herkes nerde acaba:silent:
işte burdaaa.... yıkatmaya 10 YTL istediLer yıkatmadım) yarın bi çaresine bakıcam.. işte kırmızı şeytandan iLk fotoLAr
Bakımsız ama.. iLk gözağrım o benimmm...
![]()
![]()
resimLeri ekLenmiştir umarım..
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Güle güle güzel günlerde kullanırsın işallah.
iyi dileklerin için tşk...Nihayet küçük de oLsa resimLerini ekLedim.. bi yıkatırsam bi de temiz haLini koyarım inşaLLah.. Kaskım oLmadığı için doğru dürüst binemedim biLe.. bugün inşLLah kırmızı b ide Kask aLırım
sigortasını feLan da yaptırdım mı tamamdır..
![]()
hayırlı olsun seninkinin marka aroraymış kaiser di galiba model adı geçen gün sordum sıfırını 3,500 bin ytl dediler ...yuhhh dedim mm
Ewet AroRa KAISAR.. bu Sky-Jet deiL miben anLamam pek de... fiyatı iimiş
O kadar pahaLı mı bu motorLar yaww..
Bana Maliyeti Ucuza geLmiş o zaman..
900 : Satın Aldığım adama verdim
127 : Tamirci (fren hidrolik merkezi elcikler arka disk doğrultması vs..)
140 : Noter Satışı
120 : Sigorta ve Trafik ruhsatı üstüme alma vs...
TOPLAM : 1287
İyi diLekLeriniz için hepinize tk beyLer :wiinkk:
valla kardeşim 900e iyi almışşın keşke benim elimede düşşede bende direk simdi alsam![]()
nerdeeeeeeeeeeeale:
ale:
ale:
müthiş fiyat bencede.arkadaşım 2400 e satmıştı.daha sonra aynı motordan aradı arkadaşım.sattığına pişman oldu.dün geldi 2400 e sat bana dedi satmadım.eylülde 600rr alacam ama bunu yinede satmıcam:queen::queen:
bak satmak istersen hazır 10 tane müşterin var haberin olsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ben bu forumu okudukça moralim yerine geLiyo ya
yannız benim motorun ön taraftan bi çızıLtı geLiyo hızLanınca 1. viteste yavaş giderken hiç ses yok... ama azcık hızLanmaya başLayınca çızıLtı başLıyo... sanırım bununLa ilgili bişiler vardı forumda.. onu ben bi daha bakayım başLara
Bu arada FiyatLa iLgili olarak, gerçekten standartLarı aLtında aLdım.. şansLıyımAma AntaLyada 0 km 2.000 YTL ye sattıkLarı için biraz da fiyatlar düşük.. O eLLerindeki stokLAr bi bitse.. beLki o zaman motorLar gerçek fiyatLarını buLacak... :bounce:
Arkadaşlar çok sevdiğim motorumu dün itibariyle Kanuni SEYHAN 250C ile değiştirmiş bulunmaktayım.Üstüne de 500 ytl aldım.İşte motorun temsili resmi;
![]()
huceyn azından baL damLıyor
yaw bazıLarı La ediyo... 2. eLini satamazsın vs.. feLan diyee.. gerçi çok da takmıyorum... parçaLanana kadar binerim![]()