldığım adama verdim
127 : Tamirci (fren hidrolik merkezi elcikler arka disk doğrultması vs..)
140 : Noter Satışı
120 : Sigorta ve Trafik ruhsatı üstüme alma vs...
TOPLAM : 1287

İyi diLekLeriniz için hepinize tk beyLer :wiinkk:

valla kardeşim 900e iyi almışşın keşke benim elimede düşşede bende direk simdi alsam :D

müthiş fiyat bencede.arkadaşım 2400 e satmıştı.daha sonra aynı motordan aradı arkadaşım.sattığına pişman oldu.dün geldi 2400 e sat bana dedi satmadım.eylülde 600rr alacam ama bunu yinede satmıcam:queen::queen:

bak satmak istersen hazır 10 tane müşterin var haberin olsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ben bu forumu okudukça moralim yerine geLiyo ya :)

yannız benim motorun ön taraftan bi çızıLtı geLiyo hızLanınca 1. viteste yavaş giderken hiç ses yok... ama azcık hızLanmaya başLayınca çızıLtı başLıyo... sanırım bununLa ilgili bişiler vardı forumda.. onu ben bi daha bakayım başLara :)

Bu arada FiyatLa iLgili olarak, gerçekten standartLarı aLtında aLdım.. şansLıyım :) Ama AntaLyada 0 km 2.000 YTL ye sattıkLarı için biraz da fiyatlar düşük.. O eLLerindeki stokLAr bi bitse.. beLki o zaman motorLar gerçek fiyatLarını buLacak... :bounce:

Arkadaşlar çok sevdiğim motorumu dün itibariyle Kanuni SEYHAN 250C ile değiştirmiş bulunmaktayım.Üstüne de 500 ytl aldım.İşte motorun temsili resmi;
20715_0_1_2_seyhan%20250%20c_Image%20credits%20-%20Kanuni.jpg

Ben bu forumu okudukça moralim yerine geLiyo ya :)

yannız benim motorun ön taraftan bi çızıLtı geLiyo hızLanınca 1. viteste yavaş giderken hiç ses yok... ama azcık hızLanmaya başLayınca çızıLtı başLıyo... sanırım bununLa ilgili bişiler vardı forumda.. onu ben bi daha bakayım başLara :)

Bu arada FiyatLa iLgili olarak, gerçekten standartLarı aLtında aLdım.. şansLıyım :) Ama AntaLyada 0 km 2.000 YTL ye sattıkLarı için biraz da fiyatlar düşük.. O eLLerindeki stokLAr bi bitse.. beLki o zaman motorLar gerçek fiyatLarını buLacak... :bounce:

ellerinde zaten 2 tane var.daha sonra motorun fiyatı 3400-3500 olcak:cat:

Arkadaşlar çok sevdiğim motorumu dün itibariyle Kanuni SEYHAN 250C ile değiştirmiş bulunmaktayım.Üstüne de 500 ytl aldım.İşte motorun temsili resmi;
20715_0_1_2_seyhan%20250%20c_Image%20credits%20-%20Kanuni.jpg

hayırlı olsun abi.allah kaza bela vermesin.tekerin düz bassın
:rendeer:

Son düzenleme:
huceyn azından baL damLıyor :)

yaw bazıLarı La ediyo... 2. eLini satamazsın vs.. feLan diyee.. gerçi çok da takmıyorum... parçaLanana kadar binerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar