[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim limuzinim bana yetiyor, sağol Davut abi !!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Neyse size iyi sohbetler !!!!!!

Bir dahaki deneme sürüşüne beni de çağırın beraber kendimizi dağdan dağa atalım :) Ama artçı olmam :mrgreen:

Bir dahaki deneme sürüşüne beni de çağırın beraber kendimizi dağdan dağa atalım :) Ama artçı olmam :mrgreen:

Şöyle topluca Ankara MT olarak gidelim:cherry: arkadaşlarda sürsünler denesinler nasılsa beleş:cat: A2 ehliyet varsa başka birşeye gerek yok.Çok merak ediyorum benim çıktığım ve düştüğüm yere bende çıkarım diyebilecek deli çıkarmı aramızda:queen:

Birisi deli mi dedi ::piloot::

Günaydın procan günaydın Ankara :) Bu arada gezi için Bungalovlar ayarlandı mı? Aramak lazım mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben tatilde olduğum için biraz ayrı kaldım.Gezi nereye ve ne zaman öğrenebilirmiyim.

Şöyle topluca Ankara MT olarak gidelim:cherry: arkadaşlarda sürsünler denesinler nasılsa beleş:cat: A2 ehliyet varsa başka birşeye gerek yok.Çok merak ediyorum benim çıktığım ve düştüğüm yere bende çıkarım diyebilecek deli çıkarmı aramızda:queen:

deli deyince aklıma ben geldim çıkarım ben :p

abi çadır kurmuyomuyuz...

Burakcığım kenelerden izin alabilirsek çadır kuracağız.:cherry:Alamazsak kuramayacağız.:queen:
Sayfanın başında murat yazmış ama sanırım atlamışsın bende hatırlatayım,Çadırla bungalov evlerin maliyeti aynı olduğundan bungalov evlerinde kalacağız.Fiyatı 2 kişilik oda 25 ytl.isteyende çadır kurabilecek çadır tek kişilik 10 ytl.:cat:

Burakcığım kenelerden izin alabilirsek çadır kuracağız.:cherry:Alamazsak kuramayacağız.:queen:
Sayfanın başında murat yazmış ama sanırım atlamışsın bende hatırlatayım,Çadırla bungalov evlerin maliyeti aynı olduğundan bungalov evlerinde kalacağız.Fiyatı 2 kişilik oda 25 ytl.isteyende çadır kurabilecek çadır tek kişilik 10 ytl.:cat:
tamam o zaman abi ,çadır tulum ocak tencere setinden felan kurtuldum , bende ağaç evde kalırım o halde... :p abi bu arada şu eldivana gittiğimizde aldığımız tulum peynirinden getirirsen çok hayır duamı alırsın :)

Çadır ve bungalov muhabbetinin arasında bir de bunu dinleyin bakalım :cherry:

http://www.izlesene.com/video/zorlu sevdam-niran-unsal---zorlu-sevdam/271761

:salut: :salut: :salut: :salut:

aytaç hayırdır? pek bi bunalımda gördüm seni....

Süleyman abi öncelikle geçmiş olsun... Umarım iyisindir abi...
Beni merak edip telefonla kontrol ettiğin hal hatır sorduğun için ayrıca teşekkürler...

Gezi planınıza katılmayı çok isterdim ama şimdilik Ağustos başına kadar buradayım. Tatile devam... :queen::queen::queen:

Tüm dostlara buradan selamlar :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar