yaş kac olması gerekıyo

arkadaslar benım dogum tarıhım 08.16.1992 motor ehlıyetını yas kacta verıyolar ben nezaman alabılırım???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
17 :)

17'yi doldurman gerekiyor.çok mu zor internette araştırıp bulmak trafik kanununa bakmak acaba?

17'yi doldurman gerekiyor.çok mu zor internette araştırıp bulmak trafik kanununa bakmak acaba?
öyle deme ya ben araştırmıştım zamanında forumlara sallamışlar resmen yok 18 e girince,yok motor ehliyeti yok ki araba ehliyetiyle kullanıyon falan fıstık ağzı olan konuşuyo yani:pale:

öyle deme ya ben araştırmıştım zamanında forumlara sallamışlar resmen yok 18 e girince,yok motor ehliyeti yok ki araba ehliyetiyle kullanıyon falan fıstık ağzı olan konuşuyo yani:pale:

karayolları kanununa bakmak yeterlidir neden forumlara bakılsın ki?

ya tamam sensin birincisin...... Kaç kişi yada sen kaç kere baktın kara yolları kanununa arkadaş bi soru sormuş biliyosan cevapla bilmiyosan sus illa artistlik yapacak hayret bişey.

beyler gerilmenin anlamı yok.
norace adamın google a yazacağı ilk denemede motosiklet yaşı kaçtır olur.Ben de almadan yazmıştım.Ki devlet siteleri bezdiricidir hepimizin bildiği gibi.
Neyse burda iş yapmıyoruz sonuçta önemli olan sohbet yeni arkadaş tanımak.
show down kardesım saolasın
önemli değil kardeşim:rendeer:

Tam olarak 17 yaşın dolacak...( O gun bı donemın son kayıt gunuyse yanı dogum gunun oldugu gun ona bıle gıremıyorsun ) 18. yasından gun almaya baslaycaksın...1 gun gecme zorunlulugu var ondan sonra her donemde alabılırsın...

Son düzenleme:
ya tamam sensin birincisin...... Kaç kişi yada sen kaç kere baktın kara yolları kanununa arkadaş bi soru sormuş biliyosan cevapla bilmiyosan sus illa artistlik yapacak hayret bişey.

Güzel kardeşim,karayolları kanununa günde 3 öğün bakmamız gerekmez."Biliyosan cevapla" diyorsun ya hani,dikkat etmedin sanırım önce cevapladım sonra sordum çok mu zor diye.

Ayrıca showdown demiş ki; ilk seferde google'a şöyle yazar böyle yazar.google'a yazmanın anlamı yok,sadece kanuna bakılırsa bu konu öğrenilir.sanırım kanuna bakmak yeter demekle kötü birşey demedim öyle değil mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ben alıcam walla yhaaa

Arkadaslar benım verdıgım cevab kesınlıkle dogrudur surucu kursunda calısıyorum gıbı bısı arkadasım kurs sahıbıdır..Kolay gelsın..

norace yanlış anlama ona birşey demedim arkadaşa çok mu "zor internette araştırıp bulmak..." bunun için söyledim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar