Benim limuzinim bana yetiyor, sağol Davut abi !!!!!!
Bir dahaki deneme sürüşüne beni de çağırın beraber kendimizi dağdan dağa atalımAma artçı olmam :mrgreen:
sen tekrar oraya çıkar mısın.Çok merak ediyorum benim çıktığım ve düştüğüm yere bende çıkarım diyebilecek deli çıkarmı aramızda:queen:
Birisi deli mi dedi :iloot::
Günaydın procan günaydın AnkaraBu arada gezi için Bungalovlar ayarlandı mı? Aramak lazım mı?
Hoşgeldin Çağlayan abiBen tatilde olduğum için biraz ayrı kaldım.Gezi nereye ve ne zaman öğrenebilirmiyim.
Şöyle topluca Ankara MT olarak gidelim:cherry: arkadaşlarda sürsünler denesinler nasılsa beleş:cat: A2 ehliyet varsa başka birşeye gerek yok.Çok merak ediyorum benim çıktığım ve düştüğüm yere bende çıkarım diyebilecek deli çıkarmı aramızda:queen:
deli deyince aklıma ben geldim çıkarım ben![]()
sen tekrar oraya çıkar mısın
sayı yaklaşık belli olsun yarın arayacağım :wiinkk:
abi çadır kurmuyomuyuz...
Çıkta görelim bakalım çıkarsan 1kğ. baklava :rendeer: Hacıbaba'dan.Çıkamazsan 2 kğ alırım:bounce:
tamam o zaman abi ,çadır tulum ocak tencere setinden felan kurtuldum , bende ağaç evde kalırım o halde...Burakcığım kenelerden izin alabilirsek çadır kuracağız.:cherry:Alamazsak kuramayacağız.:queen:
Sayfanın başında murat yazmış ama sanırım atlamışsın bende hatırlatayım,Çadırla bungalov evlerin maliyeti aynı olduğundan bungalov evlerinde kalacağız.Fiyatı 2 kişilik oda 25 ytl.isteyende çadır kurabilecek çadır tek kişilik 10 ytl.:cat:
Çadır ve bungalov muhabbetinin arasında bir de bunu dinleyin bakalım :cherry:
http://www.izlesene.com/video/zorlu sevdam-niran-unsal---zorlu-sevdam/271761
:salut: :salut: :salut: :salut:
aytaç hayırdır? pek bi bunalımda gördüm seni....