1 yilik hayali gercek oldu...

dişi yakarışş misalii programa çıkılmalıı :D

saçını başını yolarım :mrgreen: kesin çift kişilik çadırı götürmüstür o yanında. aboooooooooooooo:cyclopsan taksiiiiiiiiiiiiii :mrgreen:

kadının kanına girmesene kızzz zaten zor duruyodur o şimdi yerindee:queen:

Son düzenleme:
Necla fake bir masal kahramanıdır. amacı buradaki sazan grubunu kollamak içlerinden en irisini msn sularına çekerek orada kafasını bulmaktır. vamı başka sorusu olan

günahimi aldigin icin allah razi olsun senden müslüman kardesim:cat::cat:

Yurtdisinda dogup büyüyen birisi olarak , yazilarda neredeyse hic "Imla" hatasi yapmamis..Alisilmis bir durum degil bu..Oltaya gelmeyin beyler..

10 yil türkce dersi gördüm ve aile ici hep türkce konustum saten esimde türkiyeden..ne mutlu türküm diyene ne mutlu türk dogana bunlari almanca yazayim istermisin bay cok bilmis:farao:

Son düzenleme:
=)

o abi gitti gider artık..
hele birde şöyle güney taraflarında biraz fazlaca takılırsa eyvahki ne eyvaaah! =P

acıların kadını necla..!!

yoo aklima bile gelmis degil..bende burada tek kaldim hemde 180ps lik arabamla o düsünsün hodri meydan:queen:

yoo aklima bile gelmis degil..bende burada tek kaldim hemde 180ps lik arabamla o düsünsün hodri meydan:queen:
:p:cherry::mrgreen::cat::wiinkk:

offf offf türkiyede de hatunlar hepsi kawacılara hastadır :p

yakisikliya bakmak sevaptir bol bol baksinlar günleri az kaldi birdaha böyle atli bir prensi türkiyede zor görürler:bounce:

Son düzenleme:
Bunun için mi üye oldun ? Bize ne kocanla aranda ki mevzuudan. Bilgi edinmek / Bilgi vermek istersen buyur, yoksa burayı sohbet siteleriyle karıştırma.

aklı bide sende kalmasın
allah göstermesin bi kaza felan yapsa vicdan azabı duyarsın

bak baak.. 180ps de biliyor.. maşallah maşallah! :p

ablacım, sizin iş bitmiş zaten.. adam ayrı yerde, sen 180'lik arabanla ayrı yerde ve en önemlisi ZİHNİYETLER apayrı yerlerde..

Sen daha ne kasıyorsunki... :)

bak baak.. 180ps de biliyor.. maşallah maşallah! :p

ablacım, sizin iş bitmiş zaten.. adam ayrı yerde, sen 180'lik arabanla ayrı yerde ve en önemlisi ZİHNİYETLER apayrı yerlerde..

Sen daha ne kasıyorsunki... :)

evlendik diye hayaler geride kalirsa mutsuz olunur diye düsündük ama yinede bende o tura gitmek isterdim:pr:

pardon ama bende deve altında buzağı arayanlardan olacağım bikaç sözüm olcak istediğin kadar kızmakta serbestsin
1,geçenki arkadaşta senn gibi yeni üye olumuş sırf bu konu için,
2,ikinizinde kullandığı fotolar foto model fotoğrafları gibi tabiki yanlış anlamayın güzel olabilirsinde,fotolar sanki bi yerden alınmış
3,rica edeceğim normal bi fotoğraf koyarmısınız hatta 180 ps lik arabanızla.
ben ve benmi gibi herşeyden işkillenen kavga çıkarmak isteyen insan çoktur burda kusura bakma:silent:

pardon ama bende deve altında buzağı arayanlardan olacağım bikaç sözüm olcak istediğin kadar kızmakta serbestsin
1,geçenki arkadaşta senn gibi yeni üye olumuş sırf bu konu için,
2,ikinizinde kullandığı fotolar foto model fotoğrafları gibi tabiki yanlış anlamayın güzel olabilirsinde,fotolar sanki bi yerden alınmış
3,rica edeceğim normal bi fotoğraf koyarmısınız hatta 180 ps lik arabanızla.
ben ve benmi gibi herşeyden işkillenen kavga çıkarmak isteyen insan çoktur burda kusura bakma:silent:

rica ederim özgür olmus bir dünyada yasiyoruz yil 2008 saygi duyarim fikirlerinize.arabam golf4 v5.resimim yok ama sorun degil cekerim.neclaya benzetildigim icin onun resmini koydum cünki evligin verdigi bazi cekindigim ve korktugum yerler var..ama arabamdan resim no problem..:wiinkk:gülay70 benim arkadasim eslerimiz motordelileri..ama yemin ederim ki gülay70 kendi resmini koydu..allah sahidim:)

cik canim eger rahatsiz olmusan bu sayfadan yada cevap verme..:)

Birincisi canımlı manımlı muhabbetlerden pek haz almam. (Tanımadıklarımla.) İkincisi 3 yılı geçiktir mt üyesiyim forumda nelerin konuşulup konuşulmayacağını iyi bilirim.. Çok dertliysen Güzin ablaya anlat derdini o bulsun...

bakın ilk yalan çıktı ortaya,dedektif gibi adamım vesselam yaa yanlış alaşılmak ta istemiyorum burda insanların yalancı olduğunu kanıtlamak gibi bi derdim yok ama işte aklımı kurcalayan şeyler olunca tutamaıyorum cenemi.bak şimdi aklıma geldide neclaya benzetildiğim için diyosun adında sahte demek haa pardon evliliğin verdiği sakıncalar vardı demi unuttum biran.

Birincisi canımlı manımlı muhabbetlerden pek haz almam. (Tanımadıklarımla.) İkincisi 3 yılı geçiktir mt üyesiyim forumda nelerin konuşulup konuşulmayacağını iyi bilirim.. Çok dertliysen Güzin ablaya anlat derdini o bulsun...

senin actigin forumlarida okudum CANIM:mrgreen::p:cherry::queen::flower:::dalga::::deliir::::surprise::biggrinn::151::

helal be tubiş budur işte. ama napalım hatun çook dertli baksana efkarlanmış bilgisayarın başına çakılmış kalmış. ben şimdi anladım eşinin neden tek başına tura çıktığını:queen::queen:

bakın ilk yalan çıktı ortaya,dedektif gibi adamım vesselam yaa yanlış alaşılmak ta istemiyorum burda insanların yalancı olduğunu kanıtlamak gibi bi derdim yok ama işte aklımı kurcalayan şeyler olunca tutamaıyorum cenemi.bak şimdi aklıma geldide neclaya benzetildiğim için diyosun adında sahte demek haa pardon evliliğin verdiği sakıncalar vardı demi unuttum biran.

ark niyetim yok ben böyleyim icim disim bir :)

dir dir dir kacin tubis geliyoooo kiskandi patliyooooooo:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar